Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

selamün aleyküm (1 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

Allah CC. yar ve ayrdımcınız olsun değerli kardeşimiz...
İmtihanınız o kadar çetin ki...
Rabbim sıkıntılarınızı, üzüntülerinizi, dertlerinizi en kısa zamanda izale etsin feraha kavuştursun inşallah...
DUAmız sizinle kardeşim...
Bizler kardeş olarak yanınızdayız inşallah...
Bir nebze de olsa yardımcı olabileceğimiz başka konular varsa bizlere bildirin inşallah...
Allaha emanet olun...

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam ablamız çok üzüldüm:(
Rabbim yardımcınız olsun szin içinde dua edeceğiz inşaallah kısa zamanda hayırlısıyla sıkıntılarınızdan kurtulup feraha erersiniz..
Allahım masum çocuklarınızın hürmetine dualarınızı kabul eylesin dertlerinize deva nasip eylesin..
Hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşaallah..Amin..
Allaha emnaet olun
selametle kalın..

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm sevgili Nilüfer kardeşim,
İsminizin Nilüfer olduğunu konuya yazan arkadaşlarımdan öğrendim.
Sizinle tanışma fırsatımız olmadı ama müminin mümine Allah cc. rızasını gözeterek yardım etmesi için tanışması gerekmiyor.
Büyük bir sınavın içine girmişsiniz, Rabbim en hayırlı şekilde bu sınavı vermenizi nasip etsin.
Elbette ki dualarımda size de yer vereceğim ancak foruma yazan değerli bir abimizinde dediği gibi elden ne gelirse yapmaya hazırım. Eminim ki hazır olan bir çok kardeşimiz var burada...
11 ayın sultanını yaşıyoruz hamdolsun, bu mübarek ayın hürmetine siz ve sizin gibi sıkıntı içinde olan kullarına Rabbim ferahlık versin. Dualarımızı kabul etsin ve en önemlisi Rabbim sabredenlerden eylesin. Amin.
Allah'a emanet olun,
Selametle..

allies

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleykum. ALLAH insallah tez vakitte sıkıntılarınızı gidersin bu güzel ve hayırlı gunlerin hatırına.ALLAH yar ve yardımcınız olsun mavci abimizin dedigi gibi yapabilecegimiz birsey varsa bildirin. ALLAH'a emanet olun.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleykümkardeşlerim hepinizin mübarek ramazan bayramı mübarek olsun inşallah kardeşlerim benim resmi nikahım olduğu için hiç bir sosyal yardımlaşmadan yardım alamıyorum borç harç bir dikiş makinası aldım hayırlısıyla dualarınızla bir iş kurmak istiyorum inşallah pişman olmam çocuklarımın nafakasını çıkarırım dualarınızı eksik etmeyin selametle inşallah

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleykümkardeşlerim hepinizin mübarek ramazan bayramı mübarek olsun inşallah kardeşlerim benim resmi nikahım olduğu için hiç bir sosyal yardımlaşmadan yardım alamıyorum borç harç bir dikiş makinası aldım hayırlısıyla dualarınızla bir iş kurmak istiyorum inşallah pişman olmam çocuklarımın nafakasını çıkarırım dualarınızı eksik etmeyin selametle inşallah

Ve aleyküm selam ablacım,

Allah cc. yardımcınız olacaktır inşallah.
Rabbim sizi sabrederken mücadeleden vazgeçmeyenlerden eylesin.
Dualrımdasınız inşallah.
Selametle..

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Allahcc yar ve yardımcın olsun..
Din kardeşlerin olarak herzaman yanındayız..
Unutma ve herzaman güçlü ol...
Her türlü maddi-manevi yanındayız..
Allahcce emanet olasın inşaALLAH...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
allah yardımcınız olsun.çok zorlu bir imtahan ama şunu bilinki sonunda çok büyük mukafatlar olacaktır.sabır ve şükrü eksik etme canım kardeşim.bizleri her konuda haberdar et .maddi ve manevi her konuda destek olmaya hazırım.kendinize ve çocuklarınıza çok iyi bakın.allah yardımcınız olsun.selametle kalın.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleyküm değerli ablamız...
Sizin üzüntünüz biz kardeşleriniz olarak hepimizin üzüntüsü...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
Rabbim yaşadığınız sıkıntılardan dolayı size çok güzel mükafatlar nasib etsin...
Bu sınavı hayırlısıyla hakkıyla geçebilmenizi nasib etsin...
değerli ablamız dualarımızdasınız...
Rabbimin izniyle değerli abilerimin ablalarımın ve kardeşleriminde belirttiği gibi maddi ve manevi yanınızdayız inşallah...
Allah'ın izniyle durumunuzdan bizi haberdaretmenizi sizden rica ederim...
Selametle kalınız..
Selam ve Duayla...
Allah c.c. emanet olunuz..​

GEVHER

Yönetici

Ve aleykümselam Nilüfer ablamız...

Resmi nikahınızın devam etmesi , devlet imkanlarından yararlanmaya engel değildir.
Bu konuda daha önce de belirttiğim gibi bulunduğunuz yerde ki Sosyal Hizmetlere başvurduğunuzda size gerekli açıklamayı ve inşaAllah yardımı yapacaklardır.

Daha önce ki mesajlarımda , bu konuda görevli resmi kurumların telefon ve adres bilgilerini de vermiştim.

Dualarımızda ki yerinizi korumaktasınız değerli ablamız.
Allah Celle Celalühe emanet olunuz.

GEVHER

Yönetici
selamünaleyküm...

Nilüfer ablamız yaklaşık olarak 1 aydır siteye girmemiş.
Muhtemelen sıkıntıları devam ediyor.

Tüm kardeşlerimizden DİNCİ ( NİLÜFER ) ablamızın ve çocuklarının huzuru , mutluluğu için dua etmelerini rica ediyoruz.
Ailecek zor bir imtihan veriyorlar.Bu imtihanı en güzel şekilde geçebilmeleri için ,dualarımızla vereceğimiz manevi desteğimize ihtiyaçları var.

Dularınızdan eksik etmeyin lütfen.

Hayırlı geceler dilerim.

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
cok üzüldum
insALLAH en kisa zamanda bütun dert ve kederlerinden kurtulur
Allah'im darda kalmis zorluklar karsisnda caresiz kalmis kardeslerimize sen yardim eyle ve bizlere dunyada iyilikler ver ahirettede iyilikler ve güzellikler ihsan eyle. Kötulerin ve fitnecilerin aramiza nifak sokmaya çalisanlarin serrinden bizi muhafaza eyle. amin

_YUSUF_

Yönetici
selamünaleyküm...

Nilüfer ablamız yaklaşık olarak 1 aydır siteye girmemiş.
Muhtemelen sıkıntıları devam ediyor.

Tüm kardeşlerimizden DİNCİ ( NİLÜFER ) ablamızın ve çocuklarının huzuru , mutluluğu için dua etmelerini rica ediyoruz.
Ailecek zor bir imtihan veriyorlar.Bu imtihanı en güzel şekilde geçebilmeleri için ,dualarımızla vereceğimiz manevi desteğimize ihtiyaçları var.

Dularınızdan eksik etmeyin lütfen.

Hayırlı geceler dilerim.

Aleyküm Selam Gevher kardeşim
Güncellemeniz hasebiyle haberim oldu teşekkür ediyorum size bu konuda
Değerli kardeşimizede Allah'u teala bol sabırlar versin inşaAllah
Hayırlı geceler olsun

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbım;kardeşimize hayırlı bir çıkış yolu versin inşaallah.
Dualarımızda olacak kardeşimiz.

ozmo

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt