Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

===seni.içeriye Birakmayan Efendim (1 Kullanıcı)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
SENİ İÇERİYE BIRAKMAYAN EFENDİM
CAMİ KAPISINDAN GEÇERKEN EZANIN OKUNDUĞUNU DUYAN ŞÖFÖR GERİYE DÖNÜPPATRONUNDAN İZİN İSTER.
-BEYEFENDİ İZİN VERİRSENİZ EZAN OKUNMUŞKEN ŞURACIKTA NAMAZIMI KILIVERSEMDE YOLUMUZA DEVAM ETSEK?DER.
PATRON PEKTE MEMNUN OLMASADA İZİN VERİR.ŞÖFÖR CAMİYE GİRER,
PATRONDA ARABANIN İÇİNDE BEKLEMEYE BAŞLAR.ANCAK CEMAATNAMAZI
KILIP ÇIKTIĞI HALDE ŞÖFÖR ÇIKMAYINCA,CANI SIKILAN PATRON,ARABADAN İNİP CAMİNİN AVLUSUNA DALAR,CAMİNİN PENCERESİNDEN İÇERİYE BAKARKİ,ŞÖFÖR ELLERİNİ AÇMIŞ DUAYA DEVAM EDİYOR,CAMİ TIKLATARAK SESLENİR.
-HERKEZ ÇIKTI NE DURUYORSUN SENDE ÇIKSANA!CEVAP İBRETLİ
-BIRAKMIYOR!!!
-KİM BIRAKMIYOR!
-SENİ İÇERİYE BIRAKMAYAN!HEMEN ORADA ABDESTİNİ ALIR.CAMİYE GİRER VE YANINA VARDIĞI ŞÖFÖRE SESLENİR.
-İŞTE DER BENİDE BIRAKTI İÇERİYE!YAŞLI GÖZLERLE BAKAN ŞÖFÖR SÖYLENİR.
-ELBETTE BIRAKIR DER.DEMİNDEN BERİ BOŞUNAMI GÖZ YAŞLARIYLA DUA EDİYORUM SANIYORSUN,SENİN DIŞARIDA KALMANA GÖNLÜM BİR TÜRLÜ RAZI OLMADI,ELLERİMİ AÇIP İÇERİYE ALINMAN İÇİN DUA ETTİM.
ŞÜKÜRLER OLSUNKİ RABBİM DUAMI KABUL ETTİ SENİDE İÇERİ ALDI DIŞARIDA BIRAKMADI…..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BİZLERDE İCERİYE GİRENLARDEN OLURUZ İNŞALLAH ELİNİZE SAĞLIK RABBİME EMANET OLUN

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BİZLERDE İCERİYE GİRENLARDEN OLURUZ İNŞALLAH ELİNİZE SAĞLIK RABBİME EMANET OLUN
ALEYKÜM SELAM CEVDEY ABİ AMİN İNŞALLAH RABBİM DIŞARDA BIRAKMAZ TEŞEKKÜR EDERİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM KAİNATIN SAHİBİNE EMANET OLUN:H

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum emegine saglık allah razı olsun :G

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm ablam çok güzel ibretlik bir yazı Rabbim her daim içeri girenlerden eylesin cümlemizi inşaAllah selam ve dua ile kal hayırlı geceler...

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm ablam çok güzel ibretlik bir yazı Rabbim her daim içeri girenlerden eylesin cümlemizi inşaAllah selam ve dua ile kal hayırlı geceler...
ALEYKÜM SELAM GÜZEL KARDEŞİMTEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİMAMİN İNŞALLAH RABBİM DIŞARDA BIRAKMAZ BİL MÜKABİL KARDEŞİM RABBİME EMANETSİN GÜZEL KARDEŞİM:H

havza

Kayıtlı Kullanıcı
slm

slm

selam aleyküm kardeşim herzaman yaptın gibi yine çok güzel olmuş ğüzel yüreğine sağlık rabbim seni iki cihandada aziz eylesin allaha emanet

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
selam aleyküm kardeşim herzaman yaptın gibi yine çok güzel olmuş ğüzel yüreğine sağlık rabbim seni iki cihandada aziz eylesin allaha emanet
ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ KARDEŞİM TEŞEKKÜR EDERİM AMİN AMİN OGÜZEL DUALARINIZA RABBİM RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm değerli mücahide kardeşim..Çok güzel bir paylaşımdı, güzel gönlünüze, ve değerli emeğinize sağlık olsun, Rabbimiz c.c ecrinizi, cennetin nimetlerinden nasipdar eyleyerek bahşetsin size inşallah..Davasının sadık ve kararlı takipçisi kardeşim..Rabbimiz c.c sizden razı olsun her daim..Dualarımda daimsiniz..Kıssadaki gibi, bizim de Rabbimiz c.c birbirimiz için ettiğimiz duaları makamında kabul buyursun inşallah..Rabbimize emanetsiniz..Selam, daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah..B)B)B)

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun, emegine saglik. Cok dugulandim. Cok guzel bir paylasimdi. Bizimler paylastigin icin cok tesekkur ederim.

Hayirli geceler. Dualarda bulusmak uzere.

SENİ İÇERİYE BIRAKMAYAN EFENDİM
CAMİ KAPISINDAN GEÇERKEN EZANIN OKUNDUĞUNU DUYAN ŞÖFÖR GERİYE DÖNÜPPATRONUNDAN İZİN İSTER.
-BEYEFENDİ İZİN VERİRSENİZ EZAN OKUNMUŞKEN ŞURACIKTA NAMAZIMI KILIVERSEMDE YOLUMUZA DEVAM ETSEK?DER.
PATRON PEKTE MEMNUN OLMASADA İZİN VERİR.ŞÖFÖR CAMİYE GİRER,
PATRONDA ARABANIN İÇİNDE BEKLEMEYE BAŞLAR.ANCAK CEMAATNAMAZI
KILIP ÇIKTIĞI HALDE ŞÖFÖR ÇIKMAYINCA,CANI SIKILAN PATRON,ARABADAN İNİP CAMİNİN AVLUSUNA DALAR,CAMİNİN PENCERESİNDEN İÇERİYE BAKARKİ,ŞÖFÖR ELLERİNİ AÇMIŞ DUAYA DEVAM EDİYOR,CAMİ TIKLATARAK SESLENİR.
-HERKEZ ÇIKTI NE DURUYORSUN SENDE ÇIKSANA!CEVAP İBRETLİ
-BIRAKMIYOR!!!
-KİM BIRAKMIYOR!
-SENİ İÇERİYE BIRAKMAYAN!HEMEN ORADA ABDESTİNİ ALIR.CAMİYE GİRER VE YANINA VARDIĞI ŞÖFÖRE SESLENİR.
-İŞTE DER BENİDE BIRAKTI İÇERİYE!YAŞLI GÖZLERLE BAKAN ŞÖFÖR SÖYLENİR.
-ELBETTE BIRAKIR DER.DEMİNDEN BERİ BOŞUNAMI GÖZ YAŞLARIYLA DUA EDİYORUM SANIYORSUN,SENİN DIŞARIDA KALMANA GÖNLÜM BİR TÜRLÜ RAZI OLMADI,ELLERİMİ AÇIP İÇERİYE ALINMAN İÇİN DUA ETTİM.
ŞÜKÜRLER OLSUNKİ RABBİM DUAMI KABUL ETTİ SENİDE İÇERİ ALDI DIŞARIDA BIRAKMADI…..

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm değerli mücahide kardeşim..Çok güzel bir paylaşımdı, güzel gönlünüze, ve değerli emeğinize sağlık olsun, Rabbimiz c.c ecrinizi, cennetin nimetlerinden nasipdar eyleyerek bahşetsin size inşallah..Davasının sadık ve kararlı takipçisi kardeşim..Rabbimiz c.c sizden razı olsun her daim..Dualarımda daimsiniz..Kıssadaki gibi, bizim de Rabbimiz c.c birbirimiz için ettiğimiz duaları makamında kabul buyursun inşallah..Rabbimize emanetsiniz..Selam, daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah..B)B)B)
ALEYKÜM SELAM DAVASININ BAYRAKTARI GÖNÜLDEN GÖNÜLE DAVA SEVGİSİNİN TOHUMLARINI SAÇAN DEĞERLİ MÜCAHİDE KARDEŞİM TEŞEKKÜR EDERİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM RABBİM BANA ETTİĞİNİZ O GÜZEL DUA EDEN DİLİNİZİ CEHENNEMDEN UZAK ETSİN GIYABINIZDA DUA EDENLERİ ÇOGALTSIN İNŞALLAH O GÜZEL DUALARINIZA CANI GÖNÜLDEN AMİN BENİM İÇİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ HÜSNÜ ZANNINIZ İÇİNDE RABBİM RAZI OLSUN SİZDE ACİZ KARDEŞİNİZİN DUASINDA DAİMSİNİZ MÜCAHİDE KARDEŞİMAMİN RABBİM SİZDENDE DAİMİ RAZI OLSUN RABBİM KARDEŞLİĞİMİZİ BAKİ KILSIN CENNETE CEMALİYLE BİZLERİ BAKİ KILSIN SİZDE BENİM GİBİ ACİZİ SİZİNLE KARDEŞ KILAN RABBİME EMANETSİNİZ BİL MUKABİL MÜCAHİDE KARDEŞİM

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun, emegine saglik. Cok dugulandim. Cok guzel bir paylasimdi. Bizimler paylastigin icin cok tesekkur ederim.

Hayirli geceler. Dualarda bulusmak uzere.
AMİN CÜMLEMİZDEN RABBİM RAZI OLSUN TEŞEKKÜRLER BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM RABBİME EMANET OLUN:H

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
..............selamün Aleyküm Hayirli Akşamlar............

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
ES SELAMUN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM.KİM İSTERDE GİRMEYİ RAB'BİM C.C. ONU İÇERİYE ALMAZ.O ÖYLE BİR YÜCEDİR Kİ TÜM KULLARINI GÖZETİR.ALLAH C.C. RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM,DUALARINIZI MAKAMINDA KABUL SİZİDE CENNET YOLCUSU OLARAK MUVAFFAK KILSIN İNŞAALLAH.DAİMİ DUALARIMDASINIZ.RAB'BİM C.C. E EMANETSİNİZ İNŞAALLAH.SELAM VE DUA İLE.BAKİ MUHABBETLERE...B)

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleyküm Yüreğine Sağlik Inşaallah Rabbim Bizleri Herdaim Içerde Olanlardan Eyler.

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
ES SELAMUN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM.KİM İSTERDE GİRMEYİ RAB'BİM C.C. ONU İÇERİYE ALMAZ.O ÖYLE BİR YÜCEDİR Kİ TÜM KULLARINI GÖZETİR.ALLAH C.C. RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM,DUALARINIZI MAKAMINDA KABUL SİZİDE CENNET YOLCUSU OLARAK MUVAFFAK KILSIN İNŞAALLAH.DAİMİ DUALARIMDASINIZ.RAB'BİM C.C. E EMANETSİNİZ İNŞAALLAH.SELAM VE DUA İLE.BAKİ MUHABBETLERE...B)
VE ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ KARDEŞİM RABBİM RAZI OLSUN YORUMUNUZ İÇİN DUALARINIZA CANI GÖNÜLDEN AMİN
RABBİM HEP BİRLİKTE CENNET YOLUNDA BAKİ KILSIN AYAĞIMIZI KAYDIRMASIN RABBİM KABUL OLANLARDAN EYLESİN KAPIDA KALANLARDAN DEĞİL İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SELAM DUA VE BAKİ MUHABBETLEB)B)

iklim.ela

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. ARKADAŞIM...
RABBİM DIŞARIDA KALANLARDAN YAPMASIN BİZLERİ...
VE DIŞARIDA OLANLARDA DOĞRU YOLU BULUR İNŞALLAH...
YÜREĞİNE SAĞLIK GÜZELDİ... ALLAHA EMANET OLUN...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt