Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sevgi (1 Kullanıcı)

miniq

Kayıtlı Kullanıcı
Ateist mi yoksa hristiyan mı tam ne olduğunu bilemediğim bir ünlü var.Onun hayranıyım..Çok seviyorum onu neden bilmiyorum.Ve kendisi benden 7 yaş büyük...Şu an 12 yaşındayım.Onu görmediğim yani resimlerine bakamdığım zaman bir şey yok.(Ailem de karşılar bu duruma yani ona olan ilgime)Ama eğer bir resminii görüyüm.O zmn içimden kaynar sular akıyor.Gözlerinin içine suçluymuşum gibi bakıyorum.Ama en sonnunda dayanamayıp sevgimi apaçık belli ediyorum çevreme.Ailem zaten karşı olduğu için onu sevmemeye bahane arıyorum.İşte o ateist,işte o hristiyan.Onus evmem günah fln diye.Onu sevmemem için bir çok bahanem var.Ama şunu da merak ediyorum.Dinimiz yabancıya(hristiyana,ateiste) karşı duyulan sevgiyi günah olarak saymış mı?

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim daha 12 yaşındasın bişelerin farkında değilsin muhtemelen bu saplantı bağımlılık günümüzde bi çok insan ünlü kişilere aşk olmayan ama adını aşk koydukları bi bağlılıkla seviyolar canım kardeşim günah ve ya değil şuan burda önemli olan bu saplantıdan ve olmucak bişeyin peşinden sürüklenmen kardeşim..bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum arkadaşlar nedersiniz:S

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
...

...

kardeşim daha 12 yaşındasın bişelerin farkında değilsin muhtemelen bu saplantı bağımlılık günümüzde bi çok insan ünlü kişilere aşk olmayan ama adını aşk koydukları bi bağlılıkla seviyolar canım kardeşim günah ve ya değil şuan burda önemli olan bu saplantıdan ve olmucak bişeyin peşinden sürüklenmen kardeşim..bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum arkadaşlar nedersiniz:S

Haklısın AY-YA kardeşim...
Bizler Peygamber Efendimizi SAV. örnek alacakken, O'na SAV. aşık olacakken....
Kimlere aşık oluyoruz Ya Rabbim...?
AllaH CC. sonumuzu hayreylesin...

miniq Kardeşim aklınızı başınıza toplayın...
İyice bir düşünün...
Neden yaratıldık...?
Görevimiz nedir?
Sevgi nedir?

Allah CC. yar ve yardımcımız olsun...

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Kişi sevdiğinle beraberdir.

Hesap Günü O sevdiğinin arkasından gitmeni tavsiye etmem.

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
guzel kardesim , insanlaris evmek guzel birsey... bu kim olursa olsun.. ama Allah icin sev ... egerki sen aa bu insana asigim onun icin her seyi yaparim diyosan yanlis yola dusersin.. ve gunaha girmis olursun.. mademki diyosunki ben ona bakmaktan gozleirmi alamiyorum soyle dusun.. ona baktiginda Allahi animsa ama ben Allahi o kadar cok seviyorumki ona bakamam bu sekilde de.. ve onun icin en guzel yapabilecegin sey hidayeti icin dua etmektir.. Allah o kadar buyukki belki duan kabul olur ve o unlu hidayete erer.. dimi:) o zaman daha mutlu olursun.. ayrica yasin cok cok kucuk daha cok sey ogreneceksin simdiden kafani pek yorma bu islerlede ilim pesinde ol guzel kardesim.. buyuklerin guzel huylarini ,bilgilerini alda ki cok faydan olsun ilerde..:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt