Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

selamun aleyküm arkadaşlar (1 Kullanıcı)

KAYIP

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba ben siteye yeni üye oldum. birbirinize dua etmenizden etkilenerek üyelik açtım. çünkü rabbimiz günahsız bir ağız ile dua edilmesini ister. yani birbirimize dua etmemizi...

KAYIP

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederim inşallah hayırlı olur

BAFRA LI CAVİT

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Din Kardeşlerim Islam Aleminin Yil Ay Hafta Gün Saat Saniye Si Allah A Duaci Olarak Gecmesini Dilerim Hayirli Akşam Lar

leyla-1

Altın Üye
Aleyküm Selam kardeşim aramıza hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

şeyma95

Kayıtlı Kullanıcı
hoş geldin siteye biz hepimiz bu sitede çok mutluyuz büyük bir aile olduk sende bu ailenin yeni üyesisin:D

selma 25

Kayıtlı Kullanıcı
hoş geldin hayırlı olsun kardeşim

KAYIP

Kayıtlı Kullanıcı
çok geç farkettim hoş geldin mesajlarınızı çok özür.yeni yeniöğreniyorum siteyi:) teşekkür ederim. bu büyük aileye dahil olmak güzel ve huzur verici.

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim...

Hoş geldin üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşaALLAH

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol

TUGBA_SU

Kayıtlı Kullanıcı
hos geldın kardesım burda istedıklerını bulabılırsın insallah bende yenıyım ve a2 gunde alıstım burda cok ıyı ınsanlar var sende aramıza hos geldın ....

leyla-1

Altın Üye
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhatç etmesin Rabbim.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt