Hos buldum sen sag ol Smyyes kardesim sende Allahu teala´ya emanet ol.hoşgeldiniz abi.ne iyi etmişiniz üye olmaklahayırlı olması duasıyla Allah'a emanet olun
Hos buldum sen sag ol Muhtazaf kardesim.Sanada bir mukabilVe Aleyküm Selam hoşgeldiniz kardeşim hayırlı paylaşımlar.
Hos buldum sen sag ol Ibra kardesim amin ecmain insallah.Avatardaki hakkinda sunu diyeyim Mustafa Sabri Efendi´dir.Ve Aleyküm Selam Hoş geldinizÜyeliğiniz hayırlı ve daim olsunAbi avatardaki amcamız kim?
Hos buldum kardesim ayni dileklen cümlemize amin insallah sen sag ol TakeOne.ve aleykum selam.Aramıza hoşgeldiniz kardeşim.Hayırlara vesile olması temennilerimle.
Sana da hayirli günler dilerim hayirli cumalar ve hayirli paylasimlar dilerim sen sag ol Kardelele Ve aleykum selam.Hayırlı günler,hayırlı cumalar diliyorum.Rabbime emnet olun.Selametle kalın.Hayırlı paylaşımlar diliyorum.
Hos buldum Iyiniyet kardesim sanada hayirli cumalar ve paylasimlar dilerim sen sag ol.O avatardaki insan dedene benziyebilir suanda bunu görmeklede dedinide bir hatirlamis oldun.Ve aleyküm selam Kardesim.Hosgeldiniz aramiza.Hayirli cumalar ve paylasimlar dilerim.Avatarinizdaki adam ayni rahmetli dedemi benziyor,adida Ali´idi.
Hos buldum sen sag ol Cesm-i Bülbül sanada ayni dilekleri bir dilerim.ve aleykum selam.Hoş geldiniz.Üyeliğiniz hakkınızda hayırlara vesile olur umarım.Faydalı paylaşımlarda buluşmak ümidiyle.Hayırlı Cumalar.