Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sevgiyi hakedenlere (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

[FONT=comic sans ms,sans-serif] Kadın her sabah olduğu gibi o günde beyaz değneği ve el yardımı ile otobüse binmişti.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Şoför:[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] - Soldan üçüncü sıra boş hanımefendi, dedi.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Kadın 32 yaşında güzel bir bayandı ve eşi oldukça yakışıklı bir deniz subayı idi. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Bundan bir kaç ay önce yanlış bir teşhis sonucu gerçekleştirilen ameliyatla gözlerini kaybetmişti [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Genç kadın ve asla göremeyecekti.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Kocası ameliyattan sonra acı gerçeği öğrenince yıkılmış ve kendi kendine bir söz vermişti. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Asla karısını yalnız bırakmayacak, ona sonuna kadar destek olacak, kendi ayakları üzerinde durana kadar cesaret verecekti. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Günler geçiyordu.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Kadın her geçen gün kendini daha kötü hissediyor, çok sevdiği kocasına yük olduğunu düşünüyordu. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Eşinin bu içine kapanık, karamsar hali kocayı çok üzüyordu.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Bir an önce bir şeyler yapması gerekiyordu, karısı günden güne kendi içine kapanık dünyasında kayboluyordu. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Büt ün gün düşündü koca, nasıl yardım edebilirim güzeller güzeli eşime diye. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Birden aklına eşinin eski işi geldi. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Geri dönmesini isteyecekti. Ama bunu ona nasıl söyleyecekti, çünkü artık çok kırılgan ve neşesizdi. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Bütün cesaretini toplayarak akşam karısına konuyu açtı. Karısı dehşetle gözlerini açtı:[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] -Ben bunu nasıl yaparım ben körüm, diye bağırdı.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Kocası ona destek olacağını, her sabah kendisinin işe bırakacağını ve aksamları da iş çıkısında alacağını ve ona çok güvendiğini söyledi. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Çünkü eşini tanıyordu ve bunu başarabileceğini biliyordu. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Kadın büyük bir umutsuzlukla kabul etti çünkü eşini çok seviyordu ve onu kırmak istemiyordu. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Her sabah eşini işine bırakıyor ve akşamları da alıyordu fedakar koca. Günler böyle ilerledi, karısı eskisinden biraz daha iyiydi. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Fakat kocası daha fazlasını istiyordu, kendisine söz vermişti sonuna kadar gidecekti. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Aksam karısına:[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] -Artık işe kendin gidip gelmelisin, dedi. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Kadın şaşırmıştı. Bunu asla yapamayacağını söyledi. Kocası ısrar edince onu yine kıramadı ve bütün cesaretini topladı. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Bunu kendisi de istiyordu ama o kadar güveni yoktu.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Sabahları kadın artık otobüs durağına kend isi gidiyor, otobüsüne biniyor ve otobüsten inerek işine gidebiliyordu. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Günler günleri kovaladı, hiç bir problem yoktu. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Yine bir gün otobüse binerken, şoför:[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] - Sizi kıskanıyorum, hanımefendi dedi.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Kadın kendisine söylenip söylenmediğini anlayamadan, [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] -Neden diye sordu.[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] Şoför:[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif] - Çünkü her sabah sizin arkanızdan bir deniz subayı genç adam otobüse biniyor ve bütün yol boyunca sevgi ile size bakıyor, otobüsten indikten sonra yeşil ışıkta yolun karşısına geçmenizi bekliyor siz binaya girdikten sonra arkanızdan öpücük yollayıp size her gün sevgiyle el sallıyor, dedi. [/FONT]
[FONT=comic sans ms,sans-serif]
HERKESİN BU KADAR SEVMESİ VE SEVİLMESİ DİLEĞİYLE...
[/FONT]

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Eyvallah bacım,gönüldaşım...
Çook güzeldi...
Emeğine bereket...
Rabbimize emanetsin...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
Besmele...Selam...Dua..

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
vay bee.. vefa dedikleri bu olsa gerek..

eyvallah hafize anne ;)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
HERKESİN BU KADAR SEVMESİ VE SEVİLMESİ DİLEĞİYLE..

Selamünaleyküm Hanımefendiciğim...
Emeğinize sağlık...ALLAH razı olsun...
Sevgi öyle güzel bir şeyki Kainatın Sırrı. RABBİMe şükürler olsun ki Yüreğimize Sevgiyi koymuş.

RABBİM cümlemizi Sevdiği kullarından eylesin...

ALLAHa emanet olunuz Hanımefendiciğim
Selam ve Dua ile...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
HERKESİN BU KADAR SEVMESİ VE SEVİLMESİ DİLEĞİYLE..

Selamünaleyküm Hanımefendiciğim...
Emeğinize sağlık...ALLAH razı olsun...
Sevgi öyle güzel bir şeyki Kainatın Sırrı. RABBİMe şükürler olsun ki Yüreğimize Sevgiyi koymuş.

RABBİM cümlemizi Sevdiği kullarından eylesin...

ALLAHa emanet olunuz Hanımefendiciğim
Selam ve Dua ile...

Aleykümselam dua arkadaşım Rabbim her iki cihanda mesud edecek refika-ı hayat nasib etsin ve evini bir medrese-i yusufiyeye çevirsin, mutlu bir hayat versin, Rabbinin yolundan ayırtmayacak, ve öfkelendiğinde sekine olabilecek sevgi yumağı olan aile nasib etsin amin

Aydın selamünaleyküm adlı forma bakarmısın

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı

Aleykümselam dua arkadaşım Rabbim her iki cihanda mesud edecek refika-ı hayat nasib etsin ve evini bir medrese-i yusufiyeye çevirsin, mutlu bir hayat versin, Rabbinin yolundan ayırtmayacak, ve öfkelendiğinde sekine olabilecek sevgi yumağı olan aile nasib etsin amin

Aydın selamünaleyküm adlı forma bakarmısın

Amin Amin Amin Hanımefendiciğim...
ALLAHım kalbinizden ve dilinizden Zikrini eksik etmesin...
Daim ibadetinden ve Sevgisinden ayırmasın...

Gördüm Hanımfendiciğim hemen aldım çıktısını
Gece inşaAllah RABBİMin izni ile dualarda buluşmak üzere...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

tamaM dualarda buluşalım Rabbim kabul etsin

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

tamaM dualarda buluşalım Rabbim kabul etsin

EHL-İ BEYT

Kayıtlı Kullanıcı
Allah herkese böyle sevgiler nasip etsin inşallah.

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
es selamun aleyküm hafize annem
çok güzeldi gerçekten, Rabbim razı olsun..
çok duygulandım okuyunca gözlerim yaşardı, şimdilerde yok böyle sevgiler
sevgisinin arkasında duramıyor çoğu kişi malesef
Rabbim herkese böyle sevmeyi ve sevilmeyi nasip etsin inşaallah
güzel yüreğine sağlık
selam ve dua ile :a03:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt