Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sen yeter ki hiç üzülme! (1 Kullanıcı)

Mustafa Cilasun

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
Kalma sen susuz istemem selam
Etmesen bir kelam olsam hazan
Diyarları dolaşsam dağlar aşsam
Gözünden akan yaşa dayanamam

Ne elin ve ne de o güzel ince belin
Ne dilin ve ne de seni üzen bedelin
Hicranla kararan o şahane yüzünün
Hasretle nakşeden o engin hislerinin

Ne olur sen üzülme halimi düşünme
Kederler içinde sen bari hiç üzülme
Sen beni düşünme eteklerini büzme
O gözlerinden boşalacak yaşları silme

Sen yap resmini derinliğindeki kendini
Sende bırakılan renksiz izlerin hiçliğini
Sen ne olur dirliğini kalbinde ki sevgini
Seni sana bırakmayan hislerdeki kadrini

zeynoli

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Sen yeter ki hiç üzülme!

sanırım şiir size ait.cevabınız evetse kastettiğiniz şeyler gerçekten güzel duygular ancak sizden ricam şiiri bir kez daha gözden geçirmenizi ve bazı satırlardaki eksik yüklemlerin farkına varmanızı isterim.yanlış anlamayın şiir yazan biri olarak anlam bütünlüğü ne önem veririm.teşekkür ederim .kayseriden zeynoli

Mustafa Cilasun

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

zeynoli yazdı:
sanırım şiir size ait.cevabınız evetse kastettiğiniz şeyler gerçekten güzel duygular ancak sizden ricam şiiri bir kez daha gözden geçirmenizi ve bazı satırlardaki eksik yüklemlerin farkına varmanızı isterim.yanlış anlamayın şiir yazan biri olarak anlam bütünlüğü ne önem veririm.teşekkür ederim .kayseriden zeynoli

Ey güzel insan bilmeniz dilerim ki bir şair değilşim, yazılanları sinemden geldiği şekliyle kayda alıyorum, her hangi bir tashihte yapmaya niyetlenmiyorum. Bir hiçliğin seyrinde ki melalimle paylaşım üzerine yazmaktayım. Sizi asla yanlış anlamamaktayım, hatta okuyacak kadar zaman ayırdığınız için müteşekkirim. Demek ki şefkat duygularınız zindedir zira neden uyarıya gerek duyacaktınız. Lütfen eksilerimle ve bu halimle kabul buyurmanızı temenni ediyorum. Hemşehriliyiz öyle mi, selam ediyorum ve size bir gül gönderiyorum.B)

zeynoli

Kayıtlı Kullanıcı

estağfirullah hemşehrim öyle demek istemedim.her ne kadar içinizden gelmiş olsada yine de satırlara dökerken veya daha sonra bir kez daha yürekten gelerek okumanızı ve içinizdeki benzersiz coşkuyla karşılaştırıp yenilemenizi temenni ederim.bakın hiç düşünmediğiniz halde şiirlerinizi okumak bizlere kısmet oldu.o yüzden her an keşfedilmeye ve eleştirilmeye hazır olmalısınız.ha bi de bu zengin kelime dağarcığınızı daha çok osmanlı kelimeleri nasıl oldu da hayatınıza geçirebildiniz?yoksa bunu kitap okumaya mı borçlusunuz

Mustafa Cilasun

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

zeynoli yazdı:
estağfirullah hemşehrim öyle demek istemedim.her ne kadar içinizden gelmiş olsada yine de satırlara dökerken veya daha sonra bir kez daha yürekten gelerek okumanızı ve içinizdeki benzersiz coşkuyla karşılaştırıp yenilemenizi temenni ederim.bakın hiç düşünmediğiniz halde şiirlerinizi okumak bizlere kısmet oldu.o yüzden her an keşfedilmeye ve eleştirilmeye hazır olmalısınız.ha bi de bu zengin kelime dağarcığınızı daha çok osmanlı kelimeleri nasıl oldu da hayatınıza geçirebildiniz?yoksa bunu kitap okumaya mı borçlusunuz

Elbette ki sessizliğimi korurum eleştiriler sebebiyle. Derdim o ki yıllarca sakladığım duygular yalnızca paylaşım maksadıyle yazılanlardır. Herhangi bir paye veya ünvan talebiyle olmayanlardır. Hiçliğimin gölgesinde nefeslenirken birden ve ısraren istenilendi bu gayretler.
Sizi yine haklı görüyorum yalnız zatımın muradı beceriksiz bir kimliğin müntesibi bulunmam sebebiyle, sizin üst perdelerde seyreden kelam dostlarımızla gördüğünüz güzellikleri bizden dilemenizdir. Ancak siz lütfen bu fakiri düşünnün ki bir boloya yamalıklı kıyafetiyle gelen bir hederi divaneyi ademi mutlak.
Okumak beni benliğimden uzaklaştıran bir saadettitir.
Enaniyetimin hızını kesen en güzel bir sermayemdir.
Perişanlğımı kat kat farkına vardıran ne güzel ibrettir.
Mazi ve ati tahayyülüğmü zenginleştiren bir mihenktir.
Bir nevi tutkunu olduğumun sevdamın sabır telakisidir.
Farkında olmadan hafızamda kayda giren kelimeler günlük konuşma dilimdir.
Size tekraren teşekkür ederken, ikaz, ihtar ve tavsiyelerinizi beklediğimi belirtmek isterim.

zeynoli

Kayıtlı Kullanıcı

fikirlerimi beklediğinizi belirtmişsiniz ancak her nedense soruma 3 gün sonra cevap verdiniz.heralde meşgulsünüz diye düşündüm.neyse sizi anlamak gerçekten zorlaştı.gittikçe karmaşık bir hal alıyosunuz .sizden ricam daha sade ve açık bişekilde duygularınızı dile getirmeniz.eeeeeeeeee bizde nerde sizdeki kelime hazinesi.ha unutmadan sorayım sanırım divan edebiyatı takılıyosunuz.e birazda fuzuli yi yaşatıyosunuz

Mustafa Cilasun

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

zeynoli yazdı:
fikirlerimi beklediğinizi belirtmişsiniz ancak her nedense soruma 3 gün sonra cevap verdiniz.heralde meşgulsünüz diye düşündüm.neyse sizi anlamak gerçekten zorlaştı.gittikçe karmaşık bir hal alıyosunuz .sizden ricam daha sade ve açık bişekilde duygularınızı dile getirmeniz.eeeeeeeeee bizde nerde sizdeki kelime hazinesi.ha unutmadan sorayım sanırım divan edebiyatı takılıyosunuz.e birazda fuzuli yi yaşatıyosunuz

Fikirlerinizi beklediğimi belirtmek, bilgisarayın başında sürekli durmamı gerektirmez sanırım.
Haklısınız meşguliyetim hayli fazla, bu site haricinde sürekli ilgili olduğum siteler ve okurlarımın talepleri elimizden geldiği kadar ifa edilmeye çalışılmaktadır.
Bu amatör uğraşımın haricinde bir kamu kuruluşunda yönetici sıfatıtle çalışmaktayım.
Cuma günleri bilgisaraydan uzaklaşarak pazaetesi gününe kadar ilgimi diğer alanlara kaydırırım. Lakin bilseydim sizin için bir istisnayı denerdim. Haklısınız zatımı anlamak biraz zor olsa gerek, zira anlatım dili sebebiyle sürekli terakki eden bir halin temsilcisi bulunmadığımdan mütevellit. Konuşmak anlaşılır olmak içindir. Latife sahibine göre değişir.
Sizde neyin mevcut oldu merakımı çelbetmez fakat siz paylaşım için burdaysanız sabrı iyi terennüm etmelisiniz. Anlaşılır olmak merakın tahrik unsuru değildir. Sonra herkesin mutlaka herkes tarafında aynı oranda anlaşılacak olmasıda bir şart değildir. Herkes hissesi ölçüsünde ve niyeti doğrultusunda tesir saahasına dahil olurlar. Okumayı seven birisi olarak anlamlı bulduğum, kısmet olan her kelamı okumaya gayret ederim, ne divandan ve ne de fuziliden anlarım zira onu anlamak için sinemde ki edebi sorgularım. Saygılarımla.

zeynoli

Kayıtlı Kullanıcı

PARDON AMA YANLIŞ ANLAŞILDIĞIMI HİSSETTİĞİMİ SÖYLEMEK İSTERİM. BİLGİSAYARIN BAŞINDA OLMANIZ GEREKTİĞİNİ VE HEMEN YORUMUNUZU BEKLEDİĞİMİ SÖYLEMEDİM.AYRICA BEN DE YOĞUN BİR İNSANIM.KAMU KURULUŞUNA SAĞLIK PERSONELİOLARAK ÇALIŞIYORUM.BİR BAYAN OLARAK BU DENLİ SERT HİTABA LAYIK OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORUM.O ŞİİRLERİ YAZAN İNCE RUHUN YAZMIŞ OLDUĞU BU AĞIR SÖZLERİ YAKIŞTIRAMADIM.BAŞKALARININ YORUMLARIYLA ŞİİRLERİNİZ DE VE HAYATINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM...BEN ARTIK BU KADAR KONUŞMAM GEREKTİĞİNE İNANIYORUM SAYGI VE SELAMETLE...

Mustafa Cilasun

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

zeynoli yazdı:
PARDON AMA YANLIŞ ANLAŞILDIĞIMI HİSSETTİĞİMİ SÖYLEMEK İSTERİM. BİLGİSAYARIN BAŞINDA OLMANIZ GEREKTİĞİNİ VE HEMEN YORUMUNUZU BEKLEDİĞİMİ SÖYLEMEDİM.AYRICA BEN DE YOĞUN BİR İNSANIM.KAMU KURULUŞUNA SAĞLIK PERSONELİOLARAK ÇALIŞIYORUM.BİR BAYAN OLARAK BU DENLİ SERT HİTABA LAYIK OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORUM.O ŞİİRLERİ YAZAN İNCE RUHUN YAZMIŞ OLDUĞU BU AĞIR SÖZLERİ YAKIŞTIRAMADIM.BAŞKALARININ YORUMLARIYLA ŞİİRLERİNİZ DE VE HAYATINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM...BEN ARTIK BU KADAR KONUŞMAM GEREKTİĞİNE İNANIYORUM SAYGI VE SELAMETLE...

Neden zatımın çaresizliğini bildiğiniz halde hala hiddetti hal gösterirsiniz?
Neden itirafı hal eylediğim halde hala yanlış anlaşıldığınızı düşünürsünüz?
Sert beyanlar cahilin baş hitabıdır madem arifsiniz peki niçin celalenirsiniz?
Sizin gibi zarif bir hanımefendiyi ne haddimdir kırmak bumudur paylaşmak?
Kızınca hemen huzurdan çıkmak, bir daha asla yorum yapmam ne demek?
Siz ki mesleğiniz icabı acıların içinde şefkati rahmetin sebebiyle kuşanansınız?
Nedan Hak için bu fakiri anlamaktan kaçınır ve bir müşkül duruma sokarsınız?
Oysaki siz bir şefkatdniz, rahmettsiniz, toprak muhayyilesinde bir katresiniz?
Cihanın en güzel gülü, insanlığın öznesi yaratılmışların en zarifi olan insansınız?
Yapmışsam bir hadsizlik affınıza talibim, siz bundan bizarsanız artık ne diyebilirim?
Sevgiler sizin için, saygı hak edenler için, tefekkürde bizim gibi hadsizler içindir...B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt