Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Şeytan kimleri aldatabilir? (1 Kullanıcı)

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Şeytan diyor ki:

"Ya Rabbi senin Muhlis kulların (ihlas sahipleri, peygamberler vb.) müstesna olmak üzre Alimini dahi yoldan cıkaracam

Kimseyi sana kul olarak bulamayacaksın."

Allaha yalvaralım da ihlası bizlere versin. Muhlis olalım. Alim olmak bile para etmez iblis cok cetin bir düsmandır.

///////////////

Allah rızası icin tavsiyeme uyun.

Nedir?

benzer konuları acarken birsürü konu acıp konu kirliliği yapmak yerine

bir konuda farklı baslıklarla benzer konuları işleyin.

tek bir konu daha okunaklı daha düzenli birşey olur.

yanlış demiyorum.

Sadece tavsiye veriyorum.

Ayşe Meryem

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun.Sadece konu içinde devam eden videoları nasıl eklerim sırasıyla onu pek bilmediğimden yeni konu açıyorum.

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Umarım Nasıl yapılacağı hakkında operatör arkadas yardımcı olacaktır.

Yada nasıl yapılacağını iyi bilen bir arkadasımız

Anlatsın Ricamdır.

Konular icin Allah razı olsun diyorum.

Takip edecem.

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Video Tagı aç [video] url yi kopyala ; Video tagını slaş ile kapa [/video]

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
adnan oktar'ı ne kadar tanıyorsunuz ayşe meryem hanım?

Harun Yahya yani Adnan Oktar kimdir?
Basında “Motor” davaları ile ünlenen Adnan Oktar, kitaplarını Harun Yahya ve Cavit Yalçın Müstear ismiyle yayınlanmıştır. Kendisinin yazdığı söylenen ilmi eserlerin ya da bilimsel çalışmalar(!)ın hiç birisini kendisinin yazmadığı, yazdırttığı iddia edilir. Zaten kendisinin de böyle bir vasfı, eğitimi ya da diploması yoktur. Bilimsel bir eğitim almadığı gibi bilinen herhangi bilimsel çalışması da yoktur. Detaylı araştırma yapanlara göre, bu sözde eserler Hıristiyan din adamlarının ve yabancı kaynaklı yayımların Türkçe’ye çevrilmiş halidir. Eğitim düzeyi lise mezunluğundan öteye gitmeyen birisinin “Evrim Teorisi” gibi bilim çevrelerin hala üzerinde çalıştığı bir konuyu kendisine hedef seçmesi ve onu alt ettiğini iddia etmesi geçerlilik görmediği gibi, sözde eserleri de hiçbir bilimsel nitelik taşımaz.

Harun Yahya yani Adnan Oktar, bilimsel eğitimi olmadığı gibi, ilahiyat eğitimi de almamıştır. Aynı şekilde ilahiyat biliminde de herhangi bir vasfı yoktur.

İslam alimliğinde aranılan en önemli nitelik olan Arapça dil bilgisine de sahip değildir. Dolayısıyla bu kadar hakim olduğunu iddia ettiği Kuran’ı orijinalinden okuyabilmesi mümkün değildir. Bu nedenle hiçbir yorumu İslam Fıkıh’ı açısından değer taşımaz.

Hakkındaki çok sayıdaki suçlamalardan, “akli melekeleri” yerinde olmadığı gerekçesi ile (zatialilerine “Paranoid Şizofren” teşhisi konulmuştur) cezai ehliyete haiz olmadığı için hüküm giymemiştir.

Asıl soyadı Arslanoğulları'dır. Bazı yazı ve kitaplarında Harun Yahya adını kullanır. Bu takma ad, Musa ve İsa peygamberlerin yardımcılarının adıdır.

Müritlerini yalnızca zengin aile çocuklarından seçer çünkü yoksullar işine yaramaz.

Ceza evinden çıkınca İslamcılar ile bağlarını koparıp Atatürkçü olduğunu ilan etmiştir. Atatürk üzerine konferanslar düzenleyerek ünlü profesörleri, emekli subayları ve sanatçıları bu konferanslarda kürsüye çıkartmıştır.

Hürriyet gazetesindeki bir habere göre; Kandilli'deki, Silivri'deki, saray görkemli yaşantıları, Trilyonluk servetin karanlık tarafları, Müritlerin silahları, politikacılara, işadamlarına, gazetecilere yönelik şantajları, mikro kameralı seks tuzakları, enkaza dönen genç kızları, cemaat içinde oral-anal ilişki fetvaları, Adnan Hoca Depremi'nin sadece artçı şoklarıdır.

Polis sorgusundaki ifadeleri şöyledir:
'Seneler önce Mehdilik konusunda bir kitap yazdım. Ancak hatayı bu kitabı yazmakla yaptım. Çünkü dini konularda derinliğine bilgim yoktu. Arapça'yı bilmem dolayısı ile zaten gerek Kuran-ı Kerim'de, gerekse hadislerde, dünyanın sonunda Mehdi'nin dünyaya geleceği belirtilmiştir. Ben de bu inançlar neticesinde çalışmış olabilirim. Fakat, hadislerde bahsedildiği gibi Mehdi'nin sakallı, alnı geniş, ufak burunlu olduğu ima edilir. Ben de fiziken buna benzediğim için müritler tarafından benzetme yapılabileceği kanaatindeyim. Fakat bu konular eskilere dayanır. Sonradan bu inançlardan vazgeçtik.

Başka bir ifadede ise şöyle der:
'Arapça bilmiyorum. Farsça bilmiyorum. Sadece lise İngilizcesi biliyorum ve dini eğitim yapmadım.'

Kendisi hakkında bu tür konular açan sitelere hiçbir yasal uyarı ya da tebligat yapılmadan, mahkeme kararı ile erişim yasağı koydurtabilir çünkü kendisi hakkındaki gerçeklerin bilinmesini istemez. Hatta kendisine ve avukatlarına göre bunlar iftira, hakaret ya da saldırıdır ama her şeye rağmen bilinen gerçeklerdir.

Alintidir

Ayrica Amerikada'ki Darwin karsiti Yaratilis Enstitüsünün Adnan Hoca'yi destekledigini de hatirlatmak isterim. Yani ABD destekli bir Adnan Hoca !!!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt