Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

selamun aleyküm kardeslerim (1 Kullanıcı)

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeslerim,
ben ayse dinimi ögrenmeye calisiyorum namazimi kiliyorum bu site sayesinde kendimi gelistiriyorum allah razi olsun bu siteyi kuranlardan. ama benim megerse hic ahiret icin yasayan arkadaslarim yokmus hepsi dünyalik seylerle ugrasiyor . hocanin bir kizi vardi onunla hic degilse konusabiliyordum ama oda türkiyeye temeli dönüs yapti simdi kendimi onsuz cok bos hissediyorum bana yardimci olabilirmisiniz napmaliyim o arkadaslriminda hidayete kavusmasini istiyorum allahin izniyle

selam ve dua ile
allah a c.c. emanet olun

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
.

.

Ve Aleyküm Selam Kardeşim ;
Benimde aynı düşüncelerim,arkadaşlarım var bende kimseyle istediğim gibi konuşamıyorum ve bende yalnız hissediyorum kendimi ama diyorum sitede benim gb arkadaşlarımda vardır,yalnız değilim diyorum ALLAH (C.C) kullarını yalnız bırakmaz ve bende bir köşeye geçip tek başıma dertleşiyorum konuşuyorum Rabbimle..
Arkadaşlarımızada dinimizi anlatmaya çalışıyorum ilk olarak davranışları pek iyi değil arkadaşlarımın o konularda uyarıyorum elimden geldiğince dinimizi anlatmaya çalışıyorum,Bende arkadaşlarımın durumlarına çok üzülüyorum ve onlara dua da ediyorum..
Rabbim yardımcıları olsun kardeşim sende sıkma canını elimizden geleni yapmaya çalışalım... :)
Selam ve Dua ile..

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi olsun kardesim evet ben birde almanyada yasiyorum burada elestiri yaptigin zaman sana düsman kesiliyorlar kendilerini bir sey zannediyorlar ben hata yapmam bende öyleydim ama allaha sükür degistim kardesim

amin kardesim insallah kardesim rabbim hidayet versin insallah
selam ve dua ile

mrv111

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAh yardımcın olsun kardeşim bir derden sıkıntın oldumu ben ve diğer dua kardeşlerin buradayız..
Dualarım seninle kardeşim, ALLAH hidayete erdirsin inşallah arkadaşlarımızı..
ALLAH (c.c) yar ve yardımcımız olsun.. :)

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam Canlar.

Ey Yüce Rabbim,
Sen güç ve Kudret sahibisin,Ol dediğinde olmayacak hiç birşey yoktur,dilemen yeter.Yalvarıyorum Rabbim cümle ümmeti muhammedi ve bizleri ıslah eyle hidayete erdir,bu gencecik pırıl pırıl yavrularımıza Yar ve Yardımcı ol,onları hiçbir zaman,hiç bir konuda daraltıp bunaltma,iki cihan saadetini nasibeyle.AMİN.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt