Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

^^sana şikayet ediyorum^^ (1 Kullanıcı)

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com
Hayatının büyük bölümünü İsrail hapishanelerinde geçirmiş, âma, felçli, tekerlekli sandalyeye mahkum Filistinli lider Şeyh Ahmed Yasin böyle dua ediyordu!

İbrahim Karagül'ün yazısı

“ALLAH'ım! Ümmetin suskunluğunu sana şikâyet ediyorum!

Ben ki kocamış bir yaşlıyım. Kurumuş iki elim, ne kalem tutuyor ne de silah!

Sesimle yeri inletecek güçte bir hatip de değilim!

Ben ki saçları ağarmış, ömrümün son demlerinde, türlü hastalıkların yıktığı ve üzerinde zamanın belâlarının estiği biriyim!

Tek isteğim, benim gibi Müslümanların zaaf ve aczinden müteessir olanların yazmasıdır!

Siz ey Müslümanlar! Suskun ve aciz, helâk olmuş ölüler!

Hâlâ kalpleriniz sızlamıyor mu, başımıza gelen bu acı felâketler karşısında? Bir halk yok mu?

Hiç mi kimse yok, ALLAH için ve ümmetin namusu için kızacak?

Şerefli direnişçilerken, bizleri katil teröristler olarak ilan edenlere karşı duracak! Bu ümmet utanmaz mı, şerefi çiğnenirken? Siyonist katilleri ve uluslararası işbirlikçilerini görmezden gelirken!

Omuzlarımıza el verecek ve gözyaşlarımızı silecek bir bakış! Bu ümmetin kurumları, sivil güçleri, partileri, teşkilâtları ve bariz şahsiyetleri, ALLAH için kızmaz mı? Tümü birden sokaklara dökülüp, bizim için dua etmeye. 'Ey Rabbimiz! Gücümüzü topla, zaafımızı gider ve mü'min kullarına yardım et!' diye çağıramaz mı? Buna da mı gücünüz yetmiyor? Yakında bizim büyük ölümlerimizi duyacaksınız, o zaman alınlarımızda şu yazılacak:

Bizler direndik, ileri atıldık ve kaçmadık..

Ve bizimle birlikte çocuklarımız, kadınlarımız, yaşlılarımız ve gençlerimiz ölecek!

Onları, bu suspus ve bön ümmete yakıt yapacağız!

Bizden, teslim olmamızı ve beyaz bayrak dikmemizi beklemeyin! Çünkü biz, bunu yapsak da öleceğimizi biliyoruz. Bırakın savaşçı onuruyla ölelim! Dilerseniz bizimle olun, elinizden geldiğince, öcümüzü sizden her biri boynuna taksın!

Dilerseniz bize acıyarak ölümümüzü izleyin! Temennimiz,
alak.gif
'ın, emaneti savsaklayan herkesten kısas almasıdır! Umarız bizim aleyhimize olmazsınız! ALLAH aşkına, bari aleyhimize olmayın!

Ey ümmetin liderleri, ey ümmetin halkları!

ALLAH'ım!

Sana şikâyette bulunuyorum... Sana şikâyette bulunuyorum... Gücümün azlığını, imkânımın yetersizliğini ve insanlara karşı zaafımı Sana şikâyet ediyorum. Sen mustazafların Rabbisin... Sen bizim Rabbimizsin... Bizi kime bırakıyorsun? Bize cehennem olacak uzaklara mı? Veya düşmana m?

ALLAH'ım!

Akıtılan kanlar, dokunulan ırzlar, çiğnenen hürmetler, yetim bırakılan çocuklar, oğlunu yitirmiş anneler, dul kalmış kadınlar, yıkılmış evler ve ifsad edilmiş ekinler aşkına, sana şikâyette bulunuyorum.

Sana şikâyette bulunuyorum! Gücümüz dağıldı... Birliğimiz bozuldu... Yollarımız ayrıldı...

Halkımızın zaafını ve ümmetimizin bize yardım edip, düşmanı yenmedeki aczini sana şikâyet ediyoruz..."

Şeyh Ahmed Yasin

Hayatının büyük bölümünü İsrail hapishanelerinde geçirmiş, gözleri görmeyen, felçli, tekerlekli sandalyeye mahkum Filistinli lider… 22 Mart 2004'te, 67 yaşında, sabah namazına giderken bir İsrail füzesiyle şehid edildi…

Yeni Şafak
bompic1.gif
ustsag.gif
anaresim.gif

GEVHER

Yönetici
selamünaleyküm...

Ne acı ki , kendi vatanını işgal kuvvetlere karşı müdafaa etmek isteyen kardeşlerimiz , işgal kuvvetleri tarafından terörist olarak adlandırılıyorlar; haklı kavgalarında haksız duruma düşürülmeye çalışılıyorlar.

İlahi Adalet asla yanılmaz...
Kardeşlerimiz mutlaka Rabbimizin vaadettiği kurtuluşa ulaşacaklardır.

Allah C.C ' e emanet olun.

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
YAHUDİ BAŞKONSOLOS DEFEDİLSİN...iNCİRLİK TERÖR ÜSSÜ KAPATILSIN...KONYA SEMALARINDA YAHUDİ UÇAKLARINA TATBİKAT YASAKLANSIN...MÜCAHİD MEHMETCİK GAZZEYE...YA Allah Bismillah Allahuekber....

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
selamünaleyküm...

Ne acı ki , kendi vatanını işgal kuvvetlere karşı müdafaa etmek isteyen kardeşlerimiz , işgal kuvvetleri tarafından terörist olarak adlandırılıyorlar; haklı kavgalarında haksız duruma düşürülmeye çalışılıyorlar.

İlahi Adalet asla yanılmaz...
Kardeşlerimiz mutlaka Rabbimizin vaadettiği kurtuluşa ulaşacaklardır.

Allah C.C ' e emanet olun.

ondan kuşkumuz yok RAHMAN en iyi adalet sahibidir biz onun bildiklerini bilemeyiz her işinde bi hayır vardır...bize düşen ümmetin üzerine düşen görevi yerine getirmesi duyarsız kalmaması...sealmetle

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
[sıze=4]tepkimiz sadece dualarla sınırlı kalmasın.başta cumhurbaşkanlığı olmak üzere devletin önemli kademelerine mail atalım.[/sıze]

[sıze=4]israil ile olan tüm antlaşmalar iptal edilsin.israil ürünleri ülkemize sokulmasın..[/sıze]

[sıze=4]tepkiler için:[/sıze]

[sıze=4][emaıl="cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr"]cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr[/emaıl] [/sıze]

[sıze=4][emaıl="bimer@basbakanlik.gov.tr"]bimer@basbakanlik.gov.tr[/emaıl] [/sıze]

[sıze=4][emaıl="inshkkom@tbmm.gov.tr"]inshkkom@tbmm.gov.tr[/emaıl][/sıze]

[sıze=4][ı][sıze=3]ben attım kardeşelrim sizde atın hemen..[/sıze][/ı][/sıze][sıze=4]
[/sıze]
[ı] evek çok haklısınız dua ile kalınmamalı elimizden negeliyorsa yapmalıyız selametle[/ı]

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
yahudi başkonsolos defedilsin...incirlik terör üssü kapatılsın...konya semalarında yahudi uçaklarına tatbikat yasaklansın...mücahid mehmetcik gazzeye...ya allah bismillah allahuekber....

[ı]inşaallah hukümet bunların üstesinden gelir gerçektende vahim bi durum rahman bizleri affeylesin selametle[/ı]

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
..........................B)........................
baştakiler sussa da halklar susmayacak zulüme inşaallah.

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
EĞER ELİN KOLUN BAĞLI BAŞKA YAPACAK BİRŞEYİN YOKSA...!

"Dua savaşa giderken, dua düğün ederken. Dua yağmur yağmurdu, dua tuzdu, hamurdu... Ağlarken de, çağlarken de... Dua babadan oğula, dua azdan çoğula... Dua belalar def'i, dua makamlar ref'iydi... Allah kulunu dinliyor gibiydi dua, sebiller suyuna inliyor gibiydi... Dayanılmaz dertlerden, düşmanı sevindiren felaketlerden; başa gelen fenalıklardan, sese hasret tenhalıklardandı..."

"Duası olmayanın ola mı umudu; duaya durmayanın kala mı sûdu? Duadan ayrılsa kul mu kalır, insan mı kalır; duadan özge eylül mü kalır, nisan mı kalır? "
ALİNTİ selametle

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Amin inşallah kardeşim..
Rabbimiz c.c razı olsun inşallah.. Şehit Şeyh Ahmet Yasin aramızda değil, hayatta iken böyle sitem etmişti ümmetin gamsızlığını..
O gitti, hala aynıyız, bunca yitirilen Yasin'lere rağmen..
Rabbimiz c.c bizleri uyandırsın bir an önce..
Selam ve Dua ile..

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
Amin inşallah kardeşim..

Rabbimiz c.c razı olsun inşallah.. Şehit Şeyh Ahmet Yasin aramızda değil, hayatta iken böyle sitem etmişti ümmetin gamsızlığını..
O gitti, hala aynıyız, bunca yitirilen Yasin'lere rağmen..
Rabbimiz c.c bizleri uyandırsın bir an önce..
Selam ve Dua ile..
evet neyazık ki aynıyız ALİYE kardeşim RAHMAN "a nasıl hesap vereceğiz bilinmez...dediğiniz gibi RABBİMİZ bizleri uyandırsın kendimize getirsin...selametle inşaALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt