Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Selamün aleyküm (1 Kullanıcı)

Mehmeti

Kayıtlı Kullanıcı
Bu forumu bugün tanıdım ve bugün üye oldum.

İslamiyetin sorunlarını sakinlikle, dürüstlükle ve ciddiyetle konuşabileceğimiz bir forum olması pek iyi bir şey.

Hepinize saygı ve selamlar

Beni daha iyi tanımak için kısa sitemi görmeniz daha uygundur www.peace911.org

Esma-ul-husna

Kayıtlı Kullanıcı
Bu forumu bugün tanıdım ve bugün üye oldum.

İslamiyetin sorunlarını sakinlikle, dürüstlükle ve ciddiyetle konuşabileceğimiz bir forum olması pek iyi bir şey.

Hepinize saygı ve selamlar

Beni daha iyi tanımak için kısa sitemi görmeniz daha uygundur www.peace911.org

Gel de anlat :s Ben yabanci bir arkadasima (musluman degil) soyle birsey dedim "hersey goruldugun gibi degil, medyalarda soyledikleri gibi degil..." sonra anlatmaya calistim bir musluman gercek bir musluman olsa Allah in emirlerine karsi gelmez oldurmek olmez felan... kiz bana bakti ne sacmaliyorsun diye, pek ikna olmamis gibiydi... ona bu siteyi gostermem lazim...

siteyi bir (baska) forumda paylasiyorum

Mehmeti

Kayıtlı Kullanıcı
Gel de anlat :s Ben yabanci bir arkadasima (musluman degil) soyle birsey dedim "hersey goruldugun gibi degil, medyalarda soyledikleri gibi degil..." sonra anlatmaya calistim bir musluman gercek bir musluman olsa Allah in emirlerine karsi gelmez oldurmek olmez felan... kiz bana bakti ne sacmaliyorsun diye, pek ikna olmamis gibiydi... ona bu siteyi gostermem lazim...

siteyi bir (baska) forumda paylasiyorum

Müslüman olmayan arkadaşınızı alıyorum. Özellikle avrupalı veya Amerikalı ise: Buralardaki medyanın yıkıyamıyacağı beyin yok. Birde sizin sözleriniz biz Müslümanların genel içgüdüsü, bunları biliyoruz ve iyi hissediyoruz, ama kültürlerinde savaşların ekildiği insanlardan bunu düşünebilmelerini bekliyemeyiz.

Neyse, bu 11 Eylül 2001 olaylarını mahkemeye getirmek için hukuki yardıma ihtiyacım var. Bir fikri olan varsa esirgemesin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt