Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sandal sefasina ne dersiniz?????? (1 Kullanıcı)

**zulfiye**

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 Eki 2008
Mesajlar
25
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Sandal Sefası

14 adet

Malzemeler:

* 7 adet bostan patlıcanı
* kızartmak için sıvıyağ
* 1kg antrikot et
* 2 yemek kaşığı zeytinyağı
* 4-5 adet domates
* 3-4 adet sivribiber
* tuz
* üzerlerine kaşar peyniri rendesi

Hazırlanması

1. Bol sıvıyağı kızartma tenceresinde iyice kızdırın. Patlıcanları birer birer uzunlamasına ikiye kesip kabuklarını soymadan yüksek ateşte önlü arkalı kızartın. Kağıt havlunun üzerine alıp fazla yağını süzdürün. Kalan patlıcanlara da aynı işlemi uygulayın.
2. 2 yemek kaşığı zeytinyağını kızdırın. Antrikotu ilave edip bıraktığı suyu iyice azalana kadar pişirin. Biberleri ve domatesi doğrayıp tuzla birlikte ete ekleyip pişirin.
3. Patlıcanların ortasını çatalla bir miktar ezin. İçlerine etten bir kaşık koyup fırın kabına dizin. (Eğer yemeği akşam için hazırlıyorsanız servise yarım saat kalana kadar üzerini folyoyla örtüp fırında bekletin.) Etin suyu kaldıysa bu suyu kalmadıysa bir miktar salçalı suyu kabın altına dökün. 200C fırında pişirin. Fırından çıkartırken üzerlerine peynir rendesi serpin.afiyet bal seker olsunn....:a12:
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt