Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

selamün aleyküm (1 Kullanıcı)

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim hepinizin ramazanı mübarek olsun kardeşlerim benini tanıyanlarınız ailesorunlarımı iyi kötü biliyor ben eşimden ayrıldım birçok zorluğa rağmen çocuklarımıda aldım ayrıldım derken sadece dini nikahtan resmi nikahtan ayrılmıyor neden diyeceksiniz sosyal yardımlaşmadan yararlanmamam için çocuklarımın giyindikleri elbiseleri dahi vermedi ailemde çocuklarımı istemiyor yani kısacası yaklaşık bir buçuk aydır çocuklarımla derme çatma bir eve sığındık ne yapacağımı bilemiyorum çocuklarımı bırakamıyorum ailemde çocukları istemiyor ne iş veren nede yardım eden var herkes çocukları babalarına vermemi istiyorlar ben çok çaresizim sizden dua istiyorum ve bana akıl verin şimdi kaldığım evin sahibinden nete bağlandım çok üzgünüm aile sorunlarımı böyle paylaşmak istemezdim hakkınızı helal edin

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm nilüfer ablacım uzun süreden beri ben de gelmeyordum siteye ..seni göremeyince merak ettim açıkçası. bu tür sorunlarının olduğunu biliyordum ama bu boyutta olduğunu bilmiyordum doğrusu.allah yardımcın oolsun.bu durumda ne denilir bilmiyorum.senin için dua edecem inşaallah rabbbim bu güzel ayın hatrına yüzünü gldürür.senin de çocuklarının da sınavı demekki.

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam nilüfer abla yaşadıklarını okudum siteden az çok elimden dua etmekten başka bişey gelmiyo RABBİM yardımcın olsun çocuklarınla beraber feraha ulaştırsın inşaALLAH üzülme abla buda senin imtihanın ALLAH evlatların ve senin için hakkınızda hayırlısını versin....

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm nilüfer ablacım uzun süreden beri ben de gelmeyordum siteye ..seni göremeyince merak ettim açıkçası. bu tür sorunlarının olduğunu biliyordum ama bu boyutta olduğunu bilmiyordum doğrusu.allah yardımcın oolsun.bu durumda ne denilir bilmiyorum.senin için dua edecem inşaallah rabbbim bu güzel ayın hatrına yüzünü gldürür.senin de çocuklarının da sınavı demekki.

ve aleyküm selam amin inşallah canım ya kaç aydır görüşemiyoruz şimdi bir sürü sorunla karşı karşıya kaldım ablam benim için dua et RABBİME CC emanet ol selametle kal

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam nilüfer abla yaşadıklarını okudum siteden az çok elimden dua etmekten başka bişey gelmiyo RABBİM yardımcın olsun çocuklarınla beraber feraha ulaştırsın inşaALLAH üzülme abla buda senin imtihanın ALLAH evlatların ve senin için hakkınızda hayırlısını versin....

sağol ablam amin inşallah ALLAH CC dualarını hayırla kabul etsin inşallah kendimi ayaklarımın üstünde tuta bilirim ALLAH CC razı olsun selametle inşallah

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam amin inşallah canım ya kaç aydır görüşemiyoruz şimdi bir sürü sorunla karşı karşıya kaldım ablam benim için dua et RABBİME CC emanet ol selametle kal
tamam ablacım dua edecem söz.ama aklımda sen de kaldı.derme çatma bir yerde kalıyorum demişsin.nasıl bir yer kira veriyor musun?ya da verebiliyor musun?ramazan ayındayız oruç oruç ne yapıyorsun bu zorluk altında.

GEVHER

Yönetici
ve aleykümselam Nilüfer ablamız...

Sizin sıkıntılarınızı az çok biliyor ve Rabbimize, sıkıntılarınızı gidermesi için dua ediyordum.
Ancak durumunuzu net olarak bu mesajınızla öğrendim ve üzüntüm daha da arttı.

Anladığım kadarıyla bir tanıdığınızın evine sığınmışsınız.Ev ve iş sorunu yaşamaktasınız.
Tüm Türkiyede mağdur durumda kalmış kadınları ve çocuklarını koruma adına '' Kadın Sığınma Evleri '' hizmet vermektedir.

Bu evlerde , kadınlarımız durumlarını düzeltinceye kadar çocukları ile rahat bir şekilde barınma imkanına sahipler.
Aynı zamanda buraya başvuran kadınlara psikolojik destek de verilmektedir.
Eğer isterseniz yetkili kişiler sizlere çalışmanız için iş de ayarlamaktadırlar.

Gönül isterdi ki hiç bir yuva dağılmasın , hiçbir aile ayrılmasın.
Ancak bu gibi zorunlu durumlarda da mağdur durumda kalan kadınlara destek olunması gerekiyor.

Bulunduğunuz merkezdeki '' Sosyal Hizmetler '' müdürlüğüne başvurduğunuz takdirde size mevcut imkanlarını sunacaklardır.

Dualarımızda yerinizi koruyacaksınız ablamız.
Rabbim en kısa zamanda sıkıntılarınızı gidersin , sizi feraha ulaştırsın.

Allah Celle Celalühe emanet olunuz.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam Nilüfer ablamız...

Sizin sıkıntılarınızı az çok biliyor ve Rabbimize, sıkıntılarınızı gidermesi için dua ediyordum.
Ancak durumunuzu net olarak bu mesajınızla öğrendim ve üzüntüm daha da arttı.

Anladığım kadarıyla bir tanıdığınızın evine sığınmışsınız.Ev ve iş sorunu yaşamaktasınız.
Tüm Türkiyede mağdur durumda kalmış kadınları ve çocuklarını koruma adına '' Kadın Sığınma Evleri '' hizmet vermektedir.

Bu evlerde , kadınlarımız durumlarını düzeltinceye kadar çocukları ile rahat bir şekilde barınma imkanına sahipler.
Aynı zamanda buraya başvuran kadınlara psikolojik destek de verilmektedir.
Eğer isterseniz yetkili kişiler sizlere çalışmanız için iş de ayarlamaktadırlar.

Gönül isterdi ki hiç bir yuva dağılmasın , hiçbir aile ayrılmasın.
Ancak bu gibi zorunlu durumlarda da mağdur durumda kalan kadınlara destek olunması gerekiyor.

Bulunduğunuz merkezdeki '' Sosyal Hizmetler '' müdürlüğüne başvurduğunuz takdirde size mevcut imkanlarını sunacaklardır.

Dualarımızda yerinizi koruyacaksınız ablamız.
Rabbim en kısa zamanda sıkıntılarınızı gidersin , sizi feraha ulaştırsın.

Allah Celle Celalühe emanet olunuz.

selamün aleyküm gevher kardeşim.doğu beyazıtta kadın sığınma evi var mıdır acaba?benim de aklıma geldi ama...

GEVHER

Yönetici
selamün aleyküm gevher kardeşim.doğu beyazıtta kadın sığınma evi var mıdır acaba?benim de aklıma geldi ama...

Biraz önce araştırdım , sanırım Ağrı merkezde '' Toplum Merkezi '' olarak bulunmakta.Eğer orada yoksa bile nakil yapılabilir sanıyorum.Sonuçta çok ciddi bir mağduriyet var ortada.

.:: SHÇEK Genel Müdürlüğü [0312 310 24 60]::.

Linki incelerseniz telefon numarası ve adresten ulaşarak bilgi alabilirsiniz.
Mutlaka zor durumda ki kadınlarımız için bir çözüm yolu vardır.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Biraz önce araştırdım , sanırım Ağrı merkezde '' Toplum Merkezi '' olarak bulunmakta.Eğer orada yoksa bile nakil yapılabilir sanıyorum.Sonuçta çok ciddi bir mağduriyet var ortada.

.:: SHÇEK Genel Müdürlüğü [0312 310 24 60]::.

Linki incelerseniz telefon numarası ve adresten ulaşarak bilgi alabilirsiniz.
Mutlaka zor durumda ki kadınlarımız için bir çözüm yolu vardır.

nilüfer abla bu numaradan sana yardımcı olacak birisini bulabilirsin.gevher kardeşimizden allah razı olsun!

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım ağrı merkezde pınar toplum merkezi varmış orayı arayıp sorununu anlatsan sana yardım ederler inşaallah..linki tıklatınca illere göre kuruluşlar bölümüne gir ağrıyı tıkla.

kalemgenç

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. değerli nlüfer kardeşim RABBİM şu mübarek Ramazanı şerif hürmetine sizin ve sizin gibi mağdur olan bütün din kardeşlerimizin dertlerine deva olmasını diliyorum.
gevher kardeşimin dediği gibi kadın sığınma evlerine başvursanız sizi biraz olsun rahatlatır.
ALLAHA emanet olunuz kardeşim.
selam ve dua ile........

GEVHER

Yönetici
AĞRI İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü
Erzurum Cad. Yeni Vilayet Binası /Ağrı
0 472 . 215 24 99 - 215 21 20

Pınar Toplum Merkezi
Leylek Pınar Mah. Vehbi Elgin Cd. No:36 /Ağrı
0 472 . 216 14 90

İnşaAllah en kısa zamanda irtibata geçin Nilüfer ablamız.

Not : Ablamızın mağduriyeti ve bilgilerin resmi kurumlara ait olması nedeniyle adres -telefon verilmiştir.
Kendisi okuduktan sonra silinecektir.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamün aleyküm kardeşlerim hepinizin ramazanı mübarek olsun kardeşlerim benini tanıyanlarınız ailesorunlarımı iyi kötü biliyor ben eşimden ayrıldım birçok zorluğa rağmen çocuklarımıda aldım ayrıldım derken sadece dini nikahtan resmi nikahtan ayrılmıyor neden diyeceksiniz sosyal yardımlaşmadan yararlanmamam için çocuklarımın giyindikleri elbiseleri dahi vermedi ailemde çocuklarımı istemiyor yani kısacası yaklaşık bir buçuk aydır çocuklarımla derme çatma bir eve sığındık ne yapacağımı bilemiyorum çocuklarımı bırakamıyorum ailemde çocukları istemiyor ne iş veren nede yardım eden var herkes çocukları babalarına vermemi istiyorlar ben çok çaresizim sizden dua istiyorum ve bana akıl verin şimdi kaldığım evin sahibinden nete bağlandım çok üzgünüm aile sorunlarımı böyle paylaşmak istemezdim hakkınızı helal edin

aleykum selam degerli ablam .. =(
çok üzgünüm.. mevla yardım etsin . bu mübarek günlerin hatırına sizi çocuklarınızı sıkıntılarınızdan feraha çıkarsın inşaALLAH....
rabbimize emanet olun.........

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Esselamunaleyküm dinci gönüldaşımız...
Allahcc yar ve yardımcınız olsun...
Bizlerin de yapabileceği-karınca kararınca birşeyler varsa lütfen açık açık bildirin..
Veya sitemiz bir kampanya başlatabilirmi..
Baş destekçilerden olurum inşaALLAH...
Müslümanlar kardeştir...
KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR...
ALLAHCCE EMANET OLASINIZ..
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım ablam mesajına okadar üzüldümki inan gözyaşlarım yeni durdu :(ablam bütün yüreğimle dualarım seninle ve herkesten senin için dua etmesini istiyorum isteyeceğim belki içimizden birinin duaları kabul olur diye Rabbim sana hayır ve rızık kapıları acsın seni feraha cıkarsın yurekten yuzlerce kez amin ablacım dualarımdasın ablam hayırlı greceler

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam nilüfercim.bende neden görünmediğini merak etmiştim.çok çok üzüldüm.içim acıdı.canım Rabbim sana inşallah hayırlı kapılar açar.çocuklarını verme ,sakın canım...sosyal hizmetlerden gevher kardeşimizin dediği gibi yardım talep edebilirsin.burda aynı senin durumunda olan bir kardeşimiz eşinden resmen ayrılmadığı halde devletten çok güzel yardımlar alıyor canım.
sana çok dua edicem.benimde yapabileceğim bişey varsa neolur bildir .bana nasıl ulaşacağını biliyorsun canım.hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

esma34

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yar ve yardımcın olsun
Ben üye olalı çok olmamıştı o yüzden yeni öğrendim durumunu
Dualarımda eksik etmem inşallah...
Selametle...
Rabbime emanetsin...

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
nilüfer ablacım allah yardımcın olsun, okuyunca çok üzüldüm
Rabbim en kısa zamanda sana hayırlı bir kapı açsın, sıkıntılarından kurtarsın inşallah
dualarım seninle ablacım

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum nilüfer abla
cok üzüldüm
allah yardımcın olsun
içim acıdı
allah tüm engellerı onunden kaldırsın amın
cocuklarını yanından ayırmasın inşaallah
cocuklarının babasını da ıslah etsin
amin
allah muhakkak kı bır kapı acacaktır