Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Selamun aleyküm tesettür konusunda yardım eder misiniz? (1 Kullanıcı)

buse44

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili din kardeşlerim tesettür konusunda yol gösterilmeye ihtiyacım var bana yardımcı olabilir misiniz? çıkmazdayım

imported_berrak_

Yasaklı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşim. Nasıl yardımcı olabiliriz sana ?

buse44

Kayıtlı Kullanıcı
ben kapanmak istiyorum fakat bu konuyu annemle konuşunca çok tepki alacağımı biliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. eğer bu konuda bana biraz akıl verebilirsen çok sevinirim kardeşim

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm selam ve Rahmetullah
Hayırlı ve bereketli günlerB)
öncelikle üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
Hoşgeldin güzel kardeşim:)
http://forum.islamiyet.gen.tr/islamda-kadinin-yeri-ve-onemi/69941-kapanmak-isteyipte-kapanamayan-arkadaslar-haydi-buyrun.html

yukarıdaki linki tıkla kardeşim değerli kardeşimiz burcu kardeşimizin açtığı çok kıymetli bir konu çoğumuzun hikayesi var hepimizin benzer yaşadıkları adlarımız farklı okudukça kendinden birşeyler bulacağını cesaretleneceğini düşüncesindeyim inşallah..birçok değerli kardeşimizde destek olacaktır inşallah..
maşallah barekallah sen hak yolundasın atacağın hayırlı adımla herşey daha güzel olacak inşallah Rabbimiz yar ve yardımcın olacaktır
selametle kal
baki selam ve dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsinB)

buse44

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm selam ve Rahmetullah
Hayırlı ve bereketli günlerB)
öncelikle üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
Hoşgeldin güzel kardeşim:)
http://forum.islamiyet.gen.tr/islamda-kadinin-yeri-ve-onemi/69941-kapanmak-isteyipte-kapanamayan-arkadaslar-haydi-buyrun.html

yukarıdaki linki tıkla kardeşim değerli kardeşimiz burcu kardeşimizin açtığı çok kıymetli bir konu çoğumuzun hikayesi var hepimizin benzer yaşadıkları adlarımız farklı okudukça kendinden birşeyler bulacağını cesaretleneceğini düşüncesindeyim inşallah..birçok değerli kardeşimizde destek olacaktır inşallah..
maşallah barekallah sen hak yolundasın atacağın hayırlı adımla herşey daha güzel olacak inşallah Rabbimiz yar ve yardımcın olacaktır
selametle kal
baki selam ve dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsinB)

çok teşekkür ederim kardeşim inş Cenab-ı Hakk bana da bu güzel yolda ilerlemeyi nasip eder dualarınızı eksik etmeyin

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Üyeliğiniz hayırlı olsun.
Konunuzu daha uygun olan bölüme taşıdım bilginize..
İyi paylaşımlar diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt