bunun icinde bir cozum var mesele bir baska sitede gelen giden uye olamiyor mesela diyelim siz yoneticisiniz ve benim arkadasimda burya uye olmak istiyor ben size nickini sifresini ve mail adresini bildiriyorum siz uyeligini yapip ve sonradan o sifresini degistiriyor yani ole gelen gidende rahatsizz edemezO dediklerinizin hepsi ewelden vardı kardeş,
Malesef herkes sizin bizim gibi iyi niyetli olamıyor.. Rahatsızlıklar meydana geldiği için başka bir önlem alınamıyordu. Özel pm ve profil incelemeleri bizlerin tarafından sakıncalı göründe ve kapatıldı...
Biz istiyoruz ki kimse kimseyi rahatsız etmesin Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hayırlı geceler
Selam ve dua ile
bunun icinde bir cozum var mesele bir baska sitede gelen giden uye olamiyor mesela diyelim siz yoneticisiniz ve benim arkadasimda burya uye olmak istiyor ben size nickini sifresini ve mail adresini bildiriyorum siz uyeligini yapip ve sonradan o sifresini degistiriyor yani ole gelen gidende rahatsizz edemez
kusura bakma
aksam ya gevezeligim tuttu:a43:
ezgiden nesligül?)
Bir zamanlar onuda denedik onaylı ve referanslı üyelik ilkesini hayırlısı inşallah...
Talebiniz yönetim istişare kurulunda belirtilecektir tarafımca..
Hayırlı geceler selam ve dua ile kalın...
biliyorsun orda yoneticiyim dolayısyla burdakilere hak veriyorum keşke tum yonetim elimde olsada bende aynısını yapsam:a16: