SARMA BÖREK
3 Ad.Yufka
250 Gr. Margarin
500 Gr.Beyaz Peynir
1 Yumurta Sarisi-Maydanoz
Yufkalari erimis margarinle yaglayip üstüste koyun, 20 ücgene bölün. Beyaz peyniri ezip kiyilmis maydanozla karistirin. Ücgenlerin genis kisimlarina bu harci koyup yanlarini kapatmadan rulo seklinde sarin. Buzdolabinda 2 gün bekletin. Pisirmeden önce bir tencereye alin, üzerini kapatacak kadar su ekleyin, 2 saat bekletin.Yaglanmis tepsiye dizin, üzerlerine yumurta sarisi sürün, 200 dereceye isitilmis firinda pisirin
3 Ad.Yufka
250 Gr. Margarin
500 Gr.Beyaz Peynir
1 Yumurta Sarisi-Maydanoz
Yufkalari erimis margarinle yaglayip üstüste koyun, 20 ücgene bölün. Beyaz peyniri ezip kiyilmis maydanozla karistirin. Ücgenlerin genis kisimlarina bu harci koyup yanlarini kapatmadan rulo seklinde sarin. Buzdolabinda 2 gün bekletin. Pisirmeden önce bir tencereye alin, üzerini kapatacak kadar su ekleyin, 2 saat bekletin.Yaglanmis tepsiye dizin, üzerlerine yumurta sarisi sürün, 200 dereceye isitilmis firinda pisirin