Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sana bunları getirdim.” (1 Kullanıcı)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Hz. Hüseyin r.a. bir adamın kendisi hakkında hoşlanmadığı bir şeyler konuştuğunu öğrenir.
Bunun üzerine, içi taze hurmalarla dolu bir tepsi hazırlayıp adamın evine gelir ve kapıyı çalar. Kapıyı açan adam, Hz. Hüseyin’i bir tepsi hurma ile karşısında görünce hayret eder.
“Ey Peygamber torunu! Bu nedir?” diye sorar. Hz. Hüseyin de şöyle der :
“Bunu al, sana getirdim. Hakkımda
kötü konuşarak iyiliklerini bana hediye ettiğini öğrendim; ben de
yaptığın iyilik karşılıksız kalmasın diye sana bunları getirdim.”

leyla-1

Altın Üye
Allah razı olsun abim emeklerine gönlüne sağlık çok güzel bir ders verici paylaşımdı. Önemli iyiliğe iyilikle karşılık değil kötülüğe karşılık iyilikle karşılık vermektir kötülüğe kötülükle karşılık verdikten sonra insanın kötülük yapandan ne farkı kalır. Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin Rabbim. Selam ve dua ile selametle kalınız.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Bu iyilik değil derstir , kıymet bilmeyene
Hakdostlarının kıymeti biline... kimi serttir eser rüzgar misali, kimi ılık meltem misali
kimisi eser fırtına misali ... ister ki gönüller yakınlaşsın hakka değmesin kimsenin ahı
Dil değil , kalp temiz olsun ... münafıkların dili temizdir , kalpleri siyah
öğretenin dili incitse de kalbi beyaz , hiç biri birbirirne benzemez , fıtrat gereği düşünülse biraz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt