Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şeytan Ne Mi Yapiyor? (1 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR..

ŞEYTANIN NE YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI BİLİYORUZ ..

Rabbim in sevmediği kullardan olmamızı istiyor şeytan..

ben yusuf ziya özkan beyefendinin şeytanın hileleri adlı eserini dinledim ..

süreklide dinliyorum

BIKMADAN USANMADAN

AĞLADIĞIM ZAMANLARDA OLMUYOR DEĞİL. ŞEYTAN ÇOK SİNSİ VE BİZLERİ KENDİNE ÇEKMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR.. SÜREKLİ VESVESELER VERİYOR ..

ALLAH RIZASI İÇİN DİNLEMEYEN KARDEŞLERİM BU ESERİ DİNLESİN

http://www.islamiyet.gen.tr/multimedya/?cat=Music&act=Listsong&Singer=Yusuf+Ziya+Ozkan

SELAM VE DUA İLE KALIN.........

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
:Ayok ya sanırım sorun bende .. kimsenin olmadığı bir zamandamı yazıyorum bu yazılarıda ondanmı kimse bişey yazmıyor:A

tevhiteri

Kayıtlı Kullanıcı
:Ayok ya sanırım sorun bende .. kimsenin olmadığı bir zamandamı yazıyorum bu yazılarıda ondanmı kimse bişey yazmıyor:A
sa.sen kendini sakın üzme.arkadaşlar cevap yazmaya ya zaman bulamadılar.yada konu biraz hafif geldi sen bak şimdi seni mesaj yağmuruna tutar benim kardeşlerim.a.e.o

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim ellerine saglık Rabbimiz razı olsun

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın aleyküm. Bu konuları sürekli bıkmadan usanmadan dinlemeli,okumalı,izlemeliyiz. Bir müslüman bilmediği bir şeyi öğrenmelidir. Öğrenmeye çalışmalıdır. Allah razı olsun paylaşımınız güzeldi. Selam ve Dua ile....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt