Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Şeytanı Kahreden Dua... (GERÇEKTEN OKUNMASI GEREKEN BİR DUA) (1 Kullanıcı)

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm ;
Olay ve dua aynen şöyledir kardeşlerim :
Şeytan genç evliyalardan birine görünüp şöyle dedi:
"Ben senin yanına geldiğimde deve gibiydim. Beni dinlemeyip onu okuduğun için beni serçeye çevirdin."
Yüksek tabaka evliyalardan Muhammed b. Vasi Hazretleri bu duayı okurlardı :
Allâhümme inneke sellatte aleynâ adüvven basıyran bi uyûbinâ ve kabiylühû min haysü lâ nerâhüm. Allâhümme fâyishü minnâ ke mâ âyestehû min rahmetike ve kannıthü minnâ kemâ kannattahû min afvike ve bâıd beynenâ kemâ bâadte beynehû ve beyne rahmetik, inneke alâ külli şey'in kadiyr.
Manası: Ya Rabbi ! Şeytan denilen düşmanı başımıza musallat ettin. Biz onu göremediğimiz halde, o bizi görüyor. Ya Rabbi ! O kafire rahmetinden ümit kestirdiğin gibi bizden de ümidini kestir. Ya Rabbi ! Affından onu mahrum ettiğin gibi, bizden de mahrum et. Ya Rabbi ! Onun rahmetinden uzaklaştırdığın gibi bizden de o kadar uzaklaştır. Ya Rabbi ! Sen her şeye kadirsin.
Bu zat bu duayı okuduğu için şeytan yanına yaklaşamazdı. Bir gün şeytan önüne çıktı :
- Sen Beni tanıyor musun ?
- Hayır
- Ben şeytanım, sana rica ediyorum. Katiyyen yanına yaklaşmayacağım. Sakın bu duayı kimseye öğretme.
Bunun üzerine o zat :
- Ey melun ! Bundan sonra bu duayı daha çok okuyup herkese de öğreteceğim, dedi.
Hepimiz Öğrenip Okuyalım İnşallah Arkadaşlar....

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam Canım,
Allah razı olsun,ecrini kat kat versin inş. Allahın izni ile yazıp evimin eb fazla görülebilecek yerine asacağım,böylelikle sürekli okunur inş.
Emeğine,yüreğine sağlık.
Canım bu arada aramıza hoş geldin,üyeliğin hayırlı ve daimi olsun inş.çok güzel bir paylaşım,bunu dua köşesinde açsan daha iyi olabilirdi gibi geliyor bana.
Selam ve Dua ile

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
Selamlamun Aleyküm ;
İnşallah hep beraber tüm müslüman kardeşlerimiz,hep beraber bu güzel sitede olup,birbirimize yardımcı oluruz...
Yeni üye olduğum dua bölümünü sonradan farkettim ama inşallah kendim okuyup fayda gördüğüm ve paylaşmak istediğim tüm dualarımı dua bölümüne paylaşacağım inşallah..
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun....

EL Ra'uf

Kayıtlı Kullanıcı
a.s. ve rahmetullah

emeğine sağlık Kardeşim..Allah azze ve celle razı olsun..

s.a.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler diliyorum.
Allah razı olsun.çok öemli bir paylaşımdı.
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Hayırlı günler..Konunuzu ilgili bölüme taşıdım..bilginize

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
a.s. ve rahmetullah

emeğine sağlık Kardeşim..Allah azze ve celle razı olsun..

s.a.
Teşekkür ederim kardeşim ;
Allah hepimizden razı olsun inşallah,o iblisten ve oyunlarından tuzaklardan bir tek O'na sığınıyoruz,Rabbim kurtarsın İnşallah..
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı Akşamlar İnşallah ;
İnşallah cümlemiz ALLAHA EMANET OLALIM.. Rabbim yolumuzu şaşırtmasın.
Teşekkürler...

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı Akşamlar İnşallah ;
İnşallah cümlemiz ALLAHA EMANET OLALIM.. Rabbim yolumuzu şaşırtmasın.
Teşekkürler..

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Allâhümme inneke sellatte aleynâ adüvven basıyran bi uyûbinâ ve kabiylühû min haysü lâ nerâhüm. Allâhümme fâyishü minnâ ke mâ âyestehû min rahmetike ve kannıthü minnâ kemâ kannattahû min afvike ve bâıd beynenâ kemâ bâadte beynehû ve beyne rahmetik, inneke alâ külli şey'in kadiyr.
Manası: Ya Rabbi ! Şeytan denilen düşmanı başımıza musallat ettin. Biz onu göremediğimiz halde, o bizi görüyor. Ya Rabbi ! O kafire rahmetinden ümit kestirdiğin gibi bizden de ümidini kestir. Ya Rabbi ! Affından onu mahrum ettiğin gibi, bizden de mahrum et. Ya Rabbi ! Onun rahmetinden uzaklaştırdığın gibi bizden de o kadar uzaklaştır. Ya Rabbi ! Sen her şeye kadirsin

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Amin Amin İnşallah...

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Manası: Ya Rabbi ! Şeytan denilen düşmanı başımıza musallat ettin. Biz onu göremediğimiz halde, o bizi görüyor. Ya Rabbi ! O kafire rahmetinden ümit kestirdiğin gibi bizden de ümidini kestir. Ya Rabbi ! Affından onu mahrum ettiğin gibi, bizden de mahrum et. Ya Rabbi ! Onun rahmetinden uzaklaştırdığın gibi bizden de o kadar uzaklaştır. Ya Rabbi ! Sen her şeye kadirsin

örtmenim

Kayıtlı Kullanıcı
Manası: Ya Rabbi ! Şeytan denilen düşmanı başımıza musallat ettin. Biz onu göremediğimiz halde, o bizi görüyor. Ya Rabbi ! O kafire rahmetinden ümit kestirdiğin gibi bizden de ümidini kestir. Ya Rabbi ! Affından onu mahrum ettiğin gibi, bizden de mahrum et. Ya Rabbi ! Onun rahmetinden uzaklaştırdığın gibi bizden de o kadar uzaklaştır. Ya Rabbi ! Sen her şeye kadirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt