Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Şalgam Dolması (1 Kullanıcı)

réyhæn

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Ağu 2008
Mesajlar
231
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
30
1 Kilo şalgam
200 gr kıyma
1 Çay bardağı bulgur
1 Adet soğan
1 Çay bardağı sıvıyağ
1 Çorba kaşığı tereyağı
1 Çorba kaşığı salça
Reyhan otu
Tuz, karabiber

Kıymayı derin bir kaba alın.
Soğanı rendeleyip, kıymaya ilave edin.
Bulgur, sıvıyağ, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın.
Şalgamları soyup, 5 milim kalınlığında dilimleyin.
10 Dakika kadar haşlayın.
Hazırladığınız harca elinizle köfte şekli verin, şalgam dilimlerinin arasına yerleştirin ve tencereye dizin.
Üzerine tereyağında kavrulmuş salçayı gezdirin ve su ilave edin.
Şalgamları yumuşayana dek pişirin.
Üzerine reyhan otu ilave edip, servis yapın.​
 

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
9 Haz 2006
Mesajlar
1,099
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
41
Konum
İsTaNBuL
selamun aleyküm
reyhancım canım bu kadar yemek forumu açmasan. Tamam teşekkür ederiz hepsi birbirinden güsel ama siteyi çok meşgul ediyor bu forumlar. Ara Ara böyle forumlara yer verelim olur mu.. Genelde Dinimizle ilgili forumları açalım..
İnşallah bana kırılmazsın canım ben düşüncemi söylemek istedim.
Allah'a emanet ol.
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt