mehmet alii
Kayıtlı Kullanıcı
buna ne kadar inanırsınız yada inanmazsınız bilmiyorum ama bunu anlatmak zorundayım...1979 kabede 400 kadar hacı öldürülmüş ve çok sayıda insan yağmalanmış tır...iran ırak savaşı o dönemlerde iyice patlak vermiştir...insanlık günümüzde çığrından çıkıp güzel dinimiz bile sahte tarikat evliyalarına teslim edilmiştir...savaşlar, doğal felaketker vede kıtlıklar kapımıza dayanmıştır....2010 ekim sonu astrolojide buhran dönemi...2012 astroloji kapanıyor.....kehanetler de önümüzdeki daha buhranlı dönemlere işaret ediyor...bu evvela inandırıcı değil ama...bu düşünceler kafamı yağmalıyor bu sene 3 islam ülkesinde suikastlar olur ve 3. dünya savaşı başlarsa beni bulun....çünkü galiba birşey buldum bütün bunları neden anlattığımı şimdi size söyleyecem...2012-2016 yılları insanlığın kendini yok etmeye başladığı bir zmana niteleniyor bunu kehanetllere değil bilim adamlarının sözlerine göre yorumluyorum..en başta yazdığım şeyler kuran da geçen ve mehdinin gelme alametlerinden sadece çok ama çok küçük bir ispat eğer mehdi şu an dünyadaysa 31 yaşında adı ahmet ve babası abdullah istanbulda bir yerde yaşıyor olsa gerek fakat o mehdi olduğunu bile bilmiyor buda kuran-ı kerimde geçen bir söz hatta insanlar bile onu bu konuda ikna edemeyecekmiş..eğer sağ omuzunda yada sol omuzu hatırlamıyorum hz. muhammed sav. in mührü bulunuyorsa o mehdidir yanılmıyorsam kuranda 40 lı yaşlarda bunun müjdeleneceği söyleniyor eğer şu an dünyadaysa topkapı sarayı civarında bir yerde yaşıyor eğer onu bulursanız allah aşkına ona destek olun bunu sizden ve bütün müslüman aleminden rica ediyorum yıllardır araştırmalar yapıyorum galiba sonunda bazı gerçekleri keşfettim zaman çok daralıyor allah hepinize kolaylık versin......