Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Selamün Aleyküm yardımseverler bi 5 dakikasını ayırabilir mi (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkmen

Kayıtlı Kullanıcı
Öncelikle merhaba , uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum yaklaşık 8-9 ay oldu.Forumuna fazla takılamadım açıkcası okulum ve online süremden dolayı
aslında yazarken hissettğim utançlığı anlatmakta büyük bir sıkıntı çekiyorum ama son çarem kötü fikirler de olsa başka forumlar da olduğu gibi dalga da geçilse şansımı değerlendirmek zorundayım.

İstanbul'da oturuyorum fakat okul harcımı yatıramadım Salı günü de son olması dolayısıyla çaresiz hissettim kendimi.Yazmak istedim elden borç verebilecek bir yardım sever varmıydı ALLAH için yanlış anlamayın kesinlikle kötü bir amaçla yazmadım :a11:

harç param 200tl son çarem elden olursa daha güvenilir olur.

Kaan Erdem

Yönetici
Aleykümselam sayın kardeşimiz;

Hiçbir mecburiyet zorunluluğa ilişkin, Yönetim Onayı alınmadan, Siteden Yardım Talebinde bulunulamaz.Aksi halde kurallara uyulmadığından dolayı üyelik iptal edilir.

Öneri/İstek/Şikayet'lerinizi (bilgi(@)islamiyet.gen.tr) adresine yöneltiniz. Forum bölümüne konu açarak belirtmeyiniz!

Bilgilerinize,selametle kalınız kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt