Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sayın leylâ -1 rumuzlu moderatörün dikkatine (1 Kullanıcı)

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selâmün âleyküm

Sayın kardeşim size 12.08. gününü mesaj gönderdim ve yarım kalan hatmi şerifinize 6.cüzden 28.cüze kadar okuyup size duası yapılmak üzere bildirdim.Ancak 4 gün oldu siz lütfedip bir bilgi vermediniz,oysa biz bildirdiğimiz cüzleri iki günde bitirdik.

Selâm ve saygı ile.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selâmün âleyküm

Sayın kardeşim size 12.08. gününü mesaj gönderdim ve yarım kalan hatmi şerifinize 6.cüzden 28.cüze kadar okuyup size duası yapılmak üzere bildirdim.Ancak 4 gün oldu siz lütfedip bir bilgi vermediniz,oysa biz bildirdiğimiz cüzleri iki günde bitirdik.

Selâm ve saygı ile.

Selam ve selametle kalınız.Saygılarımla.
Aleyküm Selam muhterem amcam ALLAH binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her bir harfince her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Size mesaj yazmıştım hatim bölümünde siz görmediniz herhalde ben bana mesaj yazan bütün kardeşlerime konularımda duaya katılan bütün kardeşlerime elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum ama bir yanlışlık olmıuş bende kaç gündür siteye girmedim evde internetimiz bozuk olduğu için kız kardeşim geldi onun laptopundan bugün yazıyorum ben bilerek haber vermemezlik yapmadım:(
Beni ne kadar mutlu ettiniz anlatamam Allah'ta sizi bir ömür boyu mutlu etsin sizleri darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Şu zor duruımda olan leyla kardeşiniz içinde dua ederseniz çok memnun olacak öyle bir sıkıntının içine düştüm ki çıkamıyorum maalesef Allah beterin beterinden korusun Alalh'ın verdiğinme vereceğeine kendinden gelene sonuz şükürler olsun.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak her iki dünyada duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin ALLAH.
ALLAH'ım biz dua etmesini bilmiyoruz peygamber Efendimiz senden ne istediyse bizde onu istiyoruz neyden sakındıysa bizde ondan sakınıyoruz bizleri affedip ellerimizi dargahından boş çevirmeyi gönül muradlarımızı dualarımızı kabul edip bizleri hidayete erdirmek nasip et Yarabbim!. Bütün kötülüklerden bizleri koru doğru yoldan bizleri ayırma Yarabbim doğru yoldan ayrılanları hidayete erdirmek nasip et Rabbim.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı günler.Saygılarımı sunarım bende selametle kalınız.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt