Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

selametle kalın... (1 Kullanıcı)

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
HOŞÇAKALIN KARDEŞLERİM
BUNDAN SONRA BU SİTEYE DAHA AZ GİREBİLECEM ÇÜNKÜ İŞTEN AYRILIYORUM VE EVDE İNTERNET OLMADIĞI İÇİN SİZİNLE DAHA AZ GÖRÜŞEBİLECEZ.BUNUN İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM TEFRİCİYELERİ DE BENİM YERİME ARKADADAŞIM TAKİP EDECEK İNŞALLH ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.
ALLAHa emanet olun...:H

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim nereye gidiyon gitmezsen olmazmı yiene bekleriz ama gitmesen daha iyi mesela bne evde değilim cafeye geliyom sende öyle yap

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
İŞDEN AYRILMANIZA ÇOK ÜZÜLDÜM UMARIM İYİ BİR İŞ BULURSUNUZ VE TEKRAR GELİRSİNİZ BİZ SİZİ ARAMIZDAN AYRILMIŞ OLARAK KABUL ETMEYİZ SİZ İÇTEN İSTEMEDİKÇE İNTERNET CAFEDENDE GİREBİLİRSİN 1 SAATLİĞİNE BİLE OLSA OLUR MU? SELAMETLE KAL RABBİME EMANETSİN:gulegule

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
zaten öle yapıcam inşallh ama çalışrken akşama kadar bu sitedeydim ama şimdi anca bir kaç saat.ama çok şey öğrendim bu site ve sizin sayenizde.ALLAH razı olsun hepinizden.

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Allaha Emanet Ol Kardeşim.....bizleri Unutma Emi.....

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
İŞDEN AYRILMANIZA ÇOK ÜZÜLDÜM UMARIM İYİ BİR İŞ BULURSUNUZ VE TEKRAR GELİRSİNİZ BİZ SİZİ ARAMIZDAN AYRILMIŞ OLARAK KABUL ETMEYİZ SİZ İÇTEN İSTEMEDİKÇE İNTERNET CAFEDENDE GİREBİLİRSİN 1 SAATLİĞİNE BİLE OLSA OLUR MU? SELAMETLE KAL RABBİME EMANETSİN:gulegule
-----------------------------------------------------------------------------------

selamün aleyküm kardeşim rüya kardeşimin yazdıklarına aynen katılıyorum herzaman bekleriz biz burdayız hakkını helalet benden yana helal olsun allaha emanet ol kardeşim

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Allah(CC) yar ve yardımcın olsun her daim,Sağlık ve esenlik içinde olmanı dilerim.Selam ve dua ile A.E.O.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt