Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sayın Harun Yahya Her Akşam Canlı Yayında (1 Kullanıcı)

ahmetsecer

Kayıtlı Kullanıcı
Sayın Harun Yahya her akşam canlı yayında değişik kanallarda izleyenlerin sorularını cevaplandırmaktadır. Kendisinin röportajlarını bu linkten takip edebilirsiniz.

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Soruları cevaplarken diyorki; Yahudiler bizim kardeşlerimiz dir,ben onları aynı kardeşim gibi çok seviyorum,ehli kitap dırlar ve bizim iman bakımından kardeşlerimizdirler,müslümanlarla yahudiler kardeştir diyor...
Birisi bana dese böyle dedi diye yalanlardım ama kendi ağzından duydum,video sunu izleyecek arkadaşlar dediklerine şaşıracaksınız...
İsraile atom bombası atanın gök kubbeyi başına geçiririz diyor ,Hayatı komedi bunun...
Bundan sonra Adnan Oktar ağzı ile kuş tutsa gözümde zerre kadar değeri yoktur...

Ayrıca geçen gün bir konuda mehdiliği mevzusunda birşeyler yazmıştım kendisine mehdiyim demiyor dediğini bir röpörtajında duyduğumu söylemiştim,ancak bu video da da diyor ki mehdinin görevi geldiği zaman silahları ortadan kaldırmak olacaktır bizimde görevimiz silahları ortadan kaldırmaktır diyerek kendisine aleni mehdilik işaret ediyor...

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
doğru söylemiş yahudiler onun kardeşi..Bir yahudi bir yahudinin kardeşi olması çok normal birşeydir.

Cihat-82

Kayıtlı Kullanıcı
Soruları cevaplarken diyorki; Yahudiler bizim kardeşlerimiz dir,ben onları aynı kardeşim gibi çok seviyorum,ehli kitap dırlar ve bizim iman bakımından kardeşlerimizdirler,müslümanlarla yahudiler kardeştir diyor...
Birisi bana dese böyle dedi diye yalanlardım ama kendi ağzından duydum,video sunu izleyecek arkadaşlar dediklerine şaşıracaksınız...
İsraile atom bombası atanın gök kubbeyi başına geçiririz diyor ,Hayatı komedi bunun...
Bundan sonra Adnan Oktar ağzı ile kuş tutsa gözümde zerre kadar değeri yoktur...

Ayrıca geçen gün bir konuda mehdiliği mevzusunda birşeyler yazmıştım kendisine mehdiyim demiyor dediğini bir röpörtajında duyduğumu söylemiştim,ancak bu video da da diyor ki mehdinin görevi geldiği zaman silahları ortadan kaldırmak olacaktır bizimde görevimiz silahları ortadan kaldırmaktır diyerek kendisine aleni mehdilik işaret ediyor...

Kaldı ki söz konusu röportajında, kendisinin mehdi olmadığını fakat mehdinin çoğu özelliğini taşıdığını söylemiştir. Ayrıca "mehdi çıkıp da ben mehdiyim demeyecektir" diyerek adeta "bakın bende bu kadar benzer özellikler var, gerisini siz düşünün" gibi bir yaklaşımla insanları etkilemeye çalışıyor ve aklınca kendisini işaret ediyor.

Konuyu açan kardeşimizin samimiyetinden kesinlikle şüphem yok. Fakat daha önce birçok kez tartışma çıkaran bir şahsiyet hakkında sürekli yeni konular açılması, geçmiş tartışmaları tetikleyebilir. Lütfen biraz daha hassas davranalım. Yeni konular açarken insanların bam tellerine basmamaya gayret edelim.

Selam ve dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt