Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şeytanın düşman olduğu 20 kişi (1 Kullanıcı)

Umut_Yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tansu-gamzem.tr.gg
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ibni Abbas (ra) Bildirdigine Göre [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Peygamberimiz (Sav): [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Seytana Sordu: [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ümmetimden DÜsmanlarin Kac Tanedir Dedi [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Seytan :20 Tanedir Diye Cevap Verdi [/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]1-Birincisi Sensin Ya Muhammed! Hiç şüphesiz Ben Sana Buz Ederim [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2-İlmiyle amel eden alim [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]3-İçindekilerle amel eden Kur an hafizi [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]4-ALLAH rizasi için günde beş vakit namaza ezan okuyan[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]5-Fakirlerin miskinlerin ve yetimlerin dostu olan [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]6-Merhametli bir kalbe sahip olan kimse [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]7-Hak için tevazu eden [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]8-ALLAH'u Teala'ya ibadet ederek büyüyen genc [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]9-Helal yiyen kimse [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]10-ALLAH rızasi icin birbirini seven iki genc [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]11-Namaza ve cemaata dÜskÜn olan kimse [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]12-Insanlar uyurken gece kalıipnamaz kılan kimse [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]13-Kendini haramdan koruyan [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]14-Nasihat eden veya kalbi temiz oldugu halde kardeslerine dua eden [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]15-Daima Abdestli duran [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]16-Cömert olan [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]17-Ahlaki gÜzel olan [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]18-ALLAH I kendisi icin kefiloldugu seyde ALLAH I tasdik eden [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]19-Mesture olan dul kadinlara iyilik eden [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]20-Ölüme hazırlık yapan kişi[/FONT]​

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah şeytanın düşman olduğu kişilerden oluruz

allah razı olsun gamzecim...

aKis

Kayıtlı Kullanıcı
Emeğinize sağlık.

suskuun025

Kayıtlı Kullanıcı
inş seytanın düşmanı olurum ben onu düşman olarak görüyorum inş oda beni düşmanı olarak görür bu seytan çok yüzsüz onu sevmiyoruz igreniyoruz hala ensemizde rabbim sen bizi seytanın düsmanı eyne ve onun dünyadaki doslarından bizi koru aminnnnnnnnnnn

Ayşegül00

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun güzel paylaşım olmuşş...

inşallah şeytanın düşmanlarından oluruz...

Umut_Yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tansu-gamzem.tr.gg
inş seytanın düşmanı olurum ben onu düşman olarak görüyorum inş oda beni düşmanı olarak görür bu seytan çok yüzsüz onu sevmiyoruz igreniyoruz hala ensemizde rabbim sen bizi seytanın düsmanı eyne ve onun dünyadaki doslarından bizi koru aminnnnnnnnnnn

inşALLAH,AMİN :a12:

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
allah razı olsun çok değerli bir paylaşımdı.inşallah layık bir kul oluruz rabbimize karşı .allah yar ve yardımcımız olsun selametle kalın.

hatug

Kayıtlı Kullanıcı
Umarim seytanin düsmanlarindan oluruz:)

Umut_Yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tansu-gamzem.tr.gg
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
allah razı olsun çok değerli bir paylaşımdı.inşallah layık bir kul oluruz rabbimize karşı .allah yar ve yardımcımız olsun selametle kalın.

Ve aleyküm selam,
Rabbim cümlemizden razı olsun,
inşALLAH,AMİN,
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Seyma!

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun bu güzel paylasimin icin..
Insallah Seytanin Düsmani Oluruz..

Selam ve Dua ile..

10un 100ünden

Kayıtlı Kullanıcı
Aslında şeytanın düşmanı olmak çok da zor değil.Nefsi terbiye ve güçlü bir irade ile onun hakkından geliriz evelAllah;)...

Paylaşımın için :T

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt