Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

selamun aleykum (1 Kullanıcı)

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı
21 22 23 24 25 elımde cüzlerımız var bu konuda yardımcı olmak ısteyen kardeslerımız olursa sevınırım selam ve dua ıle

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim ben tanışma diye açmıştım nasip cüz almakmış ben 21 cüzi alıyım birde e zamana kadar okunacak onu söyle kardeşim

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı
a.s kardesım ben burda epeydır varım nisan ayından berı uyeyıyım :) elımde dolu oldugun için süresı uzun 1 ay var vakıt cok lakın elım dolu selam ve dua ıle sagolasın bunu hasta bı ablamız için okunucak

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardesim 22 cüzüde ben alayim rabim kabul etsin insallah

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
a.s kardesım ben burda epeydır varım nisan ayından berı uyeyıyım :) elımde dolu oldugun için süresı uzun 1 ay var vakıt cok lakın elım dolu selam ve dua ıle sagolasın bunu hasta bı ablamız için okunucak

tamam kardeşim okurum
bende yazıya bakmadan açtım selamun aleykumu görünce :)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
AS KARDEŞİM.KEŞKE BİLSEYDİMDE ALSAYDIM.RABBİME EMANETSİNİZ.

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
21 22 23 24 25 elımde cüzlerımız var bu konuda yardımcı olmak ısteyen kardeslerımız olursa sevınırım selam ve dua ıle

Ve alayküm selam kardeşim 23 cüzü de ben alayım.Memnuniyetle seve seve yardımcı oluruz.Hayırlı bir iş yapanlarla daima Allahın izniyle beraberiz.
hayırlı günler.

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
AS KARDEŞİM.KEŞKE BİLSEYDİMDE ALSAYDIM.RABBİME EMANETSİNİZ.

Selemü alayküm kardeşim.Üzülme kardeşim inşallah rabbim sizede bildiğinizi yaşadığınız surece bilmediklerinizi de öğretecektir bundan hiç şüphem yoktur.Sizde öğrenince bol bol okursunuz.Allaha emenet olun.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hayrunnisa kardeşim. 24. cüzü de ben alayım Allah'ın c.c. izniyle..Rabbimiz c.c. acil şifalar versin inşaAllah. selam ve dua ile..

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı
sagolasın kardesım Allah razı olsun sagolasın selam ve dua ıle ınsallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt