Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sevgili müslüman din kardeşlerimmm (1 Kullanıcı)

mehmet alii

Kayıtlı Kullanıcı
buna ne kadar inanırsınız yada inanmazsınız bilmiyorum ama bunu anlatmak zorundayım...1979 kabede 400 kadar hacı öldürülmüş ve çok sayıda insan yağmalanmış tır...iran ırak savaşı o dönemlerde iyice patlak vermiştir...insanlık günümüzde çığrından çıkıp güzel dinimiz bile sahte tarikat evliyalarına teslim edilmiştir...savaşlar, doğal felaketker vede kıtlıklar kapımıza dayanmıştır....2010 ekim sonu astrolojide buhran dönemi...2012 astroloji kapanıyor.....kehanetler de önümüzdeki daha buhranlı dönemlere işaret ediyor...bu evvela inandırıcı değil ama...bu düşünceler kafamı yağmalıyor bu sene 3 islam ülkesinde suikastlar olur ve 3. dünya savaşı başlarsa beni bulun....çünkü galiba birşey buldum bütün bunları neden anlattığımı şimdi size söyleyecem...2012-2016 yılları insanlığın kendini yok etmeye başladığı bir zmana niteleniyor bunu kehanetllere değil bilim adamlarının sözlerine göre yorumluyorum..en başta yazdığım şeyler kuran da geçen ve mehdinin gelme alametlerinden sadece çok ama çok küçük bir ispat eğer mehdi şu an dünyadaysa 31 yaşında adı ahmet ve babası abdullah istanbulda bir yerde yaşıyor olsa gerek fakat o mehdi olduğunu bile bilmiyor buda kuran-ı kerimde geçen bir söz hatta insanlar bile onu bu konuda ikna edemeyecekmiş..eğer sağ omuzunda yada sol omuzu hatırlamıyorum hz. muhammed sav. in mührü bulunuyorsa o mehdidir yanılmıyorsam kuranda 40 lı yaşlarda bunun müjdeleneceği söyleniyor eğer şu an dünyadaysa topkapı sarayı civarında bir yerde yaşıyor eğer onu bulursanız allah aşkına ona destek olun bunu sizden ve bütün müslüman aleminden rica ediyorum yıllardır araştırmalar yapıyorum galiba sonunda bazı gerçekleri keşfettim zaman çok daralıyor allah hepinize kolaylık versin......

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
buna ne kadar inanırsınız yada inanmazsınız bilmiyorum ama bunu anlatmak zorundayım...1979 kabede 400 kadar hacı öldürülmüş ve çok sayıda insan yağmalanmış tır...iran ırak savaşı o dönemlerde iyice patlak vermiştir...insanlık günümüzde çığrından çıkıp güzel dinimiz bile sahte tarikat evliyalarına teslim edilmiştir
Her zaman hakki haykiran bir topluluk bulunmuştur....
savaşlar, doğal felaketker vede kıtlıklar kapımıza dayanmıştır....2010 ekim sonu astrolojide buhran dönemi
Astroloji islami bir ilimmidir,ne alaka
......2012 astroloji kapanıyor.....kehanetler de önümüzdeki daha buhranlı dönemlere işaret ediyor
Bizi kehanetler bağlamiyor bütün kahinler yalancidir buyurur peygamberimiz.
...bu evvela inandırıcı değil ama...bu düşünceler kafamı yağmalıyor bu sene 3 islam ülkesinde suikastlar olur ve 3. Dünya savaşı başlarsa beni bulun
Olur seni buluruz da ne olacak,sana tabiimi olacaz,töbe töbe....
çünkü galiba birşey buldum bütün bunları neden anlattığımı şimdi size söyleyecem...2012-2016 yılları insanlığın kendini yok etmeye başladığı bir zmana niteleniyor bunu kehanetllere değil bilim adamlarının sözlerine göre yorumluyorum..en başta yazdığım şeyler kuran da geçen ve mehdinin gelme alametlerinden sadece çok ama çok küçük bir ispat eğer mehdi şu an dünyadaysa 31 yaşında adı ahmet ve babası abdullah istanbulda bir yerde yaşıyor olsa gerek fakat o mehdi olduğunu bile bilmiyor buda kuran-ı kerimde geçen bir söz hatta insanlar bile onu bu konuda ikna edemeyecekmiş..eğer sağ omuzunda yada sol omuzu hatırlamıyorum hz. Muhammed sav. In mührü bulunuyorsa o mehdidir yanılmıyorsam kuranda 40 lı yaşlarda bunun müjdeleneceği söyleniyor eğer şu an dünyadaysa topkapı sarayı civarında bir yerde yaşıyor eğer onu bulursanız allah aşkına ona destek olun bunu sizden ve bütün müslüman aleminden rica ediyorum yıllardır araştırmalar yapıyorum galiba sonunda bazı gerçekleri keşfettim zaman çok daralıyor allah hepinize kolaylık versin......
Keşiflerinde hiç isabet göremedim.Kehanetlere göre hareket etme.Kuran ve Sünnetten ayrilma..Bu konularda Ehli Sünnet alimlerine kulak ver..
vesselam...

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
subhanallah...ne istanbulu ne topkapı civarı kardeş...Mehdiyi biz bulmayacaz mehdi bizi bulacak merak etme sen...şimdi sabah erken uyanan ben mehdiyim dige dolaşıyor...adam namaz kılmıyor devlet dairesinde çalışıyor ben mehdiyim diyor...tobe tobe...müslüman akıllı kimsedir..sizler bizi gerizekalı hirstiyan ve yahudilerle karıştırmayın...gidin onlara anlatın ben isayım sizi kurtarmaya geldim dige...

Cihat-82

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm. Yıllardır araştırma yaptığınızı söylemişsiniz. Açıkçası bu nasıl bir araştırmadır, ben anlamadım. Geçenlerde de bir kardeşimiz dabbe-tül arzı petrole, uçağa, arabaya falan benzetmişti. Bu kadar araştırma yapana kadar (bu nasıl bir araştırmaysa), ayetlere ve hadislere bir göz atsaydınız, eminim sizin için daha iyi olacaktı. Allah doğru yoldan ayırmasın..

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
buna ne kadar inanırsınız yada inanmazsınız bilmiyorum ama bunu anlatmak zorundayım...1979 kabede 400 kadar hacı öldürülmüş ve çok sayıda insan yağmalanmış tır...iran ırak savaşı o dönemlerde iyice patlak vermiştir...insanlık günümüzde çığrından çıkıp güzel dinimiz bile sahte tarikat evliyalarına teslim edilmiştir...savaşlar, doğal felaketker vede kıtlıklar kapımıza dayanmıştır....2010 ekim sonu astrolojide buhran dönemi...2012 astroloji kapanıyor.....kehanetler de önümüzdeki daha buhranlı dönemlere işaret ediyor...bu evvela inandırıcı değil ama...bu düşünceler kafamı yağmalıyor bu sene 3 islam ülkesinde suikastlar olur ve 3. dünya savaşı başlarsa beni bulun....çünkü galiba birşey buldum bütün bunları neden anlattığımı şimdi size söyleyecem...2012-2016 yılları insanlığın kendini yok etmeye başladığı bir zmana niteleniyor bunu kehanetllere değil bilim adamlarının sözlerine göre yorumluyorum..en başta yazdığım şeyler kuran da geçen ve mehdinin gelme alametlerinden sadece çok ama çok küçük bir ispat eğer mehdi şu an dünyadaysa 31 yaşında adı ahmet ve babası abdullah istanbulda bir yerde yaşıyor olsa gerek fakat o mehdi olduğunu bile bilmiyor buda kuran-ı kerimde geçen bir söz hatta insanlar bile onu bu konuda ikna edemeyecekmiş..eğer sağ omuzunda yada sol omuzu hatırlamıyorum hz. muhammed sav. in mührü bulunuyorsa o mehdidir yanılmıyorsam kuranda 40 lı yaşlarda bunun müjdeleneceği söyleniyor eğer şu an dünyadaysa topkapı sarayı civarında bir yerde yaşıyor eğer onu bulursanız allah aşkına ona destek olun bunu sizden ve bütün müslüman aleminden rica ediyorum yıllardır araştırmalar yapıyorum galiba sonunda bazı gerçekleri keşfettim zaman çok daralıyor allah hepinize kolaylık versin......

çok iyi araştıramamışınız... yada öyle sanmışınız.. tek açık adres KURAN-I KERİM..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt