Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sancısız bir doğum gördünüz mü? (1 Kullanıcı)

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
17413d58971d04976b95d437b69ed861_1286817298.jpg

Adamın biri ağacın altında yatıyormuş. Ağzına bir yılan girmiş. Bir atlı gelmiş, uyuyan adama yılan zarar vermesin diye çekmeye çalışmış ama adam yılanı yutmuş. Küçücük bir yılan içine gitmiş. Atlı ne yapsın, siz olsanız ne yapardınız? Eline bir kırbaç almış ve

- Kalk, demiş. Kalk.

Başlamış dövmeye adamı. Uyuyan adam birden dövülmeye b...aşlayınca fırlamış,

- Sen hain misin gaddar mısın şurada uyuyordum, demiş.

Ama dayak korkusuna tabi ki kalkmış

- Ne yapayım, demiş;

- Buradaki bütün ham elmaları ye, demiş.

- Niye, demiş adam.

- Ye, demiş.

Yemeye başlamış sonra da bolca su içirmiş. Adam ham elma üstüne de suyu içince çıkartmış; yılanı görünce korkmuş. Demiş ki

- Allah senden razı olsun, niye söylemedin yılan yutmuş olduğumu?

- Söyleseydim korkudan ölürdün demiş.

Mevlâna diyor ki, içimizde yılan huylar vardır. Allah bazen küçücük darbelerle, bazen ham elmalar yedirerek, bazen bizi fazlaca koşturarak içimizdeki bize zarar veren yılan huyları dışarı çıkartır. Bunun için bu dünyada acılar ve sıkıntılar insan için çok faydalıdır.

Değil mi ki doğum, sancıyla olur, sancısız bir doğum gördünüz mü? (Mevlânâ)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Mevlâna diyor ki, içimizde yılan huylar vardır. Allah bazen küçücük darbelerle, bazen ham elmalar yedirerek, bazen bizi fazlaca koşturarak içimizdeki bize zarar veren yılan huyları dışarı çıkartır. Bunun için bu dünyada acılar ve sıkıntılar insan için çok faydalıdır.

Emeğinize sağlık kardeşim ilk defa okudum, güzel bir paylaşım..

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Okuyan gözlerinize sağlık kadeşlerim.
Sivetok kardeşim.Bir kadının normal doğumda çektiği acı vücudundaki bütün kemiklerim kırılmasına eş değermiş.Ve normal bir insan sadece bunun 45/1 ne katlanabilirmiş.Var sen düşün gerisini.

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH cümlemizden razı olsun arkadaşlar.Aranızda olmaktan inanılmaz mutluyum.

sivetok

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
img141.imageshack.us
Okuyan gözlerinize sağlık kadeşlerim.
Sivetok kardeşim.Bir kadının normal doğumda çektiği acı vücudundaki bütün kemiklerim kırılmasına eş değermiş.Ve normal bir insan sadece bunun 45/1 ne katlanabilirmiş.Var sen düşün gerisini.

Be mübarek ben pişkinliğe verip o acıyı hissetmemeye çalışıyorum sen bide bilimsel olarak detaylandırıyorsun ben dayanamam çok üzülürüm. Allah yardımcıları olsun tüm annelerin paylaşım için saol teşekkürler

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilmek zarar getirmez eşler hanımlarına daha makul yaklaşsınlar bu zamanlarda.:)
Allah tüm annelerin yar ve yardımcısı olsun.Okuyan gözlerine sağlık kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt