Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sanki bir şey eksik gibi!!! (1 Kullanıcı)

KIRAY

Kayıtlı Kullanıcı
Madem ki dert köşesi derman veren ALLAH dertlerimize çare de verecektir.

sıkıntımla başınızı ağrıtıcam ama hakkınızı helal edin.

2002 yılından bu yana namaz kılıyorum çok şükür. öncesini söylemeyeyim hiç.hiç kimse baskı yapmadı. ailem öyle çok dindar değildir.namaz kılan arkadaşım da yoktu.hepsi kendi dünyasındaydı.

bilmiyorum birden kılmak geldi içimden ve başladım ve 6 yıl oldu çok şükür devam ediyorum.bu 6 yıl boyunca da hiç bir kimseyle cami dışında oturup sohbete katılmadım.hep kendi dünyamda yaşadım. bir ara çok rahatsızlandım.su ile ilgili vesvevem oldu ve 3 yıl sürdü.psikolojik destek aldım. Rabbim nasip etti iyileştim. ama çok sıkıldım o dönem.

yalnızlığı yaşamak vardır ya onu yaşıyorum şu an.içimde söylenmeyi bekleyen binlerce cümle var. ama bir taraftanda öylesine açım ki binlerce cümle dinleyebilirim.

bazen nefsime uyup pişman olacak şeyler yapıyorum. öyle pişman oluyorum ki içim parçalanıyor.ismime ibadetlerime yakışmıyor.kurtulmak için çalışıyorum.İnşallah kurtulucam.inanıyorum.

nişanlıyım.nişamlımda namaz kılıyor.onun sevgisi merhameti çok iyi geliyor..ama insan etrafında allah için yaşayan insanları görmek istiyor.konuşmak,öğrenmek istiyor. anlatamıyorum belki de.ama sanki bir şeyler eksik içimde.

buraya yazmamdakİ sebeb ise dediğim gibi anlatacak bir dostum bile yok. ondan dertleşmek istedim.ve yeni öğrendğim bir duayla sözlerimi bitireyim

ALLAHIM, BİZE SENİ SEVMEYİ,SENİ SEVENİ SEVMEYİ,SENİN SEVDİĞİN KULLARININ İŞLEDİKLERİ SAHİL AMELLERİ İŞLEMEYİ İLHAM ET. AMİN.

Hakkınızı helal edin...

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
doğru söylüyorsun arkadaşım insan çevresinde kendini ALLAH mC.C.LEYE ADAMIŞ KİŞİLER GÖRMEK İSTİYOR AMA BENİM ÇEVREMDE ÇOK AZ BEN BİLDİĞİM KADARIYLA ANLATIYORUM AMA DİNLEYEN VARDA UYGULAYAN YOK.BUDA BENİ ÇOK ÜZÜYOR.BEN BİŞEYLERİ DOĞRU YAPMAYA ÇALIŞTIKÇADA SENİN PSİKOLOJİN BOZULDU BÖYLE FAZLA KAPTIRIRSAN DELİRİRSİN,AMA SENDE OLAYI ÇOK ABARTIYORSUN GİBİ LAFLARI ÇOK DUYUYORUM SON DÖNEMLERDE.. AH KEŞKE ALLAH AŞKI PEYGAMBER AŞKI BENİ DELİRTSEDE MECNUNA DÖNSEM ACABA KAÇ KİŞİYE NASİP OLUR BU.İNŞALLAH BU DOĞRU OLAN YOLDAN RABBİM BİZİ AYIRMAZ SELAMETLE...

KIRAY

Kayıtlı Kullanıcı
sağolasın.bu kadar bile iyi geldi

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı

2002 yılından bu yana namaz kılıyorum çok şükür. öncesini söylemeyeyim hiç.hiç kimse baskı yapmadı. ailem öyle çok dindar değildir.namaz kılan arkadaşım da yoktu.hepsi kendi dünyasındaydı.

bilmiyorum birden kılmak geldi içimden ve başladım ve 6 yıl oldu çok şükür devam ediyorum.bu 6 yıl boyunca da hiç bir kimseyle cami dışında oturup sohbete katılmadım.hep kendi dünyamda yaşadım. bir ara çok rahatsızlandım.su ile ilgili vesvevem oldu ve 3 yıl sürdü.psikolojik destek aldım. Rabbim nasip etti iyileştim. ama çok sıkıldım o dönem.

yalnızlığı yaşamak vardır ya onu yaşıyorum şu an.içimde söylenmeyi bekleyen binlerce cümle var. ama bir taraftanda öylesine açım ki binlerce cümle dinleyebilirim.

bazen nefsime uyup pişman olacak şeyler yapıyorum. öyle pişman oluyorum ki içim parçalanıyor.ismime ibadetlerime yakışmıyor.kurtulmak için çalışıyorum.İnşallah kurtulucam.inanıyorum.

nişanlıyım.nişamlımda namaz kılıyor.onun sevgisi merhameti çok iyi geliyor..ama insan etrafında allah için yaşayan insanları görmek istiyor.konuşmak,öğrenmek istiyor. anlatamıyorum belki de.ama sanki bir şeyler eksik içimde.

buraya yazmamdakİ sebeb ise dediğim gibi anlatacak bir dostum bile yok. ondan dertleşmek istedim.ve yeni öğrendğim bir duayla sözlerimi bitireyim

ALLAHIM, BİZE SENİ SEVMEYİ,SENİ SEVENİ SEVMEYİ,SENİN SEVDİĞİN KULLARININ İŞLEDİKLERİ SAHİL AMELLERİ İŞLEMEYİ İLHAM ET. AMİN.

Hakkınızı helal edin...

aleykum selam kardesim ehli sünnet vel cemaat dairesinde ve hak kardeslerin yanında olursanız iyi olur inşallah etrafınızda böle ınsanlar vardır umarım yoksa niyazınız bu yönde olsun hep samimi ve içten dua ile rabbim doğru insanlar ve meclisler çıkarır karşınıza.

_-yolcu-_

Kayıtlı Kullanıcı
evet kardeşim insan çevresinde hep kendini aşka getirecek onunla konuştukca coşacak deva kardeşlerini ariyor.böyle kardeşlerimiz çevermde pek yok diyorsanız bence bunlardan biri siz olmaya çalışın.Belki sizin etrafınızda sizinle aynı dertten muzdarip kardeşlerimiz vardır.Siz olun onların yüreklerini çoştucak insan.Bu konuda mevlananın ADAM ARIYORUM ADAM yazısı çok güzel işte o adam siz olun.

Rabbim her zaman yar ve yardımcınız olsun.Dertlerinizin dermanını tez zamanda bulursunuz inş.

(tavsiyem eğer varsa çevrenizde sohbetlere mutlaka iştirak edin.)

Selam ve dua ile...

KIRAY

Kayıtlı Kullanıcı
ah kardeşlerim olmasını öyle isterim ki.dedimya aç olan bir insan gibiyim.duamı da yazdım allah nasip eder inşallah.sağolun ilginize.

_YUSUF_

Yönetici

Hakkınızı helal edin...

Selamün Aleyküm
Yeni dostlarınızız inşaAllah
Allaha emanet olunuz dualarımız sizinle
Bizimle kalmaya devam ediniz inşaAlah

KIRAY

Kayıtlı Kullanıcı
sağol kardeşim

hazan91

Kayıtlı Kullanıcı
gercekten cok güzel kardeşim tebrikler inşallah bende senin gibi düzenli kılarım namazımı çünkü ben de bu konuda cok zorluk yasıyorum banada dua et ne olur... selamlar

Emine Emel

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim
sen kalbini rabbime çevir benim gibi
bizlerde burda kardeş dost olduk
dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşır olduk
benim kaldığım yerde ezan sesi duyulmuyor
başı kapalı kimse yok çektiğim zorlukları düşün artık
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
selam ve dua ile ..
hayırlı cumalar cümlemize

Bu konuyu görüntüleyen kişiler