Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SELAMÜNALEYKÜM DUANIZI BEKLİYORUM (1 Kullanıcı)

ALLAH ASKI

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RIZASI İÇİN YANIT VERİN ŞUANDA İSTEDİĞİM KİŞİ BENİ İSTEDİ VERİLMEDİM AMA BENİM İSTEDİĞİMİ SEVDİĞİMİ BİLMİYORLAR AİLEM KONUŞMAM GÜNAHMIDIR VEDE NAMAZLARIMI ARADA KILIYORUM 5 VAKİT NAMAZLARIMI KILARIYORUM VAKTİM VAR AMA KAFLETE DALIYORUM ÖNCEDEN KACIRDIĞIM NAMAZ İÇİN AĞLIYORDUM BİLE NE YAPMAM GEREKİYOR

tugbayurt

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SELAMÜNALEYKÜM DUANIZI BEKLİYORUM

s.a kardeşim allah inş gönlündeki muradını versin hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm allah yazdıysa olur zaten namaz konusuna gelince bizimde çok eksiklerimiz var kılmayı istiyorsun vaktinde ama gaflete düşüyorsun allaha sıgın kardeşim allah yardımcın olsun a.e.o selametle kal

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.KARDESIM.FARZLARINI TAM VE ZAMANINDA YERINE GETIR,GÜNAHLARDAN UZAK DUR VE SÜNNETE UYGUN YAŞAMAYA GAYRET ET.HAYATIMIZ ALLAH IN TAKDIRI OLAYLARDIR.BU DUNYAYA KULLUK VE IBADET ICIN GELDIK.RABBININ EMIRLERINE UYMADAN O NDAN BIRSEY ISTEMEYI,ONUN DERGAHINA YONELMEKTEN UTANMAYI OGRENIRSEK O ZAMAN KUL OLMUS OLURUZ.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.A.E.O.

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

allah sevdğine kavuştursun inş.namazlarınıda vakitli kılarsın ve kılamadığın namazlarının farzlarını kılyosun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt