Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sansürsüz İsrail Vahşeti! +18 (2 Kullanıcı)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
[flash]http://www.liveleak.com/e/3b3_1230864719[/flash]

İşte İsrail'in çocuk ve kadın ayrımı yapmadan her yaştan Filistinli'yi vurduğu o vahşet anları...

videoyu paylaşma noktasında kararsız kaldık..
yüregmiz ançak bir kere izleye bildi..

Kalbini uzak tut taşların başından...

Taş ol. Kalbini sök ve al bizimkilere benzeyen bağrından.

Al , o çaresiz çocukların attığı taşlardan birini de kalbinin yerine koy.

Def ol yeryüzünden, ufalanıp toz ol!

Çek o utanç heykeli yüzünü aynalarımızdan.

Bizimkini andıran, "insan" sanılan, kokuşmuş cesedinin içinden kaç.

Yok ol!

Senin taş kalbinden merhamet umanlar taş olsun. Senin alev kesilmiş dudağının ateşkesine inananlar ateş olsun. Çekil aramızdan.. .

Uzak dur göğümüzden. Al ,o tedavülden kalkmış "insan"lığını. Al, o taşları utandıran kalbini de, git, göğsündeki taşınla, soyunu da utandıran kahrolası "insan"lığınla cehenneme yakıt ol!

İçim serinliyor ilk defa cehennemin varlığından. Haykırdım kaç kere:

"Seni seviyorum cehennem..." Sayende.. Sayende. Senin sayende...

Senai Demirci

nuurdan

Kayıtlı Kullanıcı
yüce rabim haklarını bırakmasın... böyle vijdansızlık olurmu insanın içini yakıyor bu görüntüler

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com
RAHMAN bizleri affeylesin bu zulum nereye kadar sürecek nezaman uyanacağiz bu kardeşlerimizin haklarını nasıl ödeyeceğiz ...birgün bizede sira gelecek...
ALLAH adalet sahibidir en iyisini en doğrusunu o bilir bu zulmu bizden daha iyi görüyo,bizleride bu zulumle imtihan ediyor

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Israili lanetliyorum :(

Israili lanetliyorum :(

Ağlayın, Su Yükselsin; Belki Kurtulur Gemi

belkilere,dualara ve kararmış kalplerin acımasına kaldı kurtuluş.
video içler acıtan görüntülerle dolu ben de toplam 3 dk izleyebildim.
KAHROLSUN İSRAİL,KAHROLSUN AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ VE İNSAFA GELSİN SESSİZ KALAN ORTADOĞU

ismaile

Kayıtlı Kullanıcı
Allah israilin belasını versin bunları yapan insan olamaz

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
KAHROLSUN İSRAİL,KAHROLSUN AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ VE İNSAFA GELSİN SESSİZ KALAN ORTADOĞU

tüm kardeslerime kalbi duygularla katiliyorum eyyyy almelerin rabbi sana havale ediyorum onlarin cezasini en iyi sen verebilirsin...

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
İnsanın yüreği dayanmıyor.. Allahım bizim ellerimizle israili kahret..Ne olur sana yalvarıyorum....

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
sözün bittigi an....

Ağlayın, Su Yükselsin; Belki Kurtulur Gemi

Bizi Soracak Olursanız Biz Çok ÖFKELİYİZ..

[flash]http://www.youtube.com/v/pjIA51WSe1U&hl=en&fs=1[/flash]

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
inanın izleyemiyorum, yüreğim dayanmıyor.. Benim izleyemediğim bu görüntüleri onların yaşaması beni mahvediyor.. Hep dualarımdalar...

Kaan Erdem

Yönetici
Selamünaleyküm değerli kardeşimiz;

Bu konu hakkında yazılı ve görsel basında,sanal ortam da bir çok sitelerde inanılmaz bir hummalı çalışma başlatıldı.

Ne kadar yararlı ve samimiyet içeriyor tartışılır.Bu konu üzerinden kişi yada kişiler veyahut her ne ise artık kim kendi adına,kendi alanı için samimiyetsizce prim yapmaya çalışıyorsa elbetteki inşaALLAH hesabı ve vebali ahır olacaktır.

Gördüğüm ve iştirak etmeye çalıştığım bir çok yerde hiç bir şey lafta kalmamış ortada icraat var,derinden yanan yürekler,kahırdan kan çanağına dönmüş gözler dillerden dökülen kalpten mevla rızası için söylenen dualar var.Evet dediğim gibi ortada icraat var.

Şöyle hepimiz kendimize sorduğumuzda darda,zorda,zulüm altında olan kardeşlerimize ne yaptık diye umar ve ümid ederim ki ALLAH celle celaluh rızası için diyecek çok icraatimiz olur / olacaktır.

Yoksa bizler el şaklattık mı?Alkış tuttuk mu?Kuru kuru meydanlara döküldük mü?Forumlara yüzlerce konu açarak,mesaj yazarak katıldık mı?İmza kampanyalarına imza attık mı?Vs..Diye sorulduğunda bu yapılanlar fayda sağlamayacak kanısındayım.

ALLAH celle celaluh dilde değilde kalpte yaşayanlardan eylesin cümlemizi...Selametle kalınız kardeşimiz...

belkis_kitlik

Kayıtlı Kullanıcı
Bu nasil bir insanlik, o aciyi bizde yasiyor olabilirdik cünkü biz secmedik nerde dogacagimiz, Allah belalarini versin demiyorum cünkü Allah bela vermez seytanindan bulsunlar, onlari Allaha havale ediyorum dahada diyecek kelime bulamiyorum..

hislerimm

Kayıtlı Kullanıcı
aminenur; sözün bittigi an....

kardeşimizin dediği gibi sözün bittiği an
bende izleyemedim ALLAH yardımcıları olsun diyecek bişey yok
DUA dan başka...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com

Bu konu hakkında yazılı ve görsel basında,sanal ortam da bir çok sitelerde inanılmaz bir hummalı çalışma başlatıldı.

Ne kadar yararlı ve samimiyet içeriyor tartışılır.Bu konu üzerinden kişi yada kişiler veyahut her ne ise artık kim kendi adına,kendi alanı için samimiyetsizce prim yapmaya çalışıyorsa elbetteki inşaALLAH hesabı ve vebali ahır olacaktır.

Gördüğüm ve iştirak etmeye çalıştığım bir çok yerde hiç bir şey lafta kalmamış ortada icraat var,derinden yanan yürekler,kahırdan kan çanağına dönmüş gözler dillerden dökülen kalpten mevla rızası için söylenen dualar var.Evet dediğim gibi ortada icraat var.

Şöyle hepimiz kendimize sorduğumuzda darda,zorda,zulüm altında olan kardeşlerimize ne yaptık diye umar ve ümid ederim ki ALLAH celle celaluh rızası için diyecek çok icraatimiz olur / olacaktır.

Yoksa bizler el şaklattık mı?Alkış tuttuk mu?Kuru kuru meydanlara döküldük mü?Forumlara yüzlerce konu açarak,mesaj yazarak katıldık mı?İmza kampanyalarına imza attık mı?Vs..Diye sorulduğunda bu yapılanlar fayda sağlamayacak kanısındayım.

ALLAH celle celaluh dilde değilde kalpte yaşayanlardan eylesin cümlemizi...Selametle kalınız kardeşimiz...

aleykum selam degerli kardeşim .. sizinle aynı fikirdeyim... bir haftadır dogru düzgün gülümsemiyorum bile.. yavan herşey .. çaresiz kalmamızın... söylediklerimiz yaptıklarımızın yapmayı planladıklarımızın bizim bize söyledigimiz en gerçekçi yalanlar kuru avuntular oldugunu biliyoruz ..bunun vicdan azabı utancı .. ilk gün nasılsa şuan da öyle.. mevcut bizde.. ama elden birşey gelmiyor...

dünya bir girdap olmuş ..büyük bir hızla dönüyor...dipsiz bir kuyu oluyor.......
indirmiş maskesini dünya.. gerçek yüzünü görüyorum
zifiri karanlık .. bakıyorum bende karanlığım... en yalancı en vefasız...benim en riyakar.. en günahkar......

çığlık sesleri geliyor .. bebek sesleri ağıtlar geliyor .. ben duymak istemiyorum .. kapatıyorum kulaklarımı ....
bu sefer gözlerimin önüne geliyor mavi emzikli bir bebek kurşunlanmış .. kollar bacaklar .. parçalanmış cesetler düşüyor önüme.. görmek istemiyorum kapatıyorum gözlerimi ..
çöküyorum dizlerimim üzerine olduğum yere ellerim baglı

daha önce yazdıgım konuyla ilgili cevabı unanç vefasızlık sözlerimi yinelemek istedim kardeşim...

gerçektende kapatıyorum gözlerimi ..videoyu eklemeyi düşünmesem baştan sona izleyemezdim bile haber izlemiyorum.. yani aslında vicdanımı rahatsız edecek beni gerçekten kahredecek .. kardeş olarak yanacak yakılacak .. durumlardan KAÇIYORUM.. başka çarem varmı ... yok işlte bu en acısı yok !!! keşke olsa ... belki vardır buda gerçekçi bir yalanım belki kendime ..

rabbim /bana/bizlere insaf merhamet nasip etsin... kardeşlerim hakklarını helal etsinler... hesab gününde .. sıralayacagım sudan bahanelerim den biri olur bunlar... belki!!!!!.........

teşekkürler kardeşim aydınlatıcı ikaz edici yorumunuz için ...
selam ve dua ile

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
Muhakkak ölecekler... Zalimler...

Muhakkak ölecekler... Zalimler...

Allahü teala vefat eden din kardeşlerimize rahmet, yaralılara şifa , geride kalanlara sabır ve selamet ihsan eylesin. Dini islam uğrunda hakkıyla mücadele eden din kardeşlerimizede yardım eylesin...

Enes_Bilal

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH cc. kahretsin onları inşallah...Dualarımız filistinli kardeşlerimizle...

armour

Kayıtlı Kullanıcı
ilk başladığı gün bu zülüm ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM DEMİŞTİM ama bu zalimlere dünyada cehennemi yarat YA RABBEL ALEMİN diyorum şimdi ellerimiz semada yalvaralım mevlaya allahım kardeşlerimize senden başkası yardım edemez sen yardım et YARABBİ!!! dualarımız kardeşlerimize yürekten aminlerle DUA İLE...........

Young Muslim

Kayıtlı Kullanıcı
EY RAHMAN RAHİM VE KAHHAR OLAN ALLAH' ım..
AZAD ET EBABİL KUŞLARINI
AZAD ET EBABİL KUŞLARINI
AZAD ET ABABİL KUŞLARINI
EY ALLAH' ım sahibi olduğun mübarek ESMA- ül HÜSNA ŞEREFİ HÜRMETİNE
AZAD ET EBABİL KUŞLARINI
BEDİR' de İNEN MELEKLERİNİ GÖNDER KARDEŞLERİMİZİN YARDIMINA..
ÇÜNKÜ SENDEN BAŞKA KİMSE YARDIM EDEMEZ FİLİSTİNE GAZZEYE
Amin Amin Amin BİRAHMETİKE YA ERHAMERRAHİMİN..
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMEDİN KAD DAKAD HİYLETİY EDRİKNİY YA RESULALLAH....

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküme selam kardeşim.evet bütün sitelerde hummalı bir çalışma var ama bizim sitemizin vermiş olduğu tepki biraz cılız kaldı malesef.bir çok site de anasayfa karartılıyor....vs..sanalda yapabileceğimiz bu kadar...siteyi yahudisi,siyonisti, kemalisti de takip ediyor..hiç konu açmamak nasıl olurdu acaba.üzüntümü dile getirmeye çalışsam sayfalar yetmez Allah (c.c )herşeyi bilen ve görendir..
ben bu vahşet yaşanırken,kardeşlerimiz kan ağlarken sitedeki fıkra ve bilmece,yemek bölümünün geçici kapatılmasını beklerdim yönetimden.inşallah önerimiz ciddiye alınır.

500 yakın şehit verdik vermeye devam ediyoruz ,soykırım yapılıyor ama yemek tarifleri ,çay keyfi muhabbetler..oh maşallah...
YAHU NE İŞTAH VARMIŞ ..

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
aleyküme selam kardeşim.evet bütün sitelerde hummalı bir çalışma var ama bizim sitemizin vermiş olduğu tepki biraz cılız kaldı malesef.bir çok site de anasayfa karartılıyor....vs..sanalda yapabileceğimiz bu kadar...siteyi yahudisi,siyonisti, kemalisti de takip ediyor..hiç konu açmamak nasıl olurdu acaba.üzüntümü dile getirmeye çalışsam sayfalar yetmez Allah (c.c )herşeyi bilen ve görendir..
ben bu vahşet yaşanırken,kardeşlerimiz kan ağlarken sitedeki fıkra ve bilmece,yemek bölümünün geçici kapatılmasını beklerdim yönetimden.inşallah önerimiz ciddiye alınır.

500 yakın şehit verdik vermeye devam ediyoruz ,soykırım yapılıyor ama yemek tarifleri ,çay keyfi muhabbetler..oh maşallah...
YAHU NE İŞTAH VARMIŞ ..

Allahcc razı olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt