Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sayın yakais'in dkkatine (1 Kullanıcı)

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selâmun Âleykum

Muhterem üstadım biraz önce tamamladığım hatmi şerifi çok yakın bir tarihde kaybettiğiniz muhterem anneniz hanımefendinin ruhuna bağışlanmak üzere bu yaşlı hafızdan bir bayram hediyesi olarak lütfen kabul buyurunuz,ve duasını yapmak üzere vekil olunuz.Kabri nur mekânı cennet olsun.

Selâm ve selâmetle kalınız.Saygılarımla.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Aleykum Selam...;Allah C.C.sizden razı olsun...Beni çok mutlu ettiniz...Annelerimizin mekanı Cennet olsun İnşallah...Selam ve saygılarımla.... efendim...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
bütün kaybettiğimiz annelerimize gitsin inşaallah Rabbin sevabını sizede kat kat yazsın AMİN

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selâmun Âleykum

Muhterem üstadım biraz önce tamamladığım hatmi şerifi çok yakın bir tarihde kaybettiğiniz muhterem anneniz hanımefendinin ruhuna bağışlanmak üzere bu yaşlı hafızdan bir bayram hediyesi olarak lütfen kabul buyurunuz,ve duasını yapmak üzere vekil olunuz.Kabri nur mekânı cennet olsun.

Selâm ve selâmetle kalınız.Saygılarımla.

Aleykümselam sitede en büyük benim diyordum bana arkadaş oldunuz memnun oldum :a18:

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun efendim.
Yakais kardeşim takrardan başınız sağolsun. Rabbim tüm annelerimizin mekanlarını cennet kabirlerini cennetten bir bahçe eylesin.
AMİN AMİN AMİN.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Biz aciz KUL'lar sevgi nedir ? En güzel sevgi nasıl olur bilemeyiz...
En güzel sevgi ile Allah C.C. na sevgimizi sunmak isteriz layığı ile sevgimizi sunamayız...
Kıvranır üzüntü ve acizlik içinde kıvranırız...
Galiba sevginin başlangıç noktasını düşünüp bir türlü aşka ulaşamayız...
Layığı ile...

Sevginin başlangıç noktası ANNE sevgisi olsa gerek...
Onu çok özler ve Acziyet içinde Allah C.C. 'dan ayağının altı CENNET olan Annemize Cennet arzu ederiz...
Rabbim nasip et ''C.C''....
Sana arz ederiz
...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Vefat etmiş... Allah C.C. 'nun emri ile ; yine Allah C.C. na teslim olmuş, tüm Annelerimize Rabbim C.C.; CENNET 'te Köşkler nasip etsin İNŞALLAH...Amin...
Allah C.C. sizlerden razı olsun ve sizlere sevgisini nasip etsin...
İnşallah....

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Bu güzel dua için ALLAH razı olsun kardeşim.
AMİN AMİN AMİN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt