Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SELATI TEFRICIYE OKUNACAK SIZDE KATILIR MISINIZ? (1 Kullanıcı)

efsude

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUNALEYKUM KARDESLERIM; KOMUSUMUZUN BIR SIKINTISI VAR VE BUNUN ICIN SELATI TEFRICIYE OKUNACAK SIZLERDE KATILIR MISNIZ? RABBIM KIMSEYI DARDA BIRAKMASIN INSAALLAH! BIR SUREDIR BAZI SEBEPLERDEN DOLAYI EVINDE HUZURU MUTLULUGU KALMAMIS COK FAZLA DETAYA GIREMEYECIGIM FARKINDA OLMADAN HAKKINA GIRMEMEK ICIN FAKAT RABBIMIN BU SIKINTILARINDAN TEZ VAKITTE KURTARMASI ICIN TEFRICIYE OKUYACAGIZ SIZLERINDE DESTEGINI BEKLIYORUM.
RABBIM HERKESE SAGLIK MUTLULUK VE AGIZ TADI VERSIN INSALLAH!
SELAM VE DUA ILE...B)

KISMETSE 4 MAYIS CUMA GUNU BAGISLAYACAGIZ

B)bırnurB) 200
B)ALIYEB) 50
B)SEVVALMINAB) 250
B)RAKABEB) 200
B)fevzısultanB) 50
B)cevdet 71B) 50
B)m muazB) 100
B)dıncıB) 200
B)NESLIHANTUNCELB)100
B)SADECE EDAB) 100
B)arkadaslarımB) 2850
B)esın sedaB) 294

TOPLAM 4444 sukurler olsun bıtırdık.

kalan 294

ALLAH RAZI OLSUN.SELAM VE DUA ILE....B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SELATI TEFRICIYE OKUNACAK SIZDE KATILIR MISINIZ?

SELKAMUN ALEYKUM KARDEŞİM KOMŞUNUZUN DURUMUNA ÜZÜLDÜM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA İYİ OLUR KARDEŞLERİM SİZE VE KOMŞUNUZA YARDIMCI OLACAKLARDIR EMİNİM ALLAHA EMANET OLUN SELAMUN ALEYKÜM B)B)B)B)

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

vealeykumselam cevdet abı!
allah razı olsun .rabbım her nerde dedıne deva bekleyen varsa herkesın ımdadına yatısıın ınsaallah.cevdet abı sızınde vaktınız olursa sızde azda olsa katkıda bulunmak ıster mısnız?en yakın zmanda toparlamak ıstıyoruz.allah razı olsun.
selam ve dua ıle...

CEVDET-71 yazdı:
SELKAMUN ALEYKUM KARDEŞİM KOMŞUNUZUN DURUMUNA ÜZÜLDÜM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA İYİ OLUR KARDEŞLERİM SİZE VE KOMŞUNUZA YARDIMCI OLACAKLARDIR EMİNİM ALLAHA EMANET OLUN SELAMUN ALEYKÜM B)B)B)B)

KARACABEYI

Kayıtlı Kullanıcı

SELKAMUN ALEYKUM kardeslerim.İNSALLAH-U TEALA komsunuzun sıkıntısı tez zamanda gider.onun icin gücümüzün yetigince, dilimizin döndügünce dualarımızı eksik etmeyiz.
ALLAH'ın Selamı Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun
Selam ve Dua ile...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

efsude yazdı:
allah razı olsun .rabbım her nerde dedıne deva bekleyen varsa herkesın ımdadına yatısıın ınsaallah.cevdet abı sızınde vaktınız olursa sızde azda olsa katkıda bulunmak ıster mısnız?en yakın zmanda toparlamak ıstıyoruz.allah razı olsun.
selam ve dua ıle...

CEVDET-71 yazdı:
A.S. KARDEŞİM BEN FAZA DUA BİLMEM SÖZ VEREMEM AMA İSLAMİYETİ VE ARKADAŞLIĞI DOSLUĞU DUALARI YENİ YENİ BELLİYOM ZAMANI GELİNCE SİZLERE YARDIMCI OLURUM İNAN ŞİMDİLİK BENİ AFFEDİN NOOOOOOLUR SELAMETLE KARDEŞİM B)B)B)B)

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

OLSUN.RABBIM SIZDENDE RAZI OLSUN INSALLAH!SELAM VE DUA ILE...

CEVDET-71 yazdı:
efsude yazdı:
selam ve dua ıle...

CEVDET-71 yazdı:
A.S. KARDEŞİM BEN FAZA DUA BİLMEM SÖZ VEREMEM AMA İSLAMİYETİ VE ARKADAŞLIĞI DOSLUĞU DUALARI YENİ YENİ BELLİYOM ZAMANI GELİNCE SİZLERE YARDIMCI OLURUM İNAN ŞİMDİLİK BENİ AFFEDİN NOOOOOOLUR SELAMETLE KARDEŞİM B)B)B)B)

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm eğerki zaman bildirirseniz ona göre alırız çünkü dualar çok birikti

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

selamün aleyküm ablam. mailini aldım.. ben şimdilik 50 tane alabilirim. önceki aldıklarımdan dolayı dernekteki kardeşlerimiz yoğunlar.. eğer zaman kısıtlaması yoksa şimdilik ben 50 tane alayım.. diğer cüzlerim de var. inşallah biterse, ve dernekteki kardeşlerim biraz hafifler ise inşallah daha çok alacağım..Allah kabul etsin. sıkıntıları cenab-ı hak gidersin inşallah. selametle

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

VEALEYKUMSELAM SEVVALMINA!
ALLAH RAZI OLSUN. ALLAH NASIP EDERSE HAFTAYA CUMAYA KADAR TOPLAYABILIRSEK CUMA AKSAMI DUASINI YAPARIZ.
SELAM VE DUA ILE....B)

sevvalmina yazdı:
Selamünaleyküm eğerki zaman bildirirseniz ona göre alırız çünkü dualar çok birikti

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

tamam o zaman şimdilik 250 tane alıyım bitince alırım yine inşallah.

rakabe_

Kayıtlı Kullanıcı

aleykumselam kardesim..200 tane okuyabilirim ALLAH'IN izniyle..selam ve dua ile...

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

VEALEYKUMSELAM CANIM!
ALLAH RAZI OLSUN KISMETSE HAFTAYA CUMA BAGISLAYACAGIZ O ZMAN KADAR YETISTIREBILDIGIN KADARIYLA.RABBIM KOLAYLIGINI VERSIN.
SELAM VE DUA ILE...B)

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm ablam. mailini aldım.. ben şimdilik 50 tane alabilirim. önceki aldıklarımdan dolayı dernekteki kardeşlerimiz yoğunlar.. eğer zaman kısıtlaması yoksa şimdilik ben 50 tane alayım.. diğer cüzlerim de var. inşallah biterse, ve dernekteki kardeşlerim biraz hafifler ise inşallah daha çok alacağım..Allah kabul etsin. sıkıntıları cenab-ı hak gidersin inşallah. selametle

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)SELAM VE DUA ILE...

sevvalmina yazdı:

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN.
SELAM VE DUA ILE...

KARACABEYI yazdı:
SELKAMUN ALEYKUM kardeslerim.İNSALLAH-U TEALA komsunuzun sıkıntısı tez zamanda gider.onun icin gücümüzün yetigince, dilimizin döndügünce dualarımızı eksik etmeyiz.
ALLAH'ın Selamı Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun
Selam ve Dua ile...

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUNB)B)B)

sevvalmina yazdı:

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN.SELAM VE DUA ILE...B)

rakabe_ yazdı:
aleykumselam kardesim..200 tane okuyabilirim ALLAH'IN izniyle..selam ve dua ile...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM BU DUAYI YAZA BİLİRMİSİN BEN BULAMIYORUM EZBERLEMEK İSTERİM ALLAHIN SELAMI ÜZERİNE OLSUN B)

fevzisultansu

Kayıtlı Kullanıcı

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

buyrun abi

fevzisultansu

Kayıtlı Kullanıcı

ben de 50 adet alıyorum hakkınızı helal edin

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM TAMAM BEN 50 ADET OKURUM ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUNB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt