buroodriver
Kayıtlı Kullanıcı
Hepinize selamun aleyküm dostlarım.İsmim Burak.Öncelikle kendimi tanıtayım ben 17 yaşındayım, istanbulda oturuyorum.Açıkcası din ile pek haşır neşir olan birisi değilim/değildim.Ama tabiki elhamdullilah inançsızda değildim.Her ne kadar namaz kılmasam , ibadet yapmasamda aklıma geldikçe şükür eder besmelesiz yemeğe başlamazdım.Ama başıma gelen bir çok talihsiz/uğursuz olaydan sonra artık toparlanmam gerektiğini düşündüm.Şimdi diyeceksiniz ki " başın sıkışınca mı sığınıyorsun".Böyle dersenizde saygı duyarım .Ama işte insan , hele ki Türk insanı.Başımıza bir şey gelmeden bir şeyleri anlayamıyoruz.Umarım bundan sonra hayatım bir nebze olsun değişecektir.Allah bena ve sizlere gönlünüzden geçen hayatı sunar inşallah.Bu foruma üye olmamın en büyük sebeplerinden birisi de kendimi psikolojik olarak kötü hissetmem.Kendimi , o kimsenin istemediği dipsiz kuyuda gibi hissediyorum.Çok şükür Allah’a daha kötüsü de olabilirdi.
Ayrıca dostlarım . Belki tepkinizi çekecektir.Eğer yanlış bir şey söylüyorsam önce Allah sonra siz affedin lütfen.Ben hayatta kötü biri olduğumu düşünmüyorum.En azından etrafımdaki insanlara bakınca kendi kendime iyi bir insan olduğumu bile söylerim.İçki , sigara , zina asla yok çok şükür.Ama nedense son zamanlarda çok sayıda müsibet beni bulmaya başladı.Sağlık konusunda çok hassas ve takıntılıyımdır.Çevremdeki insanlara bakınca açıkçası “ neden ben “ diyiyorum.Allahım affetsin , amacım Allah’ı sorgulamak değil , haşa . Bu yüzden Allah’ın beni sürekli uyardığını düşünüyorum.En son birkaç gün önce kulağımdan rahatsızlık geçirdim .Sürekli çınlıyor ve geçmeyecek diye korkuyorum.Daha önceleri de birkaç kez farklı sağlık açısından sıkıntılarım olmuştu ama çok şükür Allah şifa verdi.
Neyse dostlarım umarım hep beraber güzel anlar yaşarız.Bir hatamı görürseniz affola hayırlı forumlar .
Ayrıca dostlarım . Belki tepkinizi çekecektir.Eğer yanlış bir şey söylüyorsam önce Allah sonra siz affedin lütfen.Ben hayatta kötü biri olduğumu düşünmüyorum.En azından etrafımdaki insanlara bakınca kendi kendime iyi bir insan olduğumu bile söylerim.İçki , sigara , zina asla yok çok şükür.Ama nedense son zamanlarda çok sayıda müsibet beni bulmaya başladı.Sağlık konusunda çok hassas ve takıntılıyımdır.Çevremdeki insanlara bakınca açıkçası “ neden ben “ diyiyorum.Allahım affetsin , amacım Allah’ı sorgulamak değil , haşa . Bu yüzden Allah’ın beni sürekli uyardığını düşünüyorum.En son birkaç gün önce kulağımdan rahatsızlık geçirdim .Sürekli çınlıyor ve geçmeyecek diye korkuyorum.Daha önceleri de birkaç kez farklı sağlık açısından sıkıntılarım olmuştu ama çok şükür Allah şifa verdi.
Neyse dostlarım umarım hep beraber güzel anlar yaşarız.Bir hatamı görürseniz affola hayırlı forumlar .