Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Şaşıracaksınız!!! (1 Kullanıcı)

gulmelekgul

Kayıtlı Kullanıcı
Aşağıdaki linke tıklayın ve aklınızdan bir sayı tutun sonra bu tuttuğunuz sayıyı onluk birliğine ayırıp toplayın çıkan sayıyı ilk tuttuğunuz sayıdan çıkarın kalan sayının karşısındaki sembole bakıp küreyi tıklayın.
ÖRNEK:64=6+4=10 64-10=54
http://img20.imageshack.us/img20/5718/psychic2tl.swf

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
bu nedir ya şok oldum devamlı deniyorum hepsini biliyor..acaba mantığı nedir bunun?? selam ve dua ile..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
bir anlasam ne oldugunu

sayı tutmadan rast gele yaptım yine çıktı :)

mause ye duyarlı o şekiller..;) duyarlı degilmiş gibi duruyor ..

teşekkürler selam ve dua ile

gulmelekgul

Kayıtlı Kullanıcı
bir anlasam ne oldugunu

sayı tutmadan rast gele yaptım yine çıktı :)

mause ye duyarlı o şekiller..;) duyarlı degilmiş gibi duruyor ..

teşekkürler selam ve dua ile

Merhaba kardeşim Allah razı olsun.Mause duyarlı değil ben denedim.Bu arada yazılarını şiirlerini severek okuyorum bende sana katılımların için teşekkür ediyorum.

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..

çok basit bir oyun yapıyor size

aklınızan hangi sayıyı tutarsanız tutun rakamlarını kendi arasında toplayıp sayıdan çıkardığınızda hep dokuz ve dokuzun katlarına ulaşırsınız... 9,,18,,27,,vs..dokuzun katlarından başka bi sonuç çıkmaz...

sembol şemasında ki 9 ve katlarında ki sembollerde hep aynı zaten... yani 9'un karşısındaki sembol ne ise 18 de o var 27 de o var..
siz işlemi yapıp küreye tıkladığınızda size dokuzun katlarında olan sembolü gösteriyor.. ve işlemi her tekrarladığınızda sembol şemasında ki sembollerin yerini değiştiriyor...hadise bu.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamün aleyküm..

aklınızan hangi sayıyı tutarsanız tutun rakamlarını kendi arasında toplayıp sayıdan çıkardığınızda hep dokuz ve dokuzun katlarına ulaşırsınız... 9,,18,,27,,vs..dokuzun katlarından başka bi sonuç çıkmaz...

sembol şemasında ki 9 ve katlarında ki senbollerde aynı zaten yani 9'un karşısındaki sembol ne ise 18 de o var 27 de o var..
siz işlemi yapıp küreye tıkladığınızda size dokuzun katlarında olan sembolü österiyor.. ve işlemi her tekrarladığınızda sembol şemasında ki sembollerin yerini değiştiriyor...hadise bu.

maşaALLAH :)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..

sembol şemasında ki 9 ve katlarında ki sembollerde hep aynı zaten... yani 9'un karşısındaki sembol ne ise 18 de o var 27 de o var..
siz işlemi yapıp küreye tıkladığınızda size dokuzun katlarında olan sembolü gösteriyor.. ve işlemi her tekrarladığınızda sembol şemasında ki sembollerin yerini değiştiriyor...hadise bu.
yakup bey kardeşim bakmadım ama bakmış kadar oldum.yanıtınıza şaşırdım.:)maşallah.dua ile kalın.geceniz mübarek ola....

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. anlamadimki neyin nesi nasil oynanir...........

sinemcalis_86

Kayıtlı Kullanıcı
ben malesef ne olduğunu anlayamadım ALLAHIN selamı üzerinize olsun

cihat52.5

Kayıtlı Kullanıcı
çok sasırtıcı ishakyakup kardesım zaten acıklamıs ve cokta mantıklı

Ay_Işığı

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..

harikasın aynen öle oluyo :)

1ulviye

Kayıtlı Kullanıcı
çok şaşıracaksınızın sırrı

çok şaşıracaksınızın sırrı

her iki basamaklı sayıdan kendi rakamlarının toplamı çıkarılldığında her zaman 9 un katıdır.işte bu yüzden küre cevapları biliyor
örnek: 79 7+9=16 79-16=63 yani 9,18,27,36.....99 olan sayıların karşısında ki simgeler hepsi aynı ve küre onu gösteriyor. :a42::a39:

tubae

Kayıtlı Kullanıcı
Bende bısey anlamadım

havva362

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.samsundayasamak.tr.gg
bu konu beni fazlasıyla aşar....
zeka oyunları hiç bana göre değil
sonra derecemi öğrenip kötü oluyorum
iyisimi hiç bulaşmamak :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler