Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sevgisini Cennet'e değil de, Porsche'ye değişmesin (1 Kullanıcı)

evindar

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşlerim,

günlerdir insanların diline takılmış bu isyan şarkısı ile ilgili benimde hazırlığına başladığım bir çalışmam var bitirir birtirmez ALLAH-Ü TEALA'nın izni ile sizlerle paylaşacağım.Az önce okuduğum yazıyı sizlerle paylaşmak istedim.

selamünaleyküm

KAYAHAN: Sevgisini Cennet'e değil de, Porsche'ye değişmesin

Bu tip şarkıları Amerika'da çok yapıyorlar. Ferhat Göçer ve İsmail YK, dini değerlerimize zarar veren şarkılar sürdüler piyasaya. Bir yere kadar şunu anlarız, şarkı ve şiirlerde abartı vardır diyebiliriz. Vardır da. Fakat bunlar çok abartılı, uçurum bir vakıa. Kültür eksikliğinden başka bir şey değil. Bizim örf ve adetlerimizde böyle bir şey yok. Güncel hayatta bile söylenmeyecek sözler bunlar. Biz daha çok ,"Allah belanı vermesin" deriz. Sen niye milyonlarca kişiye, "Allah belanı versin" dedirtiyorsun. Ne hakkın var. Bu ne saçmalık böyle. Hiç mi dini bilgisi yok bunların. Bu tip şeyler ruhen ve manen sakat bir durum içerisinde olduğumuzu gösteriyor. Acilen önlem alınması lazım. Toplum olarak gittikçe psikopatlaşmaya doğru gidiyoruz.

Cennete girmeyi garantilemiş mi?
Gelelim Ferhat Göçer'e. Kendisi ilk başta cennete gitmeyi garantilemiş mi? Cenneti ona vermişler mi de, sevdiğine değişmiyor. O hakkı ona kim verdi. Ferhat göçer, "Saçının bir telini cennete değil de, Porsche'ye değişmem" dese tamam. O zaman aşk maddiyatı yendi deriz. Seni seviyorum demek yetmiyor mu? Türkiye'nin manevi köklerini kesiyorlar. Uzun süredir ihmal edilmiş olan şeyler bunlar. O kadar okumuş, doktor olmuş, eğitimli biri, kulun yaşantısındaki tek sınavı olan cennetle sevgisini kıyaslamayı kestiremiyor mu?

Doktorluğu sorgulansın
Ferhat Göçer benim için, "Karısıyla kızıyla ekranlara çıkarak reklam yapıyor" demecini vermiş. Ben ekrana kızımla çıkıyorum ki, bekârlar görsün, özensin, evlensin. Eşimle çıkıyorum, mutlu aile yaşamımı görüp kıskansınlar, günü birlik ilişkilerin peşini bıraksınlar da insan gibi yaşasınlar. Kim çocuğunu günü birlik ilişkilerle rezillik içerisinde görmek ister. Ben bunu anlatmak istiyorum, derdim bu. Bu şaşırmışlıktan başka bir şey değil. Beni toplumun aile yaşantısına kötü örnek olarak gösteren Ferhat Göçer, "Konserlerime gelen bayanlardan elektrik alıyorum, her sahneye çıktığımda bir bayanla bakışarak flört ederim" diyor. Bu ne tezat ne rezil bir şey? "Ekranlara eşimle çıkmam, aynı karede görünmekten kaçınırım" diyen birisi, başkasının karısıyla, kızıyla bakışarak elektrik alırım diyebiliyor. Millet karısını, kızını senin konserlerine nasıl getirecek bu saatten sonra.

Ayrıca bu arkadaş "doktorum, ameliyatlar yapıyorum" diyor. Bu kadar işin içinde nasıl yapıyor hizmetini. Devletten hangi şartlar altında maaş alıyor, incelenmesi lazım. Raporlar alarak, hem doktorluk hem de şarkıcılık yapılmaz. Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde kadrolu olarak doktorluk yapan Ferhat Göçer'in hem doktorluk mesleği hem de toplumun dini değerlerini rencide ettiğinden dolayı adli merciler ve halk tarafından sorgulanması gerekiyor.

Ferhat Göçer'le aynı şirkette çalışıyoruz, bir tane şarkısını dinlemedim, dinlemem de. Onu dinlerken niye günaha gireyim? Bence bu tür şarkılar dinlenmesin. Müslüman bir toplum bunları dışlamalıdır.

Kaan Erdem

Yönetici
RE: Sevgisini Cennet'e değil de, Porsche'ye değişmesin

İLK KEZ BU DÜŞÜNCEYE TANIK OLDUM ÇOK ŞAŞIRDIM...:eek::eek::eek:PAYLAŞIMINIZ İÇİN ALLAH CC RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE...

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm paylaşım için allah razı olsun. üzerinde durulması gereken konu
selam ev dua ile

menekse_87

Kayıtlı Kullanıcı

evet ya şarkının sözlerine bu düşünceleri sokup insanların bilinçaltına yerleştiriyolar;dikkat etmek lazım.Allah razı olsunB)

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm kardeşlerim,

ALLAH-Ü TEALA (C.C) hepimizden razı olur inşaALLAH.Çevremizdekileri uyarabilmek duası ile.

selamünaleyküm

BRC

Kayıtlı Kullanıcı

Çok doğru bir yazı bu.. Başkalarıyla da paylaşılması gerekir.. Allah razı olsun..

ayse karatas

Kayıtlı Kullanıcı

HAKLISIN KARDEŞ.SANKİ CENNETİ GARANTİLEDİ DE SEVGİLİSİNİ CENNETE DEĞİŞMİYOR.Kİ ONLAR ONUN O GÜZELLİİNE VURULURKEN CENNETİN O GÜZELLİĞİNİ GÖRÜNCE HERHALDE BEN SENDEN VAZGEÇTİM DİYECEK.BENCE BUNLAR AHİRET İANCININ VEYA İMANIN NOKSAN OLMASINDAN KAYNAKLANIYOR.

tugba_m

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun abla.Çok güzel bi konuya değindin.O kadar çok şarkı varki bu şekilde içinde isyan olan ama insanların farkında olmadan bağıra bağıra söyledikleri.İnşallah farkında olmayanlarda bu şekilde farkına varırlar.
Allar razı olsun tekrar,gündeme getirdiğin için,

Selamun aleykum

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun abla B)

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun ablacım ben elimden geldiği kadar bu tarz şarkıları duyduğumda çevreme söylüyorum, anlatmaya çalışıyorum... inşallah herkes farkına varır...

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

hilye

Kayıtlı Kullanıcı

Sel.al.Allah razı olsun herkesin dikkat etmesi gereken bir konu gerçekten.Benim de çok sinirlendiğim bir konu bu..Allah muhafaza insan kendisini iman şerefiyle şerefli zannederde anlamadan bu tarz şarkıları söylerken imanı zedelenebilir.Sadece bahsettiğiniz bu şarkılar mı daha niceleri var..Hele de kadere isyan şarkıları mesela Sezen Aksu'nun felek şarkısı..Ne kötüdür ki nice insanın dilinde olan bir şarkı..Anlayamıyorum herhalde felek derken bu sözün Mevla'ya gittiğinin farkında değil bunca insan yoksa kolay mı böyle kadere isyan ve küfür içeren şarkıları dinlemek ve söyleyebilmek..Rabbim cümlemize hidayet nasip eylesin..Lütfen bu konuda özen göstermeyen arkadaşlarımızı uyaralım.Ne diyor Peygamber Ef.Taif'te taşlandığında;"bilselerdi yapmazlardı"evet onlarda bilselerdi yapmazlardı sanırım.Bu sebeple bizlere çok iş düşüyor,bizler dikkat gösterenler olarak bilmeyenleri ikaz etmeliyiz..Allah T.ilgilenenlerden razı olsun..

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum...

ALLAH C.C. razı olsun cok güzel bir konuyu ele almışsınız abla..evet sarkılara dikakt etmek gerekir..değişik kulak afatları yapılıyor ..isyan , oluyor kıyaslama oluyor cennetle ,ve bircok örnekler var..dikkat edelim inş..selametle..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt