Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

selamün aleyküm; (1 Kullanıcı)

NAZLIOGLU

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar..şöyle bişey düşünelim bir gün peygamber efendimiz evimize gelse ne yaparız.Acaba yaşantımızdan utanırmıyız.Yoksa günlük hayyata doğal gelen şeyleri yapmaya devam edermiyiz?Onun yanında çok sevdiğimiz pembe dizileri izlemeye devam edermiyiz.yoksa evdeki günlük gazetelerimi saklarız.yada ortalıkta bulunan müzik cd lerini dinlemeye devam ederiz.Bu konuyu bu güne kadar hiç düşünmemiştim ama dün gece arifan radyoda ibrahim sadrinin söylediği şiirle aklıma geldi.adam bu şiiri okurken kendi hayatımdan iğrendim.kendimden o kadar utandımki anlatmaya sözler yetmez?Bi düşünelim arkadaşlar olmazmı.

DUN_SURGUNU_YA

Kayıtlı Kullanıcı
RE: selamün aleyküm;

Aleyküm selam kardeşim.

Ben de ona layık bir ümmet olamamanın verdiği utanç ile O'NUN(S.A.V) o gül cemaline bakamazdım büyük bir ihtimalle...

S

SELEHA

:(S.A. ARKADAŞIM PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN AYNEN KATILIYORUM SANA BAZEN DÜŞÜNÜYOM ACABA ALLAH,A LAİK BİR KULMUYUM DİYE İNŞALLAH ALLAH,A LAİK KUL OLURUZ:( ALLAH,A EMANET OLUN.

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN
UTANCIM DAN YERIN DIBINE BATARIM

CÜNKÜ SÖYLEYECEK BASKA BIR SÖZÜM YOK
CÜNKÜ ONA LAYIK UMMET OLAMADIM CÜNKÜ......B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt