Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SELAMÜNALEYKÜM ALLAH'a ISMARLADIK (1 Kullanıcı)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
SELAMÜNALEYKÜM...HAKKINIZI HELAL edin...siteden ayrılıyorum bu benim için zor ama çok zor :A nedeni ne gelince kendim...tasvip etmediğim bir davranışım ...kendime yapılmasını istemediğim davranışı karşımdaki şahsa uyguladım ve siteyi her açmamda neden yaptım bu davranışı ...diyip kendimi sorguladım günlerce ....sizlerden çok güzel şeyler öğrendim burası benim manevi huzur bulduğum ,rahatladığım yerdi HAKKINIZI HELAL EDİN...Talip abimin dediği gibi cam duvarlar arkasında bulduğum bir huzur ortamı :gulegule...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...
HAYIRLI CUMALAR

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam.sizin ben aslında hakkınızı asla ödeyemem talip abim ve diğer bana ALLAH cc rızası için saygı duyan seven kardeşlerimin.sizin benim gidişimdeki paylaşımlara yazdığınız güzel yapıcı mesajlar.mevlam razı olsun.

şimdi size şunu belirtmek isterim ki aldığınız karar çok yanlış.konuyu tam açmadığınız ve açamadığınız için olsa gerek fazla yorum yapamıyoruz.sizin ben bu tarz bir insan olduğunuzu düşünmüyorum.çünkü her defasında yazdığınız mesajlardaki çekingenlik ve ürkeklik karşı tarafın yanlış anlamaması için verdiğiniz mücadele nasıl bir insan olduğunuzun göstergesidir.

anladığım kadarı ile karşı taraf ile siz görüşmediniz.önce o kişinin fikrini alın kırılıp kırılmadığını öğrenin yada ''iletişim'' kurun.sorun ve netliğe kavuşturun.

ondan sonra kararınızda ısrarcı olun derim.fakat yapmayın etmeyin.bir yaprak dökümüde sizle yaşanmasın.

selam ve dua ile kalın selametle mevlama emanet olun inşaALLAH.

berat05

Yönetici
2.kez aynısını yazıyorum.....GİTMEEE

2.kez aynısını yazıyorum.....GİTMEEE

SELAMÜNALEYKÜM...HAKKINIZI HELAL edin...siteden ayrılıyorum bu benim için zor ama çok zor :A nedeni ne gelince kendim...tasvip etmediğim bir davranışım ...kendime yapılmasını istemediğim davranışı karşımdaki şahsa uyguladım ve siteyi her açmamda neden yaptım bu davranışı ...diyip kendimi sorguladım günlerce ....sizlerden çok güzel şeyler öğrendim burası benim manevi huzur bulduğum ,rahatladığım yerdi HAKKINIZI HELAL EDİN...Talip abimin dediği gibi cam duvarlar arkasında bulduğum bir huzur ortamı :gulegule...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

HAYIRLI CUMALAR

selamün aleyküm

Nihal kardeşim nereye gidiyorsunuz????

nedir bu gitmeler anlamadım

GERÇEK OLAN HATAYI KABUL ETMEK DEĞİL MİDİR?

ÖZÜR DİLEMEK ve-veya BAĞIŞLAMAK DEĞİL MİDİR??

ben burda KAAN kardeşim ve TALİP AMCA olmadığı zaman sizin olmanızdan ve bana yardımcı olarak KONUYA destek olmanızdan çok memnunum..DİĞER FORMLARDA OLDUĞU GİBİ

biz kazanmaya çalışıyor yeni gelenlere de bunu anlatıyoruz
sizler benden çok eski olarak bunu yapmaya hakkınız var mı?

bizleri sizin gibi yol bilenlerden mahrum etmeye,
bu sitede daha iyi olabilmek,sevap kazabilmek adına yarışan sizlerden mahrum etmeye, HAKKINIZ VAR MI???

ben henüz yeni yeni sizi ve diğer arkadaşlarımı tanımışken bunu benim elimden almaya hakkınız var mı???

SİZİ RAHATSIZ EDEN KONUYU BİLMİYORUM.İLGİLENMİYORUM.HEPİMİZ HATA YAPABİLİRİZ.AMA CEZAYI GİDEREK DEĞİL KALARAK VE KENDİNİZLE SAVAŞARAK VERMENİZİ İSTİYORUM.

BU KADAR CESARETİNİZ VAR MI???
EVET BEN KALABİLİRİM YAPTIĞIM HATAMI TELAFİ EDEBİLİRİM DİYEBİLİR MİSİNİZ???

ben gitmenizi istemiyorum..ÇOĞALMAK,ÜRETMEK,KAZANMAK istiyorum
burda sizler giderseniz tek tek ne olacak???
kazancınız ne olacak??

HAKKIM YOKTUR...
AMA GİTMENİZİ İSTEMİYORUM GİDERSENİZ BENİ ÜZDÜĞÜNÜZ İÇİN BELKİ GÖNÜL HAKKI OLACAKTIR...GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN

GİTMEK İSTEYENLER ; ellerinizle kendi yaptığınız inşaatı şimdi bir tekmeyle bozuyorsunuz....

gitmek bu kadar kolay olmamalı:A

selamün aleyküm

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
aleykümselam.sizin ben aslında hakkınızı asla ödemeyemem talip abim ve diğer bana ALLAH cc rızası için saygı duyan seven kardeşlerimin.sizin benim gidişimdeki paylaşımlara yazdığınız güzel yapıcı mesajlar.mevlam razı olsun.

şimdi size şunu belirtmek isterim ki aldığınız karar çok yanlış.konuyu tam açmadığınız ve açamadığınız için olsa gerek fazla yorum yapamıyoruz.sizin ben bu tarz bir insan olduğunuzu düşünmüyorum.çünkü her defasında yazdığınız mesajlardaki çekingenlik ve ürkeklik karşı tarafın yanlış anlamaması için verdiğiniz mücadele nasıl bir insan olduğunuzun göstergesidir.

anladığım kadarı ile karşı taraf ile siz görüşmediniz.önce o kişinin fikrini alın kırılıp kırılmadığını öğrenin yada ''iletişim'' kurun.sorun ve netliğe kavuşturun.

ondan sonra kararınızda ısrarcı olun derim.fakat yapmayın etmeyin.bir yaprak dökümüde sizle yaşanmasın.

selam ve dua ile kalın selametle mevlama emanet olun inşaALLAH.

selamünaleyküm...ALLAH c.c. razı olsun düşünceleriniz için...teşekkür ederim...
benim için çok zor alınan bir karar BURASI MANEVİ HUZUR BULDUĞUM BİR ORTAMDI stresli ,sıkıntılı günlerimi geçirdiğim:( sizin gidişinizde haksızlığa uğradığınıza inandığım içindi...hakkım var ise helal olsun ....ama bu kararda haksızlığa uğrayan ben değilim...tasvip etmediğim davranışı yaptım ve günlerce düşündükten sonra bu kararı aldım benim için kolay alınan bir karar değil inanın...:( HAKKINIZI HELAL EDİN...ALLAH c.c. emanet olun...
selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...:gulegule:gulegule

berat05

Yönetici
selamünaleyküm...ALLAH c.c. razı olsun düşünceleriniz için...teşekkür ederim...

benim için çok zor alınan bir karar BURASI MANEVİ HUZUR BULDUĞUM BİR ORTAMDI stresli ,sıkıntılı günlerimi geçirdiğim:( sizin gidişinizde haksızlığa uğradığınıza inandığım içindi...hakkım var ise helal olsun ....ama bu kararda haksızlığa uğrayan ben değilim...tasvip etmediğim davranışı yaptım ve günlerce düşündükten sonra bu kararı aldım benim için kolay alınan bir karar değil inanın...:( HAKKINIZI HELAL EDİN...ALLAH c.c. emanet olun...

selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...:gulegule:gulegule

HALA
TAM BİR CEVAP ALABİLMİŞ DEĞİLİZ NİHALİM...

GİTMEMELİSİNİZ

YAZILARIMIZI İYECE OKUYUNUZ LÜTFEN

LÜTFEN

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamün aleyküm

Nihal kardeşim nereye gidiyorsunuz????

nedir bu gitmeler anlamadım

GERÇEK OLAN HATAYI KABUL ETMEK DEĞİL MİDİR?

ÖZÜR DİLEMEK ve-veya BAĞIŞLAMAK DEĞİL MİDİR??

ben burda KAAN kardeşim ve TALİP AMCA olmadığı zaman sizin olmanızdan ve bana yardımcı olarak KONUYA destek olmanızdan çok memnunum..DİĞER FORMLARDA OLDUĞU GİBİ

biz kazanmaya çalışıyor yeni gelenlere de bunu anlatıyoruz
sizler benden çok eski olarak bunu yapmaya hakkınız var mı?

bizleri sizin gibi yol bilenlerden mahrum etmeye,
bu sitede daha iyi olabilmek,sevap kazabilmek adına yarışan sizlerden mahrum etmeye, HAKKINIZ VAR MI???

ben henüz yeni yeni sizi ve diğer arkadaşlarımı tanımışken bunu benim elimden almaya hakkınız var mı???

SİZİ RAHATSIZ EDEN KONUYU BİLMİYORUM.İLGİLENMİYORUM.HEPİMİZ HATA YAPABİLİRİZ.AMA CEZAYI GİDEREK DEĞİL KALARAK VE KENDİNİZLE SAVAŞARAK VERMENİZİ İSTİYORUM.

BU KADAR CESARETİNİZ VAR MI???
EVET BEN KALABİLİRİM YAPTIĞIM HATAMI TELAFİ EDEBİLİRİM DİYEBİLİR MİSİNİZ???

ben gitmenizi istemiyorum..ÇOĞALMAK,ÜRETMEK,KAZANMAK istiyorum
burda sizler giderseniz tek tek ne olacak???
kazancınız ne olacak??

HAKKIM YOKTUR...
AMA GİTMENİZİ İSTEMİYORUM GİDERSENİZ BENİ ÜZDÜĞÜNÜZ İÇİN BELKİ GÖNÜL HAKKI OLACAKTIR...GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN

GİTMEK İSTEYENLER ; ellerinizle kendi yaptığınız inşaatı şimdi bir tekmeyle bozuyorsunuz....

gitmek bu kadar kolay olmamalı:A

selamün aleyküm

Aleykümselam ablacığım ALLAH c.c razı olsun hakkımdaki düşünceleriniz için...
gitmemin nedeni tasvip etmediğim davranışı yaptım...kendime yapılmasını istemediğimi ben karşımdaki şahsa yaptım...ablacığım inanın benim içinde çok zor...:( aklımdan atamadım günlerce düşündüm...ve her siteyi açmamda kendimi sorguladım neden?...
evet sizi geç tanıdım iyikide tanımışım bende istemezdim sizden ayrılmak:(
sizi ÜZMEK istemezdim inanın...ama anlattığım gibi...benim için zor olanı daha çok zorlaştırmayın üzülmeyin lütfen...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle...İNŞALLAH...

Kaan Erdem

Yönetici
paylaşımın linkini alıp size ait bilgilerin olduğu alt kısımdaki ''kurallara aykırı mesaj bildir butonuna'' basarak oraya kopyalayın ve mesajın silinmesini isteyin.biz ne böyle bir paylaşım okumuş olalım nede siz açmış olun.hayırlı cumalar selam ve dua ile kalın selametle.daha güzel hayırlı günlere cümlemiz hep beraber inşaALLAH.

berat05

Yönetici
Aleykümselam ablacığım ALLAH c.c razı olsun hakkımdaki düşünceleriniz için...
gitmemin nedeni tasvip etmediğim davranışı yaptım...kendime yapılmasını istemediğimi ben karşımdaki şahsa yaptım...ablacığım inanın benim içinde çok zor...:( aklımdan atamadım günlerce düşündüm...ve her siteyi açmamda kendimi sorguladım neden?...
evet sizi geç tanıdım iyikide tanımışım bende istemezdim sizden ayrılmak:(
sizi ÜZMEK istemezdim inanın...ama anlattığım gibi...benim için zor olanı daha çok zorlaştırmayın üzülmeyin lütfen...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle...İNŞALLAH...

KAAN KARDEŞİM YAZMIŞ YAPMANIZ GEREKENİ

BU SEFER BENCE BİZİ KIRMAYIN DERİM

YİNE SİZE KALMIŞ

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ve aleyküm selam Değerli Nihal ablam..

Konuma yazdığınız yorumu okuyunca veda gibi geldi yazdıklarınız..Sonra baktım ki bu başlığı açmışsınız.. Değerli Nihal ablam, çok üzüldüm. Sizi yazdan beri biliyorum, güzel konularınızla, yorumlarınızla severek takip ettiğim ablalarımdandınız..Sizinle özellikle son birkaç ayda böylesine güzel bir kardeşlik ortamı oluştu aramızda hamd olsun..Ben de sizi tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum, ama gitmek istemeniz üzdü ablam:gulegule... Sebep ne olursa olsun, bu kadar keskin karar vermeyin, bir kez daha düşünmenizi isterim, Allah c.c rızası için... Ablam, en güzel tevbe, (şayet bir yanlış var ise) o yanlışın bir daha tekrarlanmamasıdır, bir insanın kendisini daha da cezalandırması değil.. Rahman c.c, şirk hariç her hatamızı, günahımızı bağışlayacağını buyuruyor, O bile bunca şeyimize rağmen bizlere sabırlı ve affedici iken biz kendi kendimizi cezalandırmayalım inşallah.. Güzel konularınızla tekrar aramızda olmanızı istiyorum değerli ablam.. Hakkım yoktur ama şayet var ise de ebeden helaldir size... İnşallah dönersiniz Nihal ablam..Her daim dualarımda olacaksınız inşallah..Selam ve baki dualar ile En Emin'e emanetsiniz..B)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM NİHALİM KARDEŞİM YAZINIZI OKUYUNCA
ÇOK ÜZÜLDÜM GİTME SEBEBİNİZ KENDİNİZE GÖRE HAKLI OLABİLİRSİNİZ
BİZLER BURDA BİRBİRİMİZE ZİNBAĞLI TESBİH TANELERİYİZ İÇİMİZDEN HERGÜN BİR TESBİH TANESİ KOPUNCA DAĞILINCA TOPLAMAK KOLAY OLURMU?
DEĞERLİ KARDEŞİM SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN SİTEDE HERKEZ ÇOK ŞEYLER YAŞAMIŞTIR AMA SİZDEN RİCAM KARDEŞLİK TESBİHİNE SAHİP ÇIKIN VE NE OLURSA OLSUN KOPMASINA ENGEL OLUN LÜTFEN RABBİMİN RIZASI İÇİN DAVA İÇİN ÜMMETLİK KARDEŞLİĞİ İÇİN BURADA DURUN VE KARDEŞLİĞİMİZİ DAİMİ SÜRDÜRÜN VE BİZİ MAHSUN ETMEMENİZ DUASIYLA RABBİME EMANET OLUN VE BİZİ SİZ,N GİBİ DEĞERLİ KARDEŞİMİZDEN MAHRUM ETMEYİN SELAM VE DUA İLE:A

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
KAAN KARDEŞİM YAZMIŞ YAPMANIZ GEREKENİ

BU SEFER BENCE BİZİ KIRMAYIN DERİM

YİNE SİZE KALMIŞ

SELAMÜNALEYKÜM....ABLACIĞIM SİZİ KIRMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM ASLA OLMAZ
İNŞALLAH BUNDAN SONRA DAHA DA DİKKATLİ KALP KIRMADAN ....
SADECE BANA 1 KAÇ GÜN VEYA DAHA KISA BİR SÜRE ZAMAN VERİN OLURMU :!ABLACIĞIM...ALLAH c.c. EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE...SELAMETLE İNŞALLAH...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Ve aleyküm selam Değerli Nihal ablam..

Konuma yazdığınız yorumu okuyunca veda gibi geldi yazdıklarınız..Sonra baktım ki bu başlığı açmışsınız.. Değerli Nihal ablam, çok üzüldüm. Sizi yazdan beri biliyorum, güzel konularınızla, yorumlarınızla severek takip ettiğim ablalarımdandınız..Sizinle özellikle son birkaç ayda böylesine güzel bir kardeşlik ortamı oluştu aramızda hamd olsun..Ben de sizi tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum, ama gitmek istemeniz üzdü ablam:gulegule... Sebep ne olursa olsun, bu kadar keskin karar vermeyin, bir kez daha düşünmenizi isterim, Allah c.c rızası için... Ablam, en güzel tevbe, (şayet bir yanlış var ise) o yanlışın bir daha tekrarlanmamasıdır, bir insanın kendisini daha da cezalandırması değil.. Rahman c.c, şirk hariç her hatamızı, günahımızı bağışlayacağını buyuruyor, O bile bunca şeyimize rağmen bizlere sabırlı ve affedici iken biz kendi kendimizi cezalandırmayalım inşallah.. Güzel konularınızla tekrar aramızda olmanızı istiyorum değerli ablam.. Hakkım yoktur ama şayet var ise de ebeden helaldir size... İnşallah dönersiniz Nihal ablam..Her daim dualarımda olacaksınız inşallah..Selam ve baki dualar ile En Emin'e emanetsiniz..B)

Selamünaleyküm...kalbi güzel kardeşim ALLAH c.c. razı olsun ...hakkımdaki düşüncelerin için teşekkür ederim...bende çok mutluyum seni tanımaktan canım kardeşim...öyle güzel yazmışsınki her zamanki gibi (MAŞALLAH) okuyunca mest oluyorum...emeğine, yüreğine sağlık...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...B)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
SELAMÜN ALEYKÜM NİHALİM KARDEŞİM YAZINIZI OKUYUNCA
ÇOK ÜZÜLDÜM GİTME SEBEBİNİZ KENDİNİZE GÖRE HAKLI OLABİLİRSİNİZ
BİZLER BURDA BİRBİRİMİZE ZİNBAĞLI TESBİH TANELERİYİZ İÇİMİZDEN HERGÜN BİR TESBİH TANESİ KOPUNCA DAĞILINCA TOPLAMAK KOLAY OLURMU?
DEĞERLİ KARDEŞİM SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN SİTEDE HERKEZ ÇOK ŞEYLER YAŞAMIŞTIR AMA SİZDEN RİCAM KARDEŞLİK TESBİHİNE SAHİP ÇIKIN VE NE OLURSA OLSUN KOPMASINA ENGEL OLUN LÜTFEN RABBİMİN RIZASI İÇİN DAVA İÇİN ÜMMETLİK KARDEŞLİĞİ İÇİN BURADA DURUN VE KARDEŞLİĞİMİZİ DAİMİ SÜRDÜRÜN VE BİZİ MAHSUN ETMEMENİZ DUASIYLA RABBİME EMANET OLUN VE BİZİ SİZ,N GİBİ DEĞERLİ KARDEŞİMİZDEN MAHRUM ETMEYİN SELAM VE DUA İLE:A

Aleykümselam...değerli kardeşim ALLAH c.c. razı olsun teşekkür ederim...
çok güzel yazmışsın güzel bir benzetme olmuş (MAŞALLAH)...
İNŞALLAH kopmasına izin vermeyeceğim...sizi tanıdığım için çok mutluyum....
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...B)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam...değerli kardeşim ALLAH c.c. razı olsun teşekkür ederim...

çok güzel yazmışsın güzel bir benzetme olmuş (MAŞALLAH)...
İNŞALLAH kopmasına izin vermeyeceğim...sizi tanıdığım için çok mutluyum....

ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...B)
DEĞERLİ KARDEŞİM BENDE SİZİ TANIDIĞIMA VE KARDEŞ OLDUĞUMUZA ÇOK SEVİNDİM GÜZEL HABER VERDİNİZ RABBİM RAZI OLSUN SİZDE YARADANA EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

berat05

Yönetici
SELAMÜNALEYKÜM....ABLACIĞIM SİZİ KIRMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEM ASLA OLMAZ
İNŞALLAH BUNDAN SONRA DAHA DA DİKKATLİ KALP KIRMADAN ....
SADECE BANA 1 KAÇ GÜN VEYA DAHA KISA BİR SÜRE ZAMAN VERİN OLURMU :!ABLACIĞIM...ALLAH c.c. EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE...SELAMETLE İNŞALLAH...

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM
ZAMAN İSTEDİĞİNİZ GİBİ SİZİN OLSUN
BİZ BEKLERİZ YETERKİ GÜZEL İYİ ŞEYLER OLSUN :G
KENDİNZİE İYİ BAKIN VE ÇABUK DÖNÜN:evet

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşim...yazdıklarınızdan bir kaç gün sonra kimbilir belki daha kısa bir süre içerisinde döneceğinizi anlamaktayım umarım haklı çıkarım...:):)

Yaptığınızı düşündüğünüz şey hakkında konuşmak istemiyorum ama siteden ayrılmak bunun çözümü değildir diye düşünüyorum. Sizin en doğru kararı vereceğinize eminim...

Sizi hala aramızda görmek duasıyla...ALLAHa emanet olunuz...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamünaleyküm kardeşim...yazdıklarınızdan bir kaç gün sonra kimbilir belki daha kısa bir süre içerisinde döneceğinizi anlamaktayım umarım haklı çıkarım...:):)

Yaptığınızı düşündüğünüz şey hakkında konuşmak istemiyorum ama siteden ayrılmak bunun çözümü değildir diye düşünüyorum. Sizin en doğru kararı vereceğinize eminim...

Sizi hala aramızda görmek duasıyla...ALLAHa emanet olunuz...

Aleykümselam kardeşim...ALLAH c.c.razı olsun...düşünceniz için teşekkür ederim...
İNŞALLAH...daha temkinli davranırım...bir tamamen düzeltsem...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...:):)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
inanıyorumki bir kaç gün sonra daha saglıklı karar verip aramıza dönersin.
şimdilik biraz rahatla.
sorunun ne oldugunu bilmiyorum.ama bu site içerisinde bazen sıkıntılat oluyor.olacakta.en nihayetinde hepimiz insanız.kırılırız hatta kırarız.ama önemli olan daha sonra sakinleşip bu olaylardan ders çıkartmaktır.
seni seven ve sayan bu kadar insan varken sende bunları yüz üstü bırakıp gitmeyecegini umuyorum.hele biraz rahatla sonra yine aramıza döner kırgınlıklarıda unuturuz.selametle.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamun aleykum
inanıyorumki bir kaç gün sonra daha saglıklı karar verip aramıza dönersin.
şimdilik biraz rahatla.
sorunun ne oldugunu bilmiyorum.ama bu site içerisinde bazen sıkıntılat oluyor.olacakta.en nihayetinde hepimiz insanız.kırılırız hatta kırarız.ama önemli olan daha sonra sakinleşip bu olaylardan ders çıkartmaktır.
seni seven ve sayan bu kadar insan varken sende bunları yüz üstü bırakıp gitmeyecegini umuyorum.hele biraz rahatla sonra yine aramıza döner kırgınlıklarıda unuturuz.selametle.

aleykümselam Kasım abi ALLAH c.c. razı olsun...
İNŞALLAH hatamı düzelttim diyeyim...İNŞALLAH bundan sonra daha dikkatli...
ALLAH c.c. emanet olun..selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt