Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sayın Yusuf Rumuzlu Yöneticinin Dikkatine (1 Kullanıcı)

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem Yusuf beyefendi; Site yöneticilerinden olduğunuz için size bir konuyu danışmak istiyorum,lütfen merakımı mazur görünüz.gvtheogios rumuzlu bir üye Nuh tufanı ile ilgi konu ile ilgili bir mesaj gödermiş ve buna benzer bir kaç mesaja daha rastladık.Bu üyenin kullandığı lisanın ne olduğunu bile anlayamadık ve zannederimki hiç kimse ne söylediğini bile anlayamamıştır,acaba ne söylemek istiyor merak konusu olmuştur,bu konuda sitemizin yöneticisi olarak bize lütfeder bir bilgi verirseniz zatı âlinize müteşekkir oluruz.

Selam ve selametle kalınız.Saygılarımla.

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
zaten bazı üyelerr sırf 50 mesajlık sınırı doldurup link ve resim eklemek için uğraşıyolar. herkes görüyoda o kadar yönetici nası görmüyo bunları anlamıyorum. saçma sapan mesajlarla dolu heryer hergün şahit oluyorum.
illa yönetimin dikkatini konularla çekmeyelim. lütfen artık görün ilgilenin. bugün aynı eleştiriyi farklı konudada yaptım amaa kimi bulabilirsin ki

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın yöneticiler her gün Türkçe bilmedikleri halde konulara giren bu yabancılar kimdir mademki Türkçe bilmiyorlar nasıl konulara girebiliyorlar? amaçları nedir ne söylüyorlar? konuştuklar lisan bile belli değil.

Sitemiz aklı selim sahibi saygılı,sabırlı ve son derece kıymetli kişilerden oluşmaktadır.Lütfen bu konuya bir müdahle ediniz.

Saygılarımla.

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Son üyelere bir bakar mısınız? Aman aman.

büşra aslıhan

Kayıtlı Kullanıcı
son uyelerde ne var kardeşim ? bu arada evet nuh tufanyla ılgılı bı kardeşimiz bı soru sormus bunu bende gordum acızhane cevaplamaya calıstım ama soru ustune soru yagdı. bende acız kaldım en son soruya :(

berat05

Yönetici
ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu

Selamun Aleykum

Muhterem Yusuf beyefendi; Site yöneticilerinden olduğunuz için size bir konuyu danışmak istiyorum,lütfen merakımı mazur görünüz.gvtheogios rumuzlu bir üye Nuh tufanı ile ilgi konu ile ilgili bir mesaj gödermiş ve buna benzer bir kaç mesaja daha rastladık.Bu üyenin kullandığı lisanın ne olduğunu bile anlayamadık ve zannederimki hiç kimse ne söylediğini bile anlayamamıştır,acaba ne söylemek istiyor merak konusu olmuştur,bu konuda sitemizin yöneticisi olarak bize lütfeder bir bilgi verirseniz zatı âlinize müteşekkir oluruz.

Değerli büyüğümüz

Bu kişiler bir kaç gündür özellikle benim takibimde ve yönetimin haberi var.
Gereken ne ise yapılacaktır.Sizler paylaşımlarınıza devam ediniz..

Onların amacı sanırım biraz da dikkat çekmek....
Ve de dikkat çekecek kadar yazdılar...çoğu aynı kişi...bu yüzden onlara fırsat vermeden gördüğünüz yerde yönetime bildirin yeter...

Hayırlı paylaşımlar dilerim

Esselamu aleyküm

_YUSUF_

Yönetici
Selamun Aleykum

AleykümSelam ve rahmetullahi
Kulandıkları lisanları ne olduğu araştırmadım fakat kullandıkları lisanı anlamadığımız ortada ve dün bu şahıslardan 20 yakın üye olanın üyeliklerini sildim.İmza ve profllerinde reklam içerikli linkler mevcut.O nedenle amaçlarının reklam olduğu anlaşılıyor ama neden ısrarla üye olup tekrar mesaj yazdıkları sizler gibi bizim içinde merak konusudur.
Bu konuda benim yapacağım bu üyelerin üyeliklerini silmekten öteye gitmez.Eğer yapılacak faklı bir yöntem varsa oda Erkan kardeşimizin bilgisi dahilindedir ve kendisine bilgi aktarılmıştır.En kısa zamanda ilgilenecektir.
İlgi ve alakanıza teşekkür ederiz ve eleştiri yapan kardeşlerimizinde şunu bilmelerini istiyorum.
Bir problemle karşılaştığımızda elimizden gelen ne ise bunu yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz eğer birşeyler yapılmadığı izlenimi doğuyorsa ya bu problemin anlaşılmadığındandır yada yapacak yetkimizin olmadığındandır.Lütfen bunun bu şekilde anlaşılmasını bütün kardeşlerimizden istiyoruz
Selam ve dua ile

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
son uyelerde ne var kardeşim ? bu arada evet nuh tufanyla ılgılı bı kardeşimiz bı soru sormus bunu bende gordum acızhane cevaplamaya calıstım ama soru ustune soru yagdı. bende acız kaldım en son soruya :(

Son üyelerin çoğu hep Vietnamlı, nicklerinden belli oluyor. Ya bir kişi ya da herkes buraya saldırıyor.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
AleykümSelam ve rahmetullahi
Kulandıkları lisanları ne olduğu araştırmadım fakat kullandıkları lisanı anlamadığımız ortada ve dün bu şahıslardan 20 yakın üye olanın üyeliklerini sildim.İmza ve profllerinde reklam içerikli linkler mevcut.O nedenle amaçlarının reklam olduğu anlaşılıyor ama neden ısrarla üye olup tekrar mesaj yazdıkları sizler gibi bizim içinde merak konusudur.
Bu konuda benim yapacağım bu üyelerin üyeliklerini silmekten öteye gitmez.Eğer yapılacak faklı bir yöntem varsa oda Erkan kardeşimizin bilgisi dahilindedir ve kendisine bilgi aktarılmıştır.En kısa zamanda ilgilenecektir.
İlgi ve alakanıza teşekkür ederiz ve eleştiri yapan kardeşlerimizinde şunu bilmelerini istiyorum.
Bir problemle karşılaştığımızda elimizden gelen ne ise bunu yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz eğer birşeyler yapılmadığı izlenimi doğuyorsa ya bu problemin anlaşılmadığındandır yada yapacak yetkimizin olmadığındandır.Lütfen bunun bu şekilde anlaşılmasını bütün kardeşlerimizden istiyoruz
Selam ve dua ile

Selamun Aleyküm

Muhterem Yusuf beyefendi; Bizlere cevap vermek nezaketinde bulunduğunuz için zâtı âlinize müteşekkiriz,vermiş olduğunuz bilgi bizler için tatminkâr olmuştur,bizlerin bu konuda fevri davranışını mazur görünüz . Bütün korkumuz böyle güzide bir siteye kötü niyetli insanların zarar vermesidir,başka bir amacımız yoktur.

Allah'hu Teâlânın c.c Merhameti ve Selamı üzerinize olsun.Saygılarımla.

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı

Kardeşim bahse konu olan siz gibi değerli kardeşlerimiz değil.Nickleriyle kendilerini belli eden uzaylılar. :)

büşra aslıhan

Kayıtlı Kullanıcı
dogrudur kardeşim . zaten bana degıldır o cumlen bunu anlıyabılıyorum . ama bı garıp oldum . bende yenı katıldım ya o yuzden

büşra aslıhan

Kayıtlı Kullanıcı
evet aynen oyle özgürlü_zamanlar kardeşim . neysekı uzaylılar (forum)umuzu doldurmadan kurtulduk. :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt