Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

selam olsun! (1 Kullanıcı)

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Selam olsun, Muhammed Aleyhisselam ile gönderilen nûru bugüne yansıtanlara!
Selam olsun, yurtlarını, yuvalarını Muhammedî nur ile aydınlatanlara!
Selam olsun hayatın bütün alanlarına, zamanın bütün dilimlerine Muhammedî nuru taşıyanlara!
Selam olsun, gündemleri her daim İslam olanlara, İslamsız edemeyenlere!
Selam olsun, hep İslam'ın sancısıyla kıvranıp, Müslümanların derdiyle dertlenenlere!
Selam olsun hep ümit taşıyanlara, ümit dağıtanlara!

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
"...Aslında birbirimize ne kadar da yakınız.
Birbirimizin kapılarını açacak nice anahtarlara sahibiz.Belki küçük gördüğümüz bir ikram, bir selam,
bir tebessüm, kısa bir ziyaret, ufacık bir hediye...
Yeter ki niyet edelim birbirimizi sevmeye.
Cennette de komşu, eş dost, aile, akraba olabilmeye ve iman etmeye..."

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Keşke İNSAN 'lar ...İnsan olmanın farkına varıp...Gerçek birer İNSAN gibi olsalar...Keşke İNSAN kalıbına giren Allah C.C. na layık ,Muhammed Mustafa A.S. a layık...Merhametli,Cömert.Seven,Sevilen İNSAN olsalar...Yani...OLSAK KEŞKE...
Allahım C.C. İnsan olmayı...İNSAN'ı çok seviyorum...
Seni ve Habibini CANIMDAN çok seviyorum...Af et, Af et ,Af et...bizi...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Keşke İNSAN 'lar ...İnsan olmanın farkına varıp...Gerçek birer İNSAN gibi olsalar...Keşke İNSAN kalıbına giren Allah C.C. na layık ,Muhammed Mustafa A.S. a layık...Merhametli,Cömert.Seven,Sevilen İNSAN olsalar...Yani...OLSAK KEŞKE...

Selâmün Aleyküm

Üstadım her zaman olduğu gibi yine kaleminizden bal damlıyor Allah c.c ve Resulullah s.a.v sizi çok sevsin inşaallah.Makamınızı âli yapsın ,şu muhakkaki sevginin kaynağı Rabb'ül âlemin Olan Allah Teâla hazretleridir bu sebeple zatı âliniz bu kadar çoşkulu bir sevgi ile Yüceler yücesi Rabb'imizi sevdikten sonra inanınki o sizi daha çok sever.

Selam ve selametle kalınız. Saygılarımla.

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı

amin amin amin yüreğinize ve yazan ellerinize sağlık selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt