Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sermayem Umudum Olsa (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
SERMAYEM UMUDUM OLSA
Gülün
13.jpg
kalbidir Sen’in yüreğin. Gülün kendisidir her dem açılan.
Gül kokar Sen’in nefesin. Sesin fısıltısı, sözün gülün ruhudur.
Gül yağıdır Sen’in terin. Gül toprağıdır Sen’in yerin, Ey Gül!..

İçimde tarifi imkansız duygular var…

Gönlümün Sultanı, Gül Yüzlü Sevgili’nin hatırına dökmek istiyorum içimi. Dert ortağım kelimeler, en tatlı sığınağım benim …

Alem uykudayken, uyanıkken yıldızlar, daha bir başka işliyor hayallerim. Utangaç hasretlere kundaklanan yüreğimi yepyeni umutlarla açıyorum. Gök yırtılır gibi yırtılsın istiyorum yüreğim. Parça parça olsun, her parçasında hasretlerim duyulsun.

Düşlerim, Sevgilinin hayaline değiyor…

Kâinatın Efendisi’nin asırlara meydan okuyan görüntüsünde en tatlı tesellilerimi arıyorum. Yalnızlıklarımı, O’nun ruhuma işleyen bakışlarında dindirmek istiyorum.

Geceye yakışan sessiz direnişlerim var. Vuslat kokan direnişler yazıyorum inadına.

Dışarıdan, akşamdan beri hiç dinmeyen yağmurun sesi geliyor. Pencerelerin camlarında yeni bir yağmur musikisi yazılıyor. Sevgiliye dair ümitlerim artıyor. Her bir yağmur damlasının sesinde vuslata çağıran nağmeler duyuyorum.

Yağmur toprağa vuslat için inerken. Kainatın Efendisi’ne vuslatı düşünüyorum. Medineli kadınların, çocukların bekledikleri gibi beklemek istiyorum Alemin Efendisi’ni. Ben de bir beste yapmalıyım hicranla büyüyen yüreğimde. Dolunaylı bir gecede bir yeni “Tale’al-Bedru” okumalıyım. Yıllanmış hasretlerle tütsülenmiş şiirler okumalıyım, dolunayla aydınlanan yüreğimle birlikte.

Yıllar var ki, rüyalarım bir yalancı şafak edasıyla beni teselli etti. Güle adamayı istediğim yüreğime nicedir misafir olmadı Gül Yüzlü Sevgili.

Demek ki, bir şeyler eksik kalmış benliğimde. Aşk nakışını işleyememişim yaprağının üstüne, yüreğimin üstüne. Oysa lâl kesilen bülbüller bile kan verirken, can vermiş olur tomurcuğuna . Ya ben?..

Ya Resulullah (S.A.V.) ! Senin Gül Cemalindir, vuslat şiirlerinin kafiyesi.. Varlığındır gönül ateşini söndürecek olan iksir..

Bu yalvarışları, kalbimin sesi say.. Ya Resulullah (S.A.V.)!

Bi-Çaredir ümmetlerin isyanına bakma.. Ya Resulullah (S.A.V.)!

En tatlı dualarla süslenmiş şiirler, yüreğime serinlikler bahşediyor.

Keşke ben de Peygamberimin sevgisiyle yanan bir gönle sahip olsaydım da, onu yollasaydım bir zarf içinde, gecenin en mahrem saatlerinde.

Keşke …

Bari gönlümün yanıklığı yoksa da, yollayabileceğim bir mektubum olsa… Hıçkırıklarımla beslediğim şiirler gibi olsa mektuplarım… Her okunan gönülde yeniden yazılsa.. Ve hıçkırıklar duâya dönüşse.. Semada buluşsa duâlaşan hıçkırıklar…

Gül kokulu sayfalara, kızıllığına bürünmüş bir şafak vaktinde, güle adanmış yüreğimi kanatırcasına döksem içimi…

Umuda sarınsam sonra..

Sermayem umudum olsa…!!
13.jpg
13.jpg

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm__B)

ALLAH (c.c) Razi Olsun, Paylasimin Icin__ Emegine Saglik__B)

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
AŞK NAKIŞI İŞLEMELİYIM YÜREĞİMİN ÜSTÜNE SEVGİLİLER SEVGİLİSİ EY MUHAMMED SENIN SEVGİNİ İŞLEMELIYIM..
ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNİZE SAĞLIK

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
AŞK NAKIŞI İŞLEMELİYIM YÜREĞİMİN ÜSTÜNE SEVGİLİLER SEVGİLİSİ EY MUHAMMED SENIN SEVGİNİ İŞLEMELIYIM..
ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNİZE SAĞLIK[/quote

Rabbim hepimize Muhammed(S.A.V) aşkı ile yanan gönüllerden olmayı nasibetsin..AMİN
selam ve dua ile..:gulegule
]

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ALEM UYKUDAYKEN,UYANIKKEN YILDIZLAR , DAHA BİR BAŞKA İŞLİYOR HAYALLERİM. ... AH HAFİZE ANNEM NASIL GÜZEL YAZMIŞSIN.BİDE YAZINI OKURKEN KERBELA İLAHİSİNİ DİNLİYORDUM ...RESULÜMÜN GÜLLERİNİN KATLEDİLMESİ GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GEÇTİ. GÜZELLER GÜZELİ RESULÜM HER SU İÇTİĞİMDE SENİN GÜLÜNE VERMEDİKLERİ SU GELİR AKLIMA .YA ÇOK DOLDUM ANNEM

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
Keşke ben de Peygamberimin sevgisiyle yanan bir gönle sahip olsaydım da, onu yollasaydım bir zarf içinde, gecenin en mahrem saatlerinde.

Keşke …

Bari gönlümün yanıklığı yoksa da, yollayabileceğim bir mektubum olsa… Hıçkırıklarımla beslediğim şiirler gibi olsa mektuplarım… Her okunan gönülde yeniden yazılsa.. Ve hıçkırıklar duâya dönüşse.. Semada buluşsa duâlaşan hıçkırıklar…

Gül kokulu sayfalara, kızıllığına bürünmüş bir şafak vaktinde, güle adanmış yüreğimi kanatırcasına döksem içimi…

ALLAH RAZI OLSUN HAFİZE HANIM. GÖNLÜMÜ , YÜREĞİMİ BAMBAŞKA DİYARLARA GÖTÜRDÜNÜZ. SELAM VE DUA İLE KALIN...

edaalican

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH (c.c) Razi Olsun, Paylasimin Icin,Emegine Saglik...

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Ellerine yüreğine saglık hafize ablacım allah razı olsun
Rabbimize emanetsin....B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
ALEM UYKUDAYKEN,UYANIKKEN YILDIZLAR , DAHA BİR BAŞKA İŞLİYOR HAYALLERİM. ... AH HAFİZE ANNEM NASIL GÜZEL YAZMIŞSIN.BİDE YAZINI OKURKEN KERBELA İLAHİSİNİ DİNLİYORDUM ...RESULÜMÜN GÜLLERİNİN KATLEDİLMESİ GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GEÇTİ. GÜZELLER GÜZELİ RESULÜM HER SU İÇTİĞİMDE SENİN GÜLÜNE VERMEDİKLERİ SU GELİR AKLIMA .YA ÇOK DOLDUM ANNEM

Hayatımızın her döneminde isyanları oynuyoruz dünya nimetleri için bu ilahiyi ne zaman dinlesem içim burkuluyor her zaman ebu cehiller olacak Rabbim muhafaza etsin inş :A

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt