Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SEVGİDE HİÇ VEFA YOK MU??????? (1 Kullanıcı)

gecem

Kayıtlı Kullanıcı
UZUN BİR YOLMUŞ GÖZÜMDE KISA GÖRÜNEN DANTEL KIYISI SAHİL YOLU, ŞU YEŞİL ŞU PEMBE ŞUMAVİ ÇİÇEKLER YOL KENARINDA.SANIRDIM DÖNENE DEK BENİ BEKLEYECEKLER:GÖZLERİM KAPALI YÜRÜDÜM,DİKENİ OLMAZ,ENGELİ OLMAZ SANDIGIM YOLDA.KARDELENLERİ GÖRMEK İÇİN AYAKLARIMA KARLARI ÖPTÜRDÜĞÜM YOLDA,NE GÜZELDİ KARDELENLERİ TOPLAMAK,NE GÜZELDİ KARDELENLERİ KOKLAR GİBİ YAPMAK.NE GÜZELDİ UZAKTAKİ KARDELENE DOGRU KOŞMAK.HER ŞEY CAN GÜZELİYKEN KISA GÖRDÜĞÜM YOLDA,BİRDEN HER ŞEY SİLİNİVERDİ.YOLUNDA DİKENLER BİTİVERDİ.MUAMMA OLANLARI BENİ,DİKENLERİ ÖPMEYE RAZI ETTİ.AHH MUAMMA SEVDİĞİM YILMAYACAĞIM BENİM HIRÇIN BİRİCİĞİM.SENİ ISSIZ ODADA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIM,GÖZYAŞLARINI BÖLÜŞECEĞİM VE YOLUMA DEVAM EDECEĞİMM.....

eminesena

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SEVGİDE HİÇ VEFA YOK MU???????

çoook güzel...........B)paylaşımınız için tşk..

esedturkey07

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SEVGİDE HİÇ VEFA YOK MU???????

ellerine sağlık paylaşım için teşekküğrler.....
sevgide vefa var tabii ki ama; galiba vefasız olan bizleriz.
B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt