Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sayın _Mavi'nin Dikkatine (1 Kullanıcı)

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın Mavi kardeşimiz Bu kutlu gecenin İhyası için Gurubumuzca yapılan Kur'an Ziyafetinde Hafız kardeşlerimiz sizin Şifa bekleyen Muhterem Anneniz hanımefendi içinde bir hatim indirmişler ve çok kıymetli İslam hocamız tarafından gurubumuzun Tekbir ve amin sesleriyle topluca duası yapılmış Anneniz hanımefendiye Yüceler Yücesi Rabbimiz'in cc. bir an önce şâfi sıfatıyla tecellisi ve her türlü hastalıktan şifaya kavuşması için yalvarılmış ve arzda bulunulmuştur.

Kandiliniz Mübarek olsun Ömrünüz hayırlarla dolsun,

Gurubumuzun selam ve saygılarını arz ederiz.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın Mavi kardeşimiz Bu kutlu gecenin İhyası için Gurubumuzca yapılan Kur'an Ziyafetinde Hafız kardeşlerimiz sizin Şifa bekleyen Muhterem Anneniz hanımefendi içinde bir hatim indirmişler ve çok kıymetli İslam hocamız tarafından gurubumuzun Tekbir ve amin sesleriyle topluca duası yapılmış Anneniz hanımefendiye Yüceler Yücesi Rabbimiz'in cc. bir an önce şâfi sıfatıyla tecellisi ve her türlü hastalıktan şifaya kavuşması için yalvarılmış ve arzda bulunulmuştur.

Kandiliniz Mübarek olsun Ömrünüz hayırlarla dolsun,

Gurubumuzun selam ve saygılarını arz ederiz.
ve aleykum selam olsun merhum hocamin kiymetli incileri

oncelikle bu mubarek aylarda ve bu mubarek gecede rabbim gonlunuzde bu dunya ve ahirete yonelik ne muradiniz varsa nasip eylesin bu gecenin hayri uzerinize olsun kiymetli abim eger izniniz olursa bu mesajinizi aynen kopyalayip kardesimizin gorecegi sayfaya koymak isterim kardesimiz annesi icin edilen dualari ve niyetine indirdiginiz hatimden haberdar olur....selametle dua ile....

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Sayın Kardeşimiz siz nasıl uygun görürseniz,öyle yapınız müsade ne demek elbetteki sizin yaptığınız en doğrusudur.

Selam ve saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Sayın Kardeşimiz siz nasıl uygun görürseniz,öyle yapınız müsade ne demek elbetteki sizin yaptığınız en doğrusudur.

Selam ve saygılarımızla.

hakkini helal et abim kardesimiz haberdar olsun diye boyle yaptim ekledim onun gorecegi sayfaya ne kadar mutluyum merhum hocamin ve sizlerin dualarinda anildigim icin inanin cok memnun ve hosnutum rabbim ahirette ve dunyada sizleride hosnut eylesin peygamber efendimiz sav komsu eylesin razi oldugu salih kullarindan eylesin selametle dua ile.............

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
hakkini helal et abim kardesimiz haberdar olsun diye boyle yaptim ekledim onun gorecegi sayfaya ne kadar mutluyum merhum hocamin ve sizlerin dualarinda anildigim icin inanin cok memnun ve hosnutum rabbim ahirette ve dunyada sizleride hosnut eylesin peygamber efendimiz sav komsu eylesin razi oldugu salih kullarindan eylesin selametle dua ile.............

Selamun Aleykum

Çok kıymetli kardeşimiz bu gece sabah namazına kadar devam edecek olan Kur'an ziyafetimizin teheccüd namazı için verileceği ara duasında ve sabah tan yeri ağırırken yapılacak dualarda sizin sevimli kızınız ve ailenizin saadet ve selameti içinde yine İslam hocamızın imametinde hafız gurubumuz tam kadro ile duada bulunacaktır.Hocamızın vefalı dostu olan siz kıymetli kardeşimiz için her gün hocamızın notlarından öğrendiğimiz asıl isminizle duada bulunulmaktadır.

Allah cc. Yuvanızı sevinçlerle doldursun,Selam ve saygılarımızla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Çok kıymetli kardeşimiz bu gece sabah namazına kadar devam edecek olan Kur'an ziyafetimizin teheccüd namazı için verileceği ara duasında ve sabah tan yeri ağırırken yapılacak dualarda sizin sevimli kızınız ve ailenizin saadet ve selameti içinde yine İslam hocamızın imametinde hafız gurubumuz tam kadro ile duada bulunacaktır.Hocamızın vefalı dostu olan siz kıymetli kardeşimiz için her gün hocamızın notlarından öğrendiğimiz asıl isminizle duada bulunulmaktadır.

Allah cc. Yuvanızı sevinçlerle doldursun,Selam ve saygılarımızla.
ve aleykum selam merhum hocamin kokusu dunyayi saran gulleri

sizlerde her namazdan sonra dualarimdasiniz ALLAH RAZI OLSUN hepinizden bendeki vefa degil hocamizi ve sizleri tanidiktan ve yaptiklarinizi gordukten sonra sahsima ettiginiz dualariniza amin...amin....amin...diyorum ALLAH kabul etsin selametle dua ile.........

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt