Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SELAMUN ALEYKÜM (1 Kullanıcı)

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı
ES selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatü,cumanız mübarek olsun...sizden bi ricam olucak salat_ı tefriciye duasının türkçe mealini bilen varsa bana yazabilirmi?

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SELAMUN ALEYKÜM

arkadaşlar bu duanın türkçe mealini bilen yokmu?bilen varsa öğrenmek istiyorum Allah rızası için yazarmısınız:)

handeee

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküm selam hayırlı cumalar arkadaşım bende var sana nasıl yollayım bilmiyorum

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

BURAYA YAZABİLİRMİSİN CNM MÜMKÜNSE EĞER ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE...

selenayyusuf

Kayıtlı Kullanıcı

selemun aleyküm.ben esin.siteye bugün kayıt oldum.selat_ı tefriciyenin türkçe meali bende var ama şu an yanımda yok.eğer çok acele değilse pazartesi günü gönderebilirim.ama kısaca şöyle açıklayabilirim naçizane.Çok istediğim bir şey için okuyorsan eğer peygamber efendimizin (s.a.v) hürmetine bu düğümü çöz.sıkıntılarımı gider.anlamında olduğunu biliyorum.ama daha detylı olarak pazartesi günü yazabilirim.şu an işteyim o yüzden yanımda yok.cuman mübarek olsun ve ALLAH'A EMANET OL.

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı

A.S. KARDEŞİM SENİNDE CUMAN MÜBAREK OLSUN.YAZIYORUM TEFRİCİYE DUASININ TÜRKÇE MEALİNİ...
Anlamı:
“Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”
SELAMETLE...B)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
RE: RE: SELAMUN ALEYKÜM

RE: RE: SELAMUN ALEYKÜM

s.a kardeşim bendeki türçe mealinde şöyle buyuruyor, "Allahım, onunla müşküller halledilen, sıkıntılar def edilen, hacetler bitirilen, istekler yerine getirilen, güzel ve hayırlı sonuçlar, Hazret-i Muhammed'e olunan kamil selatlar ve tam selamlar olsun.Uğurlu çehresi hürmetine her tarafa bereket yağan Resulü Ekrem Efendimize, al ve ashabına her lahzada ve nefes alışında,sence malum olanların sayısınca selat ve selam olsun"
Salat_ı tefriciye ve salat_ı nariye dıye anılan bu duanın büyük faziletı vardır.Tesiri mücerreptir.Sıkıntılı günlerde okunması tavsiye edilen bu dua kalplern gam ve kasaveti defeder.İnsanı huzura kavuşturdgu gıbı, rızkını arttırır, yaşama güçlüklerını yenme gücü verır.Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah( c.c.), okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."

İnş istedıgın gıbı bır cvp olmustur kardeşım hayırlı cumalar olsun B)

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞLERİM ES SELAMUN ALEYKÜM...ABLAMIN Bİ SIKINTISI VAR AİLEVİ Bİ PROBLEM BU DUAYI OKUMAYA BAŞLADIM YARDIM EDERMİSİNİZ ALLAH RIZASI İÇİN RABBİM KİMSELERİ DARDA SIKINTIDA BIRAKMASIN ALIRSANIZ EĞER BANA KAÇ TANE ALICAĞINIZI YAZRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM RABBİM HERKESTEN RAZI OLSUN İNŞALLAH SELAM VE DUA İLE.

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

TAMAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN O ZAMAN SENDEN 50 TANE YAZIYORUM SENİNDE TÜN DULARIN KABUL DİLEKLERİN GERÇEK OLSUN İNŞALLAH ALLAHIM SENDEN RAZI OLSUN...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt