Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sayın tsunami'nin dikkatine (1 Kullanıcı)

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem kardeşim 41 Yâsin tamamlanmış olup ikindi namazını müteakiben Camimizin cemaati'nin huzurunda Cahide'cik için Allah azze ve celle c.c Hazretlerinden acil şifalar taleb edilmiş ve yüce zatına yalvarılmıştır,Rabbim kabul buyursun ve tez zamanda Cahide kuluna şafi sıfatı ile tecelli buyursun.

Selam ve saygılarımla.Rabbi Rahim'e emanet olunuz.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim kabul etsin,
Allah razi olsun guzel insan, siz olmayinca bu dunyayi seyretmenin anlami olur Mu?
Rabbim sen boyle mi seversin? Eserini seyretmek mi istersin?
Sevenlerini görünce gönulden gulersin...Rabbim seyretmeyi ister daha ne istersin?
Bizde isteyelim o zaman duaya açilan ellere ne dersin?
Amin Allah kabul etsin...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem kardeşim 41 Yâsin tamamlanmış olup ikindi namazını müteakiben Camimizin cemaati'nin huzurunda Cahide'cik için Allah azze ve celle c.c Hazretlerinden acil şifalar taleb edilmiş ve yüce zatına yalvarılmıştır,Rabbim kabul buyursun ve tez zamanda Cahide kuluna şafi sıfatı ile tecelli buyursun.

Selamun aleykum sevgili buyugum yine beni cok duygulandirdiniz bunlari size yaptiran ve gonlunuzden merhameti eksik etmeyen Yaradana binlerce kez sukur olsun. İnanin cok minettarim duaniz icin rabbim sizden razi ve emin olsun. Sizler olmasaniz bizler nasil merhamet bulurduk bu fani dunyada .
Allah evlatlarinizi evlatlarinizin evlatlarini cehennem azabindan korusun. Rabbim sizlere saglik sirhat afiyet versin kabir azabi cektirmesin gunahlarinizi af dualarinizi kabul eylesin.Ahirette karsilastirsin bizleri insallah.selametle dua ile.....

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum sevgili buyugum yine beni cok duygulandirdiniz bunlari size yaptiran ve gonlunuzden merhameti eksik etmeyen Yaradana binlerce kez sukur olsun. İnanin cok minettarim duaniz icin rabbim sizden razi ve emin olsun. Sizler olmasaniz bizler nasil merhamet bulurduk bu fani dunyada .
Allah evlatlarinizi evlatlarinizin evlatlarini cehennem azabindan korusun. Rabbim sizlere saglik sirhat afiyet versin kabir azabi cektirmesin gunahlarinizi af dualarinizi kabul eylesin.Ahirette karsilastirsin bizleri insallah.selametle dua ile.....

[FONT=Comic Sans MS]canım rabbim kabul eder inşallah dualarımdasın sende unutma....[/FONT]

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

amin sayın büyüğümüz rabbim kabul etsin,selametle, ellerinizden öperim...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Sende benim duamdasin canim rabbim yar ve yardimcin olsun selametle dua ile...

sağol canım allah razı olsun,biliyorum dualarınızda beni de unutmadığınızı,yuvamın kurtulmasını en az benim kadar istediğinizi biliyorum.rabbim inşallah dualarımızı kabul buyurur.yarın gece yine dualarda buluşmak üzere...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem kardeşim hâşâ bizim ne haddimiz el öptürmek,biz Rabbimizin c.c aciz bir kuluyuz o kadar.

Selam ve saygılarımla.Rabbi Rahime emanet olunuz.

vealeyküm selam;
olur mu sizin gibi saygıdeğer büyüklerin elleri tabiki öpülür,sizlerden çok şey öğreniyoruz ve elinizden geldiğince hepimize yardım ediyorsunuz allah razı olsun sizde allaha emanet olun....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt