Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Selamun Aleyküm Dostlarım (1 Kullanıcı)

buroodriver

Kayıtlı Kullanıcı
Hepinize selamun aleyküm dostlarım.İsmim Burak.Öncelikle kendimi tanıtayım ben 17 yaşındayım, istanbulda oturuyorum.Açıkcası din ile pek haşır neşir olan birisi değilim/değildim.Ama tabiki elhamdullilah inançsızda değildim.Her ne kadar namaz kılmasam , ibadet yapmasamda aklıma geldikçe şükür eder besmelesiz yemeğe başlamazdım.Ama başıma gelen bir çok talihsiz/uğursuz olaydan sonra artık toparlanmam gerektiğini düşündüm.Şimdi diyeceksiniz ki " başın sıkışınca mı sığınıyorsun".Böyle dersenizde saygı duyarım .Ama işte insan , hele ki Türk insanı.Başımıza bir şey gelmeden bir şeyleri anlayamıyoruz.Umarım bundan sonra hayatım bir nebze olsun değişecektir.Allah bena ve sizlere gönlünüzden geçen hayatı sunar inşallah.Bu foruma üye olmamın en büyük sebeplerinden birisi de kendimi psikolojik olarak kötü hissetmem.Kendimi , o kimsenin istemediği dipsiz kuyuda gibi hissediyorum.Çok şükür Allah’a daha kötüsü de olabilirdi.

Ayrıca dostlarım . Belki tepkinizi çekecektir.Eğer yanlış bir şey söylüyorsam önce Allah sonra siz affedin lütfen.Ben hayatta kötü biri olduğumu düşünmüyorum.En azından etrafımdaki insanlara bakınca kendi kendime iyi bir insan olduğumu bile söylerim.İçki , sigara , zina asla yok çok şükür.Ama nedense son zamanlarda çok sayıda müsibet beni bulmaya başladı.Sağlık konusunda çok hassas ve takıntılıyımdır.Çevremdeki insanlara bakınca açıkçası “ neden ben “ diyiyorum.Allahım affetsin , amacım Allah’ı sorgulamak değil , haşa . Bu yüzden Allah’ın beni sürekli uyardığını düşünüyorum.En son birkaç gün önce kulağımdan rahatsızlık geçirdim .Sürekli çınlıyor ve geçmeyecek diye korkuyorum.Daha önceleri de birkaç kez farklı sağlık açısından sıkıntılarım olmuştu ama çok şükür Allah şifa verdi.

Neyse dostlarım umarım hep beraber güzel anlar yaşarız.Bir hatamı görürseniz affola :) hayırlı forumlar .

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam Ve Rahmetullahi ve berekatühü Kardeşim :)
Hoş geldin üyeliğin hayırlı ve daim olsun :)

Rabbim cümlemizi AŞK la yaşatsın AŞK la canımızı alsın amin.

buroodriver

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam Ve Rahmetullahi ve berekatühü Kardeşim :)
Hoş geldin üyeliğin hayırlı ve daim olsun :)

Rabbim cümlemizi AŞK la yaşatsın AŞK la canımızı alsın amin.
Amin kardeşim.Bu arada unutmuşum , hepimizin kandili mübarek olsun :)

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Hoş geldin kardeşim. Sözlerinin samimiyeti herşeyden önemliydi. Hayatında yaşadığın dönüm noktaları varya onları sana yaşatan Allah c.c. izni ile bizlerlesin. Ne kadar güzel ki Mevlam senin yanında sana yol gösterdi. Bunu sözlerinin güzelliklerinden anladığım kadarıyla iyi değerlendireceksin.Zaman zaman karşına zorluklar çıkacaktır engelleri genç yüreğinle hemencecik aşıp Allah c.c. yolunda ilerleyeceksin. Bu bizlere sözün olsun inşallah. Tekrar hoş geldin. Mevlam yar ve yardımcın olsun. :a35:

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam kardeşim
Hoşgeldin üyeliğin daim olsun
Rabbim geçmişin hüzünlerine mağlup ettirmesin, bu günümüzü dolu dolu yaşamayı bizlere nasip etsin

Allah’ım Senden dinde sebat etmemi istiyorum
Senden doğrulukta kararlı olmak istiyorum
Senden nimetlerine şükretmek ve ibadetlerini en güzel biçimde yapmak istiyorum
Senden sağlıklı ve sana teslim olan bir kalp istiyorum
Bildiğin her zararlı şeyin şerrinden sana sığınıyorum
Bildiğin her hayırlı şeyi istiyorum
Bildiğin her günah için bağışlamanı diliyorum
Sen gizli olan şeyleri çok iyi bilensin

(Tirmizi,Deavat,23,İbn,Ebı Şeybe,Dua,No:2949)

Allah ın dünyada insanlara verdiği sıkıntılar o kulunu unuttuğundan ya da kulunu sevmediğinden değildir bilakis kuluna sıkça sıkıntılar verir ki kulum beni hatırlasın varlığımdan gafil kalmasın diyedir ve bu dünyada çektiğimiz sıkıntılar ahirette günahlarımızın affolmasına sebeb olacaktır öyle ki cehennemin narı dünyada ki sıkıntıdan daha şiddetlidir

Derdimi seviyorum..
Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor..
Seven, sevdiğinin nazını ölçüyor..

Sevilen çekmesin de neylesin..?

Hak Şerleri Hayr eyler
Zannetmeki gayr eyler
Arif ani seyreyler
Mevla görelim Neyler
Neylerse güzel eyler... (İbrahim Hakkı Erzurumi)

buroodriver

Kayıtlı Kullanıcı
Tekrardan hoşbulduk dostlarım.Etrafımda inançsız insanlar artmaya başlamıştı.Sizleri tanımak güzel oldu kendimi daha mutlu hissettim açıkcası.Tekrardan hoşbulduk . Bu kandil gecesinde Allah gönlünüze göre versin :)

Time_off

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmanirrahim;

Andolsun ki sizi biraz korku ve açlıkla, bir de mallar, canlar ve ürünlerden eksilterek deneriz. Sabredenleri müjdele. BAKARA - 155

ALLAH'ın izniyle sabret ve iman et. ALLAH(c.c) yardımcın olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt