Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SELAMÜN ALEYKÜM (1 Kullanıcı)

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı
BI GÜN ABLARDAN BIRIYLE OTURUYODUK BI KONU GECTI ARKADASLAR BAZI SARKILARIN MÜZIKLERIN YANLIŞ OLDUNU SÖYLEMIŞTI MESALA FERHAT GÖCER CENNET HERKESIN DİLİNDE ABLAM GIBI SEVDIGIMIZ İNSAN DEDIKI BIDE SÖYLE DÜŞÜNÜN O ŞARKILARI DINLERKEN BI SEVGILIYE DEGILDE RABBIMIZE EFENDIMIZE SÖYLENMİŞ YADA O AŞKLA DİNLEYİN O ZAMAN GÖRÜCEKSINIZKİ O ŞARKI ÖYLE Bİ AŞKLA DİNLENIYOKİ DEDİ BEN KENDİ ADIMA DENEDİM :) VE SİZLERİNDE DENEMESİ İSTERIM VE BUNU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM :)

handan06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SELAMÜN ALEYKÜM

a.s sağol deneriz inş.gerçi ben pek tv.ye bakmam vede radyo pek dinlemem

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
kardeş valla güzel fikir bu aralar bende çok sık dinliyorum bu parçayı bide senin dediğin gibi dinleyince mükemmel oluyo aeoB)

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı

:) BEN MÜZİĞİ SEVDIĞİM İÇİN PAYLAŞMAK İSTEDİM İNŞALLAH OLUMLU SONUÇ ALIRSINIZ

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ama mesela cenneti değişmem saçının teline derken biraz uyuşmazlık oluyor..saç teli derken?Rabbimizinmi?;)yani dikkat etmek gerekir...B)

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı

AS EVET BEN EFENDİMİZİ CENNETLER BILE DEGIŞMEM DERDİ HOCAM :) HERSEY DE VARDIR Bİ GÜZELLİK ÖNEMLI OLAN BIZIM ONU GÖRMEMİZ B)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:
s.a ama mesela cenneti değişmem saçının teline derken biraz uyuşmazlık oluyor..saç teli derken?Rabbimizinmi?;)yani dikkat etmek gerekir...B)
s.a
kardeşimiz efendimiz içinde söylemiş tabiki senin dediğin gibi yanlışda anlaşılabilir aeo

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı

evet sadece hersey bı sevgılı için degıl rabbımız için efendımız o manada demek istemıştım B)yanlış anlaşıldıysam özur dılerım B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt