Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şehitler Için Hatim Ve Dua Yapalim (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
DUALARIMIZ SENİNLE MEHMEDCİK...
"Ya Rabb..., ordumuz, yurdumuz, milletimiz sana emanet, muhafaza eyle. Mehmetçiğimize yurt savunmasında, vatanımızı koruma da güç ve kuvvet nasip eyle. Karada, havada, denizde, her yerde, her an nusretini, yardımını esirgeme ya Rabb... Canlarını feda ederek bize emanet bıraktığın vatan topraklarımızı düşmanın çizmesi altında ezdirtme ya Rabb... Rengini şehitlerimizin kanından alan, semalarımızda nazlı nazlı dalgalanan, istikbalimizin sembolü al bayrağımızı indirtme ya Rabb... Ordumuzu, askerimizi, polisimizi, jandarmamızı muvaffak eyle ya Rabb..."

bayrak.jpg

Türkler ve Kürtler kardeştirler... Biz buna inanıyoruz... Çünkü aynı bayrağın altında nefes alıyoruz , aynı bayrağın altında ezan dinliyor ve namaz kılıyoruz... Aynı kitaba inanıyoruz...
Vatanı bölmek isteyenlere sözümüz...
"Yanlış kişilerin peşinde koşmak , birgün size bela getirecek... Şehidlerin ahı tutacak sizleri... Tarih boyu her karışı şehid kanlarıyla sulanan bu topraklara ihanet edenlere , yerden ve gökten beddualar , lanetler yağacak..."

user_online.gif
progress.gif

ARKADAŞLAR ŞEHİT DÜŞEN ASKERLERİMİZ İÇİN HATİM İNDİRELİM
İLK 1.2. CÜZÜ ALIYORUM EĞER BİRİNİZ TAKİP EDERSENİZ SEVİNİRİM SIRAYA KOYMAYI YAPAMIYORUM SELAMETLE SAKIN ES GEÇMEYİN ONLAR BU VATAN İÇİN BİZİM İÇİN CANLARINI FEDA ETTİLER BİR DUAYI ONLARA ÇOK GÖRMEYELİM

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşallah allahım
selamün aleyküm ablacığım çok iyi düşünmüşsün 3. cüzü bana yazarmısın selam ve dua ile

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün bu cennet vatana dikilen hain gözlerin çok olduğu, içimizden dışımızdan saldırıların her zaman olduğu, ne zaman birbirimize düşersek, üzerimize leş kargalarının uçuşmaya başladığının en fazla görüldüğü bir dönemdeyiz. Bu cennet vatanımızda bize yaşamayı çok gören hainler tarih boyunca olageldi, hala da olmaya devam ediyor. Rabbimden dileğim odur ki; içimizden çıkarılıp aldatılan, kandırılan, adı 'Ahmet', 'Mehmet', 'Hasan', 'Hüseyin' olan, bu güzel adlarını dahi değiştirerek bizi bizim içimizden çıkardıkları, kandırdıkları kişilerle vurmaya çalışan hainlere rabbim fırsat vermesin. Kandırılan kardeşlerimize Allah hidayet versin. Gerçeği görebilmeyi, bu vatanı bize emanet eden ecdadının emanetini koruyabilmeyi, hainlik yapmanın bir insana özellikle inanan bir insana yakışmayacağını bilebilmeyi, bu şuura erebilmeyi, içimizdeki bütün gaflet içinde olanlara rabbim hissedebilmeyi, duyabilmeyi nasip eylesin. Allahım, ordumuz, yurdumuz, milletimiz sana emanet, muhafaza eyle. Mehmetçiğimize yurt savunmasında, vatanımızı koruma da güç ve kuvvet nasip eyle. Karada, havada, denizde, her yerde, her an nusretini, yardımını esirgeme yarabbim. Canlarını feda ederek bize emanet bıraktığın vatan topraklarımızı düşmanın çizmesi altında ezdirtme yarabbi. Rengini şehitlerimizin kanından alan, semalarımızda nazlı nazlı dalgalanan, istikbalimizin sembolü al bayrağımızı indirtme yarabbi. Ordumuzu, askerimizi, polisimizi, jandarmamızı muvaffak eyle yarabbi."

"Bugün, 'Şırnak geçilmez' diyen mehmetçik, ülkemize yıllarca gözyaşı akıtılmasına sebep olan hainlere dersini vermek üzere. Eksi 30 derecenin altında ama toprağı savunmanın, vatanı vatan yapan ecdadın emaneti olan bu mukaddes vatanı, şüheda yurdunu korumak üzere olan Mehmetçik, Bolu'dan giden tugayımız başta olmak üzere yavrularımız, mehmetçiklerimiz, biz sıcacık yataklarımızda uyurken onlar vatan bekçiliği yapıyor. Allah hepsinin yardımcısı olsun."

andelib

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım bu sayfayı okuyunca kendimi tutmasam ağlayacaktım..belki çok fazla bişey yazılmamış ama bazen bir kelime yeter..bizde trabzon askeriyiz iki ay önce geldik hakkari çukurcadan ..ve şimdi 20 gün sonra şırnaktayız yani yine sınırda . .inanın kahpelerle çatışmak hiç kolay değil..tam bir profosyoneller..hayatlarını bu işe vermişler...işleri çok zor ordaki arkadaşlarımın..ama onlar ne kadar profosyonel olursa olsun.bizdeki iman bu noktada onlardan üstün duruma getiriyo bizi..ne soğuk nede ölüm bizi korkutuyo.. hepsine dua bizim boynumuzun borcu..bizlere fırsat verildi yine gidicez..allah için vatan için bayrak için milletim için ...
şehit olursak hakkınızı helal edin....
dualarınızı eksik etmeyin arkamızdan...
bir cüzde ben alıyom.
10 günde ancak bir cüz okuyabilirim..
aslında daha çok almak isterdim..iznim 10 gün..
yetiştiremem diye almıyom.malum eş dost ziyaretleri..
bitirirsem formu takip edicem bidaha alırım.

4.cüzü alıyom

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım bu sayfayı okuyunca kendimi tutmasam ağlayacaktım..belki çok fazla bişey yazılmamış ama bazen bir kelime yeter..bizde trabzon askeriyiz iki ay önce geldik hakkari çukurcadan ..ve şimdi 20 gün sonra şırnaktayız yani yine sınırda . .inanın kahpelerle çatışmak hiç kolay değil..tam bir profosyoneller..hayatlarını bu işe vermişler...işleri çok zor ordaki arkadaşlarımın..ama onlar ne kadar profosyonel olursa olsun.bizdeki iman bu noktada onlardan üstün duruma getiriyo bizi..ne soğuk nede ölüm bizi korkutuyo.. hepsine dua bizim boynumuzun borcu..bizlere fırsat verildi yine gidicez..allah için vatan için bayrak için milletim için ...
bir cüzde ben alıyom.

4.cüzü alıyom

KARDEŞ RABBİM HİÇBİRİNİZİN BURNUNU KANATTIRMADAN HAYIRLI TESKERELERLE EVLERİNİZE DÖNMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
bir cüzde ben alıyom.

4.cüzü alıyom

dscf3704copy2copy840fillq6.jpg

YA RABBI YA RABBI YA RABBI
SEN VATANIMIZI KORUYAN MEHMETÇİKLERİMİZE YAR VE YARDIMCI OL YARABBİM,

SEN DÜŞMAN KARŞISINDA GÜÇLÜ KIL YARABBİM Ve Tüm Sevdiklerine onu bekleyenlerine sabirlar ver YARABBIM...AMIN AMIN AMIN..

ALLAH HAYIRLISI İLE GİDİP GELMEYİ NASİP ETSİN İNŞ İSMİNİ YAZARSAN HER ZAMAN DUALARIMDA OLURSUN OKUYAMAZSAN HİÇ ÜZÜLME BEN KALANINI BİTİRİRİM RABBİM ANNENE BABANA SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN TÜM ASKERLERİ VE SENİ ALLAHA EMANET OL

nesrin_77

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleyküm.
Allah ( cc ) binlerce razı olsun sizden.
Cenabı hak bütün asker, polis Vatan için canını ortaya koyan bütün kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.
Dualarımız her daim onlarla beraber. Benim kardeşimde askerde şuan hepsi bizim kardeşimiz.
Tüm şehidlerimize cenabı hak rahmet etsin ailelerine sabır versin inşallah.
Süresi ne kadar şuan okuyamıyorum ama her daim dualarımdalar.
Allah' a ( cc ) emanetler.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.

andelib

Kayıtlı Kullanıcı
ismim ahmed.. kardeşin ahmed..
hepinize selamün aleyküm...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
hadiyin arkadaşlar hatimlerinizi bekliyorum

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
sehhmm6.gif

Nasıl başlasam ne yazsam ..bu günlerde kelimeler kifeyetsiz,heceler boğazda yumru…gözlerim heran dolu dolu..biz burada yatağımızda yatıp sıcacık çorbamızı içerken onlar yani kınalı kuzular başka bir toprakta vatanları için çarpışıyor.belki siz bu yazıyı okurken bir kınalı kuzu daha taoprağa düşüyor.elbet kalmaz kanları yerde.bu dünyada olmadı mutlak ahrette.
kendinizi hiç şehit anası yerine koydunuz mu? Ya size gelseydi daha birkaç ay önce evlendiğiniz kocanızın şehadet haberi.yada nasıl anlatırdınız yavrunuza babasının bir daha gelmeyeceğini?ne kadar zor değimli.ama onlar vatan için verdiler vermekteler canlarını.
Siz hiç şehit evine gittiniz mi ? duvarın da asılı olan; o şehidin tabutunu sardıkları, uğruna can verdikleri al bayrağımız…şehit anası unutmaz kimse unutsun istemez…
Ben bir şehit anası tanıyorum şöyle demişti; haberi aldığımda tamam dedim, her şey bitti ne güneş, doğar ne ay çıkar…ne yemek yerim, ne uyurum ..tamam dünya durdu..ama oldu hepsi oldu da şuramda ki yara dağlanmadı.vatan sağolsun…

ARKADAŞLAR BU KADAR DUYARSIZ OLMAYIN :A
Şimdi düşünün her şehit haberinde o ananın yarası ne hale geliyor…ALLAH dayanma gücü versin.şehit yakını olmak zor ama çok onurludur… kimbilir kaç yiğit daha var gözünü kırpmadan bu vatan bu bayrak uğruna canlarını vermeye hazır?? Şehadet şerbeti ni tatmak nasip oldu onlara…. Rabbim geride kalanlara sabır versin….
Şimdi bu yazıyı okuduktan sonra bir düşünelim onların ardından ne yapıyoruz mesela namazdan sonra dua ederken aklınıza geliyorlarmı.Allahım şu an o karlı dağlarda, vatan bayrak toprak için savaş veren, kar soğuk demeden sırtlarında kilolarca ağırlık, yüreklerin de Allah aşkı vatan sevda sı adım adım ilerleyen, anaların kınalı kuzuları, babaların yiğitleri bu vatanın evlatları na güç kuvvet ver.yüklerini hafiflet, yollarını açık et.sen onları muzaffer eyle…ailelerine gönül ferahlığı ver…
Hz Allah yar ve yardımcıları olsun..
……… ALLAHA EMANET OLSUNLAR……..

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
30.cüzü ben alayım inşallah..Derslerimde yoğun zaten uzun zamandan beri eskisi gibi giremiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt