Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SEVGİSİ ASLA BİTMEYECEK... (1 Kullanıcı)

eminesena

Kayıtlı Kullanıcı
''En sevgiliye ait son olaylardan biri günümüzden...Şu içinde bulduğumuz yıllardır...Bir 'Kutlu Doğum' programı nedeniyle bir ilköğretim okulunda,ders içinde,'Peygambere mektup' yarışması düzenlenmiştir...Birincilik dokuz yaşında bir kız çocuğunundur..Ödül töreni düzenlenir..Genç bir öğretmen hanım,birinciliği kazanan mektup elinde,kürsüye gelir,okumaya başlar.
'Nur yüzlü,Gül kokulu,Sevgili peygamberim!'B)
Burada durur devam edemez...Yazan dokuz yaşında bir kız çocuğu;okuyan genç bir hanım;ağlayan,onlarla beraber bütün salondur...Öğretmen hanım,sesi titreyerek bir deneme daha yapar,yine okuyamaz...Sonra bi deneme daha.Hıçkırıklara boğulur...Mektubu bu kez genç bir erkek öğretmen alır...O,yutkuna yutkuna da olsa mektubu okumayı başarır:
'Nur Yüzlü,Gül Kokulu,Sevgili Peygamberim!'
Seni çok ama çok seviyorum.O temiz,pak ellerini öpmek inşallah nasib olur.Senin nur yüzünü görmek,dünyanın en güzel sözlerini senden dinlemek,o gül kokunu duymak İnşaallah bana vee diğer müslümanlara nasip olur.
Sen müslümanlığı yaymak için çabaladın.İnşaallah biz de çabalarız ki Sen mutlu olasın.Senin mutlu olman için canımı bile veririm.Cennete girersem ilk işim seni bulmak olur.
Senin o güzel Hadis-i Şeriflerini dinlemek çok hoşuma gidiyor.Senin o nurlu ellerini binlerce kez öpüyorum.Çok iyi bir insan olsam rüyama girer misin?
Müslümanları oluşturmak için ne kadar çaba sarfettin?Sorularımla seni sıkıyorum binlerce kez özür dilerim.Sen herşeye layıksın.Altı yaşında yetim kaldın.Bu nasıl bir duygu anlatır mısın?
Seni çok seviyorum.Ellerinden milyonlarca kez öpüyorum.
Seni seven torunun Büşra...''
_ALINTIDIR_
Ne dersiniz bence başkaları ne söylerse ne yazıp ne çizerse çizsin O'nun sevgisi asla sönmeyecek Ümmetinde.BU ÜMMET PEYGAMBERİNİ ÇOK SEVİYO SEVMEYEDE DEVAM EDECEK...Haksız mıyım?...
Onu sevenler cevap yazsın:)

lider2510

Kayıtlı Kullanıcı
RE: gönlümüzden asla düşmeyecek biridir sultanımız

RE: gönlümüzden asla düşmeyecek biridir sultanımız

bu anlattıkların ina beni çok duygulandırdı.ben 23 yaşında bir erkeğim.yani beyim.ama bu yaşıma rağmen çok etkilendim.o çocuğun yanaklarını öpmek değil ellerini bile öpsem az.çünkü böylesine içten yazan bir yürek onda varya.hani gönlü güzel derler.umarım ömrüde güzel olur bu kardeşimizin

zenna

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SEVGİSİ ASLA BİTMEYECEK...

HEPİMİZE ALLAH BÖYLE HAYIRLI EVLATLAR YETİŞTİRMEYİ NASİP EYLESİN ;););)

ihl16

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK GÜZEL BİR YAZIYDI EMİNESENA KARDEŞİM.İNŞALLAH ONA LAYIK BİR ÜMMET OLABİLİRİZ VE İNŞALLAH O GÜLLERİN SULTANI BİZİMDE RÜYALARIMIZI ŞEREFLENDİRİR...

eminesena

Kayıtlı Kullanıcı

İnşaallah,amin ihl16.B)

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

ANAM BABAM SANA FEDA OLSUN YARASULALLAH

beadgirl

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzeldi kardeşim allah razı olsun:(:(:(

buket

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm.çok şükür rabbime kulluk ediyoruz yine çok şükür peygamber efendimizin ümmetindeniz.paylaşımınız için allah razı olsun.B)B)

Abdulbaki

Kayıtlı Kullanıcı

B)senayı alkışlar YAZISINI BİZLERLE PAYLAŞTIGINDAN BU GÜLLERE LAİK GÖRÜLDÜ.B)B):D

suranur

Kayıtlı Kullanıcı

Çok haklısn kardeşim çokkk.Biz peygamberimizi(s.a.v.)çok seviyor ve onun yolunda ömrümüz yettiğince gitmeyi istiyoruz ve yapacağızda.Allah senden razı olsun,Allaha emanet ol...

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM KARDŞEİM.ALLAH(CC) RAZI OLSUN.ÇOK DUYGULANDIM.ÇOK SAĞOLASIN.NE KADAR GÜZLE BİR MEKTUP OLMUŞ..RABBİM BİZE VE BİİZM ÇOCUKLARIMIZADA BÖYLE RESÜL(SAV) SEVGİSİ VERSİN..SELAM VE DUA İLE..

eminesena

Kayıtlı Kullanıcı

Amin.Allah razı olsun.B)

seyma55

Kayıtlı Kullanıcı

S Aleküm çok güzel bir mektup ALLAH Razı olsun ALLAH bizim evlatlarımızı da peygamberimiz SA efendimize layık ümmet eylesin amiiiin

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

B)Gerçekten çok etkilendim...
Allah bizleri Peygamber efendimizin (s.a.v)'in sünnet'inden ve Kur'an-ı Kerim'den ayırmasın.(amin).Bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin...B)
Allah'a emanet olun...Bunu bizimle paylaştığın için Allah razı olsun eminesena kardeşim...B)

serap bozkurt

Kayıtlı Kullanıcı

ANAM BABAM SANA KURBAN OLSUN YA RESULALLAH CANIM SANA FEDA OLSUN OLSUN YA RESULULLAH SANA UZANAN DİLLERİ ELLERİ RABBİM HİDAYETE ERDİRSİN İNŞALLAH SENİNS EVGİN SAYGIN BU YĞÜREKLERDEN BU DİLLERDE BU GÖZLERDEN SİLİNMEDİ SİLİNMEYECEKDE YA HABİBALLAH ESSELATU VESSELAMU ALEYKE YA RESULULLAH:(:(:(:(

eminesena

Kayıtlı Kullanıcı

serap bozkurt yazdı:
ANAM BABAM SANA KURBAN OLSUN YA RESULALLAH CANIM SANA FEDA OLSUN OLSUN YA RESULULLAH SANA UZANAN DİLLERİ ELLERİ RABBİM HİDAYETE ERDİRSİN İNŞALLAH SENİNS EVGİN SAYGIN BU YĞÜREKLERDEN BU DİLLERDE BU GÖZLERDEN SİLİNMEDİ SİLİNMEYECEKDE YA HABİBALLAH ESSELATU VESSELAMU ALEYKE YA RESULULLAH:(:(:(:(
Katılıyorum.Cahiliye devrinden bu yana silinmedi bu sevgi silinmeyecek te çok haklısınB)

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

paylaşım için allah razı olsun kardeşim rabbim ona layık bir kul olmayı nasip etsin inşallah a.e.o.

haticekubra_87

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim.Çok etkileyici bir olay.B)

eminesena

Kayıtlı Kullanıcı

Sizden de.SaolunB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt