Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şaşiracaksiniz (1 Kullanıcı)

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
inanamiyorum yaa yilan adammi yutmus yani??? gerçi Rabbim ol derse aninda olur ama gerçekten çok sasirtici selam ve dua ile..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Inanmiyorum
şok Oldum Bu Ne Oyle
Allah Bizleri Korusun Amin

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kızma abla ama ben hiç şaşırmadım bunun gibi bir çok resime baktım video izledim bunlar olabilecek şeyler hatta bir yılan timsahı yutmaya çalışmıştı ve derisi yırtılmıştı. Hayırlı cumalar.

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
ayy çok tuhaf inanamıyorum. rabbim ne büyüksün sen sonumuzu hayır eyle. aminn

zeymes

Kayıtlı Kullanıcı
çok ilginç veçok şaşırdım,duymuştum ama görmemiştim .ALLAH bizi bu tür hayvanlardan uzak tutsun hem bu dünyada hem öbür dünyada amin zeynep

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleküm kardeşlerim. Yılanın büyüklüğüne bakıcak olursak bu hiç de şaşırılacak bişeye benzemiyor(piton). Birde şu gerçek var ki en vahşi diye adlandırdığımız hayvanlar bile kendilerini tehdit unsuru yoksa saldırmaz, yutmaz. Diyelim ki bu insan bu hayvan için bir tehdit unsuru oluşturmuş ve hayvan kendisine ilham edilen savunma mekanizmasını kullanarak aç bedenini doyurmuş. O an yiyeceği aynı boyutlarda başka bir hayvan olsa idi yine aynı şeyi yapardı. Selametle kalın. Saygılarımla.

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
çok ilğinç .yılan bedeni parçamadan bir tek parçada yutmuş buna benzer bir olayı bir belgesel proogramında izlemiştim..rabbim muhafa eylesin cümlemizi.rabbim ne kadarda iğrenç ve ürkütücüde gelse yılan ve sürüngen hayvanlardan hem tiksiniyor hemde korkuyoruum. bu bir solucan dahi olsa.rabbbim bir şeyi sebepsiz yaratmaz. emegine yüreğine sağlık. allah razı olsun.

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
dişi olsa idi eminim parçalardı ama ne yazıkkı sürüngenlerin dişi yok. :) İnsan böyle şeyleri görünce dehşete kapılmadan edemiyor. Selametle kalın.

bir mekke aşığı

Kayıtlı Kullanıcı
çok korkutucu ALLAH C.C bizlere dünyada ve ahirette hayırlar versin. ALLAHU EKBER

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt