Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

salat ve selam O'nun üzerine olsun (1 Kullanıcı)

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com
Ravi
:
Enes
Hadis
:
Resulullah (sav) buyurdular ki: "Kim bana (bir kere) salat okursa Allah da ona on salat okur ve on günahını affeder, (mertebesini) on derece yükseltir." (Yine Nesai`de Ebu Talha (ra)`dan gelen bir rivayet şöyle: "Bir gün Resulullah (sav), yüzünde bir sevinç olduğu halde geldi. Kendisine: "Yüzünüzde bir sevinç görüyoruz!" dedik. "Bana melek geldi ve şu müjdeyi verdi: "Ey Muhammed! Rabbin diyor ki: "Sana salavat okuyan herkese benim on rahmette bulunmam, selam okuyan herkese de benim on selam okumam sana (ikram olarak) yetmez mi?")

Konu
:
Resulullah (sav)`a Salavat
Ravi
:
İbnu Mes`ud
Hadis
:
Resulullah (sav) buyurdular ki: "Kıyamet günü bana insanların en yakını, bana en çok salavat okuyandır." (Yine Tirmizi`de Hz. Ali (ra)`den kaydedilen bir rivayette şöyle denir: "Resulullah (sav) buyurdular ki: "Gerçek cimri, yanında zikrim geçtiği halde bana salavat okumayandır

mahbusin

Kayıtlı Kullanıcı
RE: salat ve selam O'nun üzerine olsun

RABBİM bizi cömertlerden kıl cimrilerden eyleme .

ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYİDİNA MUHAMMED

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm kardeşim,

öncelikle ailemize hoşgeldiniz.Kutlu doğum haftasına yaklaşırken sevgililer sevgilisine bol bol Salavat-ı Şerif gönderelim inşaALLAH.

selamünaleyküm

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamün aleyküm kardeşim aramıza hoşgeldiniz
ALLAHCC RAZI OLSUNB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt